KUVIA VIIKONLOPUSTA                                                                  

                                                                        PHOTOS FROM THE WEEKEND

Juuri ennen kuin starttasin viikonlopun vierailin jälleen Plastic Surgery Centerissa. Tällä kertaa vuorossa oli neljäs poistokerta. Ilokseni tatuointini on jo lähtenyt hyvin haalistumaan kyljestäni, vaikkakin jäljellä on vielä muutamia kertoja. Tuosta tatuoinninpoistosta tulen tekemään pian uuden postauksen, joten mikäli teillä on mitä vain kysymyksiä tuosta tatuoinnin poistosta, vastaan niihin mielelläni seuraavassa postauksessa. Laseroinnin jälkeen kiiruhdin salin kautta kotiin tekemään ruokaa. Ruuan jälkeen lähdinkin toisen kerran vielä keskustaan, sillä vuorossa oli catch upit Ellan kanssa. Kuplivan syy tai ei, juuri tällä hetkellä saimme idean videopostaukseen! Olemme itseasiassa ihan super innostuneita tuosta videosta, sillä mielenkiintoisia kysymyksiä on tullut! ;) Yritämmekin saada kuvattua sen pian teille. Kysymyksiä voi lähettää vielä edelliseen postaukseen. Kolmannessa kuvassa vilahtaa Maryam Razavin kuvankaunis EXCLSV kirja.

Right before my weekend started, I headed to the Plastic Surgery Center. This was my fourth appointment of my tattoo removal. My tattoo is finally showing signs of fading, even though I still have a few more times to go. I will make a new post about the removal process, so if you have any questions in regards to this topic, feel free to ask me and I will answer them in the next tattoo post. After the laser treatment, I headed to the gym and then I went home to cook some dinner. As I finished my dinner, I went back to the city to see Ella. It was time for our usual girl talk. We got the idea of making a video together for you guys, can’t wait to actually post it. We have received a couple of very interesting questions, if you have any more questions, write them in my previous post please.

Viikonlopun vietimme sitten kokonaan täällä meillä. Tarkoitus oli vain olla ja rentoutua. Syödä hyvin, saunoa ja olla poreissa. Lauantaina herättyämme söimme aamupalan terassilla kaikessa rauhassa. Aurinko paistoi ja lämmitti kivasti. Syötyämme lähdimme pyöräilemään meidän lähirannalle tarkoituksena pulahtaa järveen. Tässä kotini lähellä nimittäin on kiva ranta hieman syrjemmässä, noin kahden kilometrin päässä. No tietenkin juuri kun saavuimme rannalle alkoi satamaan... Niin tyypillistä! Jäin itse sitten Ladyn kanssa istumaan puun alle, kun toinen kävi nopeasti kastautumassa vedessä. Kotiin saavuttuamme laitoimme saunan päälle ja ruuat grillille. Lasillinen rieslingia ja televisio auki. Nyt ei tarvitsisi tehdä mitään. 

Se olisi sitten viisi päivää ja muutto! Jee! Niin innoissani! Huomenna kumminkin vielä takaisin töihin ja ns. arkeen paluu. Ihan kivaa, vaikka voisinkin ihan hyvin ottaa huomenna lennon johonkin läpimään!

Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu! :)

We spent the rest of the weekend at my parents’ place just relaxing. It was so nice to cook, go to the sauna and jacuzzi and just chill. On Saturday morning when we woke up we had breakfast at our terrace. The sun was actually shining for once (welcome to Finland). As we finished our breakfast, we were supposed to go swimming, but of course as soon as we got to the beach, it started raining. I sat down under a tree with Lady; meanwhile my boyfriend went for a quick swim. When we got home, we turned on the sauna, and cooked some nice BBQ food and had a glass of wine, while watching TV, the small things in life, am I right? Oh the happiness of not having to do anything for a moment.

We have five days left until we move to our new apartment. I am so excited, as you may have noticed already? Tomorrow I have to go back to work and “back to basics”, even though I could really use another week of holidays somewhere warm.

I hope you had a nice weekend as well!

 

 

                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie

 

 

Kommentit (13)

Kriittinen E

Hei,
Onko mielestäsi ristiriitaista, että olet kritisoinut plastiikkakirurgiaa, mutta nostat blogissasi esille itse käyttäväsi plastiikkakirurgiaa harjoittavan yhtiön palveluita?

Mielestäni tatuoinnin poisto on kuitenkin oiva juttu ja kiva, että olet löytänyt siitä itsellesi apua.

Terveisin,
Kriittinen E

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Tatuoinnin poistosta on kyselty blogissani todella paljon. Aluksi ajattelin pitää tuon asian täysin itselläni, sillä se on melko henkilökohtainen asia itselleni. No lopulta sähköposteja ja kyselyjä tuli sen verran, että päätin jakaa tuon kokemuksen täällä blogissani aivan alusta loppuun - toivon nimittäin postauksistani olevan jolllekin apua. Koska "leikkiin" ryhdyin päätin ottaa selvää hyvistä paikoista. Selasin pari päivää netissä ja lopulta törmäsin suosituksien kautta Helsingissä sijaitsevaan Plastic Surgery Centeriin, jossa tehdään tatuoinnin poistoja laserilla. Sellaisella laserilla, josta ei jää arpia kehoon. Olen puhunut täällä blogissani, että olen vastaan kauneusleikkauksia, enkä sellaiseen itse menisi. Olen kumminkin sanonut täällä aina, että jokainen tekee oman päätöksensä mitä kropallensa tekee, se ei ole minulta pois :) Se mitä tuolla Plastic Surgery Centerissa teen on laserointi tatuoinnilleni - eli mistään kauneusleikkauksesta ei ole kysymys. Leikkauksista tai täyteainehoidoista en ole puhunut blogissani, vaan olen kertonut tatuoinnin poistossa, joka tehdään samaisessa paikassa, jossa tehdään myös muita palveluita mm. leikkauksia. Toivottavasti ymmärsit mitä hain kommentillani takaa :) Samainen asia mielestäni on kun käyn välillä kampaajalla samaisessa paikassa jossa tehdään myös täyteainehoitoja huulille, mutta itse tietenkin käytän vain kampaamonpuolta :) Mukavaa päivää<3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Tatuoinnin poistosta on kyselty blogissani todella paljon. Aluksi ajattelin pitää tuon asian täysin itselläni, sillä se on melko henkilökohtainen asia itselleni. No lopulta sähköposteja ja kyselyjä tuli sen verran, että päätin jakaa tuon kokemuksen täällä blogissani aivan alusta loppuun - toivon nimittäin postauksistani olevan jolllekin apua. Koska "leikkiin" ryhdyin päätin ottaa selvää hyvistä paikoista. Selasin pari päivää netissä ja lopulta törmäsin suosituksien kautta Helsingissä sijaitsevaan Plastic Surgery Centeriin, jossa tehdään tatuoinnin poistoja laserilla. Sellaisella laserilla, josta ei jää arpia kehoon. Olen puhunut täällä blogissani, että olen vastaan kauneusleikkauksia, enkä sellaiseen itse menisi. Olen kumminkin sanonut täällä aina, että jokainen tekee oman päätöksensä mitä kropallensa tekee, se ei ole minulta pois :) Se mitä tuolla Plastic Surgery Centerissa teen on laserointi tatuoinnilleni - eli mistään kauneusleikkauksesta ei ole kysymys. Leikkauksista tai täyteainehoidoista en ole puhunut blogissani, vaan olen kertonut tatuoinnin poistossa, joka tehdään samaisessa paikassa, jossa tehdään myös muita palveluita mm. leikkauksia. Toivottavasti ymmärsit mitä hain kommentillani takaa :) Samainen asia mielestäni on kun käyn välillä kampaajalla samaisessa paikassa jossa tehdään myös täyteainehoitoja eli pistoksia huulille, mutta itse tietenkin käytän vain kampaamonpuolta :) Mukavaa päivää<3

wondering

Muuttaako Lady sinne uuteen asuntoon ja miten kaupunkielämä ylipäätään sujuu?

nina

Milloin näemme kuvia uudesta asunnosta? :-) Mielenkiinnolla odottelen minkälaisen asunnon miespuolinen ihminen valitsi teille, haha! Taidan olla hieman utelias mutta rakastan kaikkia sisustuspostauksia tmv, joten toivon että tekisit myös sellaisia, olisitko mahdollista? :-)
Mukavaa iltaa sinnepäin täältä Oulusta asti!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Perjantaina saamme avaimet käteen, joten yritän ottaa heti silloin kuvat! ;) Arvaa vain jännittikö astua uuteen asunoon, kun ei ollut mitään tietoa minkälainen se olisi! ;D Loppu hyvin, kaikki hyvin onneksi! ;) Sisustuspostauksia ja asuntopostauksia tulossa paljon! ;) <3 Kiitos samoin sinne!<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram