Joka kerta kun avaan koneen ja kirjaudun blogiini, tuntuu kuin pieni vaaleanpunainen kupla suojaisi minut kaikilta maailman pahoilta asioilta. Omassa pienessä kuplassani saan olla juuri niin kuin haluan ja tehdä juuri niitä asioita mitä haluan. Vaaleanpunainen kuplani vie ajatukseni hetkeksi muualle. Niihin lempiasioihin, joista saan voimaa ja tukea. Ilman tätä vaaleanpunaista kuplaa en tiedä kuinka jaksaisin. Tai no tiedän, mutta tämä on ehdoton henkireikä, joka saa minut painamaan eteenpäin. Olen huomannut, että kirjoittaminen on kuin terapiaa minulle. Aina jos elämässä on tullut vastoinkäymisiä olen avannut blogini ja kirjoittanut. Tietenkään en ole enää julkaissut noita kirjoituksia kaikille, mutta jo mustaa valkoisella on vienyt minua elämässä eteenpäin. Jos julkaisisin nuo kaikki kirjoitukset, saisi niistä varmaankin koottua jo kirjan.

Joskus on kyllä kieltämättä tehnyt mieli jakaa kaiken maailman ajatukset koko maailmalle, mutta sitten muistan tosiasian... Jakaisin silloin nuo ajatukset tuhansille ihmisille... Se jos joku tuntuu hassulta. Hassua tai ei ihmisiä kumminkin kiinnostaa minun tekemiset ja se tuntuu jollain tapaa imartelevalta, jopa hieman ironiselta. 

Mutta joka tapauksessa haluankin kertoa teille, että pimeiden päivien jälkeen on sattunut jotain positiivistakin! Nimittäin pääsin Indiedaysilla Indiedaysin Inspiration VIP jäseneksi! Indiedays Inspiration laajenee Inspiration VIP-jäsenyydellä. VIP-jäsenyys on tarkoitettu laadukkaille suuren lukijamäärän blogeille. On aivan mieletön kunnia päästä mukaan huh! Iso kiitos teille lukijoille, että jaksatte päivästä toiseen seurailla minua täällä blogin puolella. Ajattelinkin, että laajentaisin blogiani hieman pintaa syvemmälle. Saa nähdä uskallanko toteuttaa tuon ajatuksen!

1

Ps. sain tänään mielettömän ihanan viestin yhdeltä aivan ihanalta lukijaltani... Voin kertoa, että harmaa päivä muuttui aurinkoiseksi viestin luettuani... 

"Elämä on kuin vuoristorata. Välillä on ylämäkiä ja välillä alamäkiä. Sä taidat nyt olla sen suuren alamäen alla ja saattaa tuntua et voisit hypätä pois junasta. Mut jos hyppäät, sulla jää kokematta se kun sä nouset ylös ja ne kaikki maisemat matkan varrella, jotka on sua varten. Kaikki tekee virheitä, epäonnistuu, on joskus pohjalla ja tuntee olonsa petetyksi. Kaiken tämän jälkeen onnellisuus korostuu, pienet hyvät asiat tekee sut iloseksi ja normaali arki tuntuu hyvältä. Natalie, oot vahva ja ihana nainen, mahtava persoona! Tuut pääsemään tästä yli, tuut pärjäämään. Sulla on hyviä ihmisiä, ihania ystäviä, perhe ja usko pois, me lukijakansa sun tukena ja ympärillä. Kun luin sun postauksen, halusin ensin niin paljon uskoa ettei se ole totta... Muttamutta... Paljon tsemppiä vaikeisiin aikoihin, kyllä sä pärjäät! Voimahalit multa!  - Sun uskollinen lukija -" 

Kiitos <3

Nyt lähden nukkumaan, sillä huomenna on yksi tärkeä tapaaminen. Pitäkää peukkuja!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram