Kun rakkautta tarvitsee... 

ZARA

...Voi rakkautta voi ostaa 79,95 eurolla!

On paha asia olla töissä Helsingin keskustassa. Kaikki houkutukset lähellä. Tänään piti vain käydä nopeasti vilkaisemassa, mutta kuinkas kävikään... 

Löysin täydelliset kesäkengät 20 sentin korolla. Näillä onkin sitten kiva kävellä pikkutunneilla Helsingin mukulakivillä. Mutta niin kuin sanotaan, rakkauden eteen täytyy kärsiä. Myös tässä tapauksessa. Olen onnellinen aah!

When you need some love... Today I found the perfect nude high heels from ZARA. The price was quite high but oh well I am in love!

 

                                                                     Follow my Blog with Bloglovin

   
 
                                                                                      With love,
                                                                                        Natalie

  

Kommentit (15)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Noi on TODELLA korkeat! Jo platformista tulee muutama sentti lisää! Teen niin, että kun pääsen kotiin, otan mittanauhan käteen ja mittaan! ;)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Noissa on todella korkea korko... Ilmoitan tuon täsmäkoon, kun pääsen kotiin ja saan mittanauhan käteen! ;D Mutta nuo ovat korkeimmat korkokengät, mitkä omistan tällä hetkellä :D Ja se on jo jotain haha!

Matematiikka haltuun

.... Ei se platform mitään korkoa lisää? Jos koron korkeus on 12 cm, mitä se platform siihen lisäisi? Milloin korjaat postaukseen oikean mitan?

Jenny

Mäki katoin noita netistä, ihanat! <3 Mutta eikö noissa oo 12cm korot? :) Vai onkohan sittenki eri kenkä mitä itse katsoin :D

Vilma

Moikka natalie! Mun oli nyt aivan pakko kysyä sulta tätä koska kyseinen asia pyörii mun mielessä jatkuvasti.. Eli se sinun ted bakerin maxi mekko! Mulla on tulossa ylppärit kesällä eli valmistun siis itse ja nähtyäni sun blogissa sen mekon, en oo saanut sitä pois mielestäni :D oon ettinyt vastaavanlaista/samanlaista mekkoa mutta ei yksikään oo miellyttänyt mun silmää niinkuin se! Mulla olisikin siis kaksi kysymystä, olisitko mitenkään valmis myymään kyseisestä mekosta tai tiedätkö yhtään mistä voisin ostaa samanlaisen, oon mielestäni selannut kaikki nettikaupat läpi! Kiiiiiiiitos todella todella paljon etukäteen :)!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Aluksi onneksi olkoon valmistujaisten johdosta!<3 Toiseksi voi ei tiedän tuon tunteen! Ihan kamalaa, kun näkee jotain kivaa ja sitten sitä ei löydy, ei sitten mistään! :/ En ole ehkä ihan valmis luopumaan siitä, kun kertaakaan en ole sitä käyttänyt.. Mutta jos yhtään helpottaa, selasin Ebayta ja kirjoitin tuon mekon sinne niin tämä löytyi http://www.ebay.com/itm/Ted-baker-maxi-dress-/261821323606?pt=LH_Default... Katsoin, että tuon mekon sijainti on Briteissä ja hän postittaa minne vain. Luotettavuudesta en voi olla 100% varma, mutta tuo olisi ainakin yksi vaihtoehto! :) Tulen vinkkaamaan tänne, mikäli näen tuota jossain muualla myös ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram