Huh hurahtipa viime viikko nopeasti ohitse! Viikonloppuna olin H:n luona yökyläilemässä koko viikonlopun, sillä V oli työmatkalla. Oi, että oli oli hauskaa ja kivaa! Perjantaina päätimme viettää vain rennon illan syöden ja GG:tä katsellen. Siinä se ilta menikin ja noin puoli kahden aikaa kummatkin simmahti sängylle aivan rättiväsyneinä.

Lauantaina itselläni oli työvuoro, joten itse suuntasin töihin ja H jäi katsomaan Ladya ❤ Töistä päästyäni aloimme tekemään ruokaa ja nautimme yhdet lasilliset ruuan kanssa. Sitten alkoivatkin tyttöjen jutut ja kyllä te tiedätte.

Pain huomasimmekin, että olemme Shampersissa istumassa iltaa. Päätimme katsoa H:n kanssa mitä ilta tuo tullessaan. Shampersissa näimmekin lapsuudenystäväni, joka liittyi seuraamme. Mietimme hetken minne voisimme suunnata vielä hetkeksi viettämään iltaa. Päädyimme uuteen paikkaan Maxineen, joka sijaitsee Kampissa The Tigerin yläkerrassa. 

Ilta oli kaiken puolin kiva, vaikka draamalta ei tuona iltana selvittykään haha. Eli H:n ja N:n ilta oli, hmm onnistunut? H kai löysit avaimet postiluukusta ponnarista? Love you haha. 

Juoruamista lasien äärellä.

7


Tyttöjenjuttuja.

 
6


Laittautumista.

3

4
 
2


Days outfit / Päivän asua

15

2

Paita / CHOIES, Uusi TÄSTÄ!
Farkut / Dr. Denim Uusi
Kaulakoru / Gina Tricot
Kengät / Mango

Sweatshirt / CHOIES, New HERE!
Jeans / Dr. Denim New
Necklace / Gina Tricot
Shoes / Mango

Päälle lauantaina valikoitui jotain täysin erilaista, mutta jotain niin rakkautta, nimittäin yhteistyökumppanini Choies.com uusi musta college-paita! Tuon paidan kanssa yhdistin mustat korkeavyötäröiset Dr. Denim farkut. Asun viimeisteli korkeat Mangon nilkkurit ja hopeinen GT:n koru. Mitä sanotte asusta, joka on täysin erilainen mitä yleensä puen päälleni?

Olen muuten löytänyt tyyliini jotain uutta kivaa! Tulette näkemään jatkossa tuota tyyliä hieman enemmänkin!  

Shampersissa lasillisilla.

9

Josta jatkoimme ravintola / yökerho Maxineen.

11

10

Joulukuussa on vietetty kyllä ties mitä kissanristiäisiä ja pikkujouluja... Vielä olisi synttärini ensi perjantaina, jouluaatto, uusia vuosi ja Lontoon reissu. Siinä sitten kuukausi treenaamista, kunnes Draken keikalle ulkomaille ystäväni kanssa!!!

Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu! ❤

Xx Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram