"Tai sanoisinko suoraan, että älä tuhlaa Pradaan"

Ei ole pitkä aika, kun esittelin innoissani täällä blogissani uuden tulokkaan - Prada Saffiano Lux Tote laukun. Piti tänään itseasiassa julkaista teille meikkipostaus tuosta viikonlopun gaalameikistä, mutta tällä kertaa ärsytys otti vallan. Päätin siis vaihtaa tuon iloisen postauksen hieman "synkempään" postaukseen.

Sanon asiat melko suoraan, etenkin täällä blogissani. Mikäli en ole tyytyväinen tai koen vääryyttä tuotteita tai palveluita kohtaan, kerron tuosta aika avoimesti blogissani. Mielestäni on tärkeää, että molemmin puoleinen luottamus säilyy täällä. En nimittäin halua mainostaa tai esitellä asioita tai tavaroita blogissani, ellen ole itse 100% tyytyväinen niihin. Tällä kertaa haluan nostaa esille asian, joka ihmetyttää tai suorastaan järkyttää itseäni.

Prada disappointment 

It was not too long ago when I made a post about my new Prada bag. Saffiano Lux Tote to be exact. Today I was supposed to write to you about my weekend's make-up, but I just can't hold my anger any longer. I think it is important that I tell my honest opinion about products that I buy, and I write about. And let me tell you, that this is not a happy thing that I have experienced. 

I want to share my opinion of this bag with you, because I don't want anyone else to waste money on such a bad quality product, and I think that it is at least fair, to show you what I have experienced with this bag. It just shocks me.

Muistatteko kun esittelin jokunen aika sitten täällä blogissani tuon Pradan laukun? Otin sen käyttöön viime tammikuussa luovuttuani Louis Vuittonin Neverfull laukusta. Sanotaanko näin, että otin tuon laukun varovaiseen käyttöön. Tarkoittaen laukun käyttöä max. muutaman kerran parissa viikossa hyvällä säällä. Toissapäivänä pakatessani tuota laukkua katseeni kiinnittyi laukun pohjaan. Piti itseasiassa hieroa muutaman kerran silmiä ennenkuin uskoin. Laukun pohja, itseasiassa tarkemmin sanottuna reunat olivat kirjaimellisesti kuluneet. Nahka haljennut, tummunut ja rikkoutunut. Voitteko kuvitella? Parin tuhannen euron laukku hajoamassa käsiin. Ymmärtäisin mikäli laukku olisi vanha tai kovassa käytössä mennyt piloille. Ymmärtäisin myös mikäli olisin laskenut laukkua maahan sateisella säällä tai riuhtonut sitä ympäriinsä ulkona, mutta ei. Ainoa asia mitä olen tässä tehnyt laukulle on ollut normaalia varovaisempi käyttö. Tarkoittaen mm. laukun laskemista puhtaille pinnoille sisällä. Onko tosiaan näin, että muutaman tuhannen euron laukkua ei voi laskea pöydälle sisällä, koska se menee rikki?

It was only a couple of months ago when I bought this bag, and really I have worn it carefully and it has had very little use in general. I don't place the bag on the floor, or I haven't taken it out in bad weather, rain or anything like that. And what do I see, the corners have been cracked up, and the leather is breaking. How? How is this possible? This bag is worth over 1500€ and frankly, I don't think the leather should be cracking up after a few months. Especially when I have worn it with extreme care. I have not used it everyday and carried heavy things in it. No. This is not acceptable at all, in any sense.

Sinänsä onni onnettomuudessa, nimittäin meinasin säästää toiseen Pradaan tulevaisuudessa.. Ei siinä mitään laukku on kaikinpuolin ihana, mutta aionko pistää rahaa sellaiseen tuotteeseen, joka ei kestä normaalia käyttöä? Tai sanotaanko varovaista käyttöä muutaman kuukauden ajalta. En, en todellakaan. Ostaessani nimittäin tämän kyseisen laukun toivoin ostavani myös laatua. Tällä kertaa jouduin pettymään pahasti. 

Vielä muutama kuukausi meinasin laittaa tämän laukun myyntiin, sillä käyttöä sille ei ollut tarpeeksi. Olinhan käyttänyt viime vuonna laukkua vain neljä kertaa. Kuvitelkaa neljä kertaa! Enää en kumminkaan viitsi myydä laukkua sen tyydyttävän kunnon vuoksi. En tiedä mitä teen laukulle, sillä itse en sitä enää haluaisi käyttää...

To be honest in a way I got kind of lucky because I was planning on saving up money for another Prada bag, but after this, it's not going to happen. I love this bag and I think it's beautiful. There is a problem that I have faced, the quality. Absolutely horrifying. When I bought this bag, I thought I would receive a quality product, but no. The corners of the bag have worn out and I don't know what to do about it. I am so disappointed.

A couple of months ago I thought I would sell the bag because I didn't have enough use for it. But then I looked at the quality and how worn out it is, I would not dare to sell it to anyone in this condition. I don't even want to wear the bag myself. 

IMG_8642

Ajattelin ainakin soittaa ensi viikolla kyseisen merkin edustajalle. Olisi kiva kuulla heidän näkemys tästä asiasta. Haluaisin myös tietää, että voisiko laukkua korjauttaa millään. Vastaus on luultavasti positiivisesta kaukana, mutta ainahan voi yrittää.
 
Onko se vaan niin, että kun kysyntä lisääntyy ja kasvaa, niin tuotannon laatu laskee? Olen pahoillani mikäli aiheutin pahaa mieltä postauksellani jollekin, mutta mielestäni näistä asioista on typerää vaieta. Onko teillä kokemuksia samaisesta asiasta? Oletteko joutuneet pettymään ostettuanne "laatua" kovaan hintaan? Oli muuten itselläni viimeinen kerta, kun laitan rahani kyseiseen brändiin. Next!
 
I'm thinking of calling them next week and hear what Prada has to say about this. I also want to know if there is an option to somehow fix the bag. Probably they are going to say no, but at least I know I tried.
 
Honestly I am extremely surprised about the quality of this bag. I work in the industry myself, and really would have expected more from them. But does the quality really decrease as the demand increases. I'm sorry if someone feels bad that I wrote about this, but honestly I think I should be honest to my readers and on top of that, I don't want anyone to be disappointed like I was. Has anyone had similar experiences with Prada or other brands? Feel free to comment. Because for sure it is the last time I'm buying anything from them.
 
 
                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (54)

wtf

kannattaa tosiaan soittaa jollekkin ja kysyä asiasta, aika törkeetä että heti on noin kallis laukku pilalla :o

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ensi viikolla soitan heidän liikkeeseen tai otan yhteyttä yhteyshenkilöön ja kysäsen asiasta. Katsotaan minkälainen vastaus tulee! Toivottavasti ymmärtäväinen... <3

Vierailija

Ainakin Mulberrylla on tuotteisiinsa takuu, jos jokin osa pettää he korjaavat sen aina ilman kuluja. Tiedän yhden ystäväni korjauttaneen laukkunsa ja homma toimi moitteitta.

Suosittelen ehdottomasti ottamaan yhteyttä Pradaan ja reklamoimaan asiasta. Ei tuon hintainen laukku saa mennä noin pienellä käytöllä tohon kuntoon!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tuosta Mulberrysta olen kyllä kuullut jonkun verran huonoa.. Näin teen! :) Ihanaa kevään odotusta sinne <3

Vierailija

Mulla on aika moniakin Mulberryn tuotteita ja olen kyllä ollut kaikkiin supertyytyväinen laadun osalta. :)

Mutta eipä kai sitä ole mitään merkkiä olemassa josta kellään ei olisi mitään negatiivisiä kokemuksia. :(

Kiitos samoin sinulle! <3

miumau

Tsekkasin äsken myös, että Michael Korsillakin on vuoden takuu nahkalaukuille. Eli eiköhän tuossakin joku takuu ole, kun on vielä kalliimpikin. :)

Niina

Onpa harmi, että laukkusi oli tuollaista laatua! En ole merkin suuri fani, mutta omat Pradani ovat kestäneet kuitenkin todella hyvin jopa ei_niin_varovaista käyttöä.

Vivv

Itse en enää katsokkaan suurimpien merkkien laukkuja..olen tosiaan huomannut "kysyntä nousee,laatu laskee"-ilmiön. Pienemmät firmat tekee paljon parempaa jälkeä.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tuo on niin harmillista :( Täytyy näköjään jatkossa Googlettaa ennen kuin ryhtyy isompiin kauppoihin. Ainoa merkki, johon olen ollut täysin tyytyväinen, ainakin mitä tulee laukkuihin on Chanel..

Minni

Eihän ole voinut käydä niin, että laukku on ollut jo ostohetkellä viallinen/kulunut? Mikäli palvelu kyseisellä merkillä pelaa, niin voisi kuvitella, että saat korvauksen tai uuden laukun.

SS

Heippa!

Valitettavasti pehmeähkö vaalea nahka kuluu aina väistämättä käytössä kuin käytössä ja kulmien tummuminen voi johtua esimerkiksi kosketuksesta tummaan farkkuun :( Nahka on elävä pinta ja siinä käyttö näkyy aina, yleensä ne esimmäiset kulumat, värjäymät ja muut huomaakin kaikki yhtä aikaa ja ne ovat juuri siksi niin shokeeraavia, muuten niin uudella pinnalla. Kun laukku patinoituu vuosien mittaan, eivät ne enään kuitenkaan erotu niin selkeästi. Itselläni löytyy YSLn vaalea nahkalaukku ja voin kertoa, että noin 3 viikon käytön jälkeen, näin jo esimerkiksi auringon vaikutuksen valkoiseen nahkaan (kellastuminen). Niin se nahka vain elää ja ottaa osumaa, valitettavasti. Kokeile ensi kerralla kiiltonahkaa? Diorin musta Laydy Dior- kiiltonahka laukkuni on 4 vuotta vanha, käytössä viikoittain ja siinä ei ole naarmun naarmua, pienen pyyhkäisyn jälkeen menisi uudesta. LV Neverfull laukkuun ei tietenkään tuota Pradan laukkua voi edes verrata koska niinkuin varmasti jokainen jo tietää kyseinen LV- laukku ei ole nahkaa vain muovisekoitteista canvasta joka tosiaan kestää aikamoisen käytön. Tämän sanottuani LVn Epi- leather, eri ikäänkuin prässätty ja röpelöiseltä tuntuva värjätty nahka taas kestäää oman kokemuksen mukaan käytössä erittäin hyvin ja lika lähtee kevyesti pyyhkäisemällä. Se voisi siis myöskin olla vaihtoehto :)

Mukavaa kevättä! :)

Tiia

Hienoa, että otat puheeksi tällaisetkin asiat blogissasi. :) Toivotaan että saat laukun kuntoon, ja pääset taas käyttämään sitä tai myymään eteenpäin. Onhan tuo laukku nyt aivan ihana! :) Tsemppiä sulle vielä hurjasti pääsykoekevään loppurutistukseen ja ihanaa kesän odotusta muutenkin!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiva kuulla!<3 Toivon, että jonkunlaiseen yhteisymmärrykseen päästää.. Kiitos kovasti ja samoin sinne !<3 xx

Laura Annika

Myös Vuittonillahan on kahden vuoden takuu tuotteissaan, luulisi siis että niin on myös Pradalla. Todella ihmettelen, jos he eivät tuota sinulle vaihda uuteen tai korjaa. Kun ostaa luksusta, samalla vaatii myös hyvää palvelua ja laatua!!

Laura / http://onthemoveblog.blogspot.fi

JEL

Huhhuh! Ja siis aloin muistelemaan, että oliko Xenialla sama juttu, vai olikohan kyseessä jokin muu merkkilaukku. Noh jokatapauksessa, luulisi todellakin että tuolla rahalla saisi jotakin vastinetta, eikä pian käsiin hajoavaa laukkua :(

tuttaaleksandra

Tämä ei ikävä kyllä yllätä yhtään. Pradan laatuongelmat ovat olleet niin räikeitä parin viime vuoden aikana, että on melkeinpä sääntö eikä poikkeus, että jotain vikaa tulee esiin ennemmin tai myöhemmin. Minäkin suunnittelin tosissani tämän laukun ostamista, mutta pelkkä Purseforumin vilkaisu sai toisiin aatoksiin. Siellä on pitkä ketju laatuongelmista, jotka eivät todellakaan ole sallittavia tämän hintaluokan tavaralle. Hinnat kyllä nousevat, mutta tuotanto on siirtynyt pitkälti Kiinaan ja tuotantokustannukset sitä kautta aivan minimissä. Todella tykkään tuosta laukusta ja sen mallista, mutta kaiken kuulemani jälkeen vien mielummin rahani vaikka Fendille, jonka kohdalla voi vielä puhua merkkituotteesta ja laadusta samassa lauseessa! :)

Vastinettarahoille

Hei,
Äidilläni on tuo sama laukku, mutta mustana ja pienemmässä koossa. Hänen laukustaan kahvat ovat venyneet todella paljon, vaikka mielestäni yli tuhannen euron laukun kuuluisi kestää painavammatkin tavarat. Itselläni on pari michael kors-laukkua ja täytyy todeta, että taitavat olla samaa saffiano nahkaa ellei jopa jämäkämpää. Jotenkin tuntuu mielestäni oudolle, että materiaali on lähes sama ja monta sataa halvemmassa laukussa kahvoille ei ole käynyt kuinkaan.....tästä syystä en itsekään aio satsata pradaan:/ mutta anna ihmeessä palautetta! Toivottavasti saat edes jotain hyvitystä tms:)

ihmettelijä

Näyttää minunkin silmään tuo Pradan nahka samalta kuin minun Michael Korsin laukussani. Laukku on ollut käytössä pari vuotta ahkerasti ja nahka on edelleen kuin uusi. Malli on pitänyt muotonsa täydellisesti. Ei ole naarmuja eikä kulumisia. Outoa tosiaan, kun painivat niin eri hintaluokissa.

TildaMatilda

No on kyllä huonoa laatua, yllätyin sillä luulin kyseisen laukun olevan ns. ''ikuinen'' Hyvä, että jaat tietoa etteivät muut pistä roposiaan moiseen. Joskus sitä joutuu maksamaan brändistä enemmän kuin laadusta, mikä on kyllä uskomatonta.

TildaMatilda
http://mielenminimalismia.wordpress.com

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

SAMA TÄÄLLÄ! Sen takia laukun ostinkin, kun ajattelin sen säilyvän ns. ikuisuuden hyvässä kunnossa, mutta väärin luulin... :( Jep...

Ikävää jos laatu huonontunut

Mistä ostit laukun? Ulkomailta Pradan liikkeestä vai netistä? Kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä ostopaikkaan, varmasti tarjoavat korjausta! Onko varma, että nahka on kulunut, eikä esimerkiksi värjääntynyt farkuista? Jos on vain värjäytymä, taikasienellä olen putsannut omaa vaaleaa Celineä ja Mulberryäni! :)

Ihmettelen

Miksi vastaat valikoidusti vain osaan kysymyksistä? Et uskalla kertoa laukun alkuperää? Se kuitenkin on varmaan melko olennainen tässäkin yhteydessä. Tuskin kuitenkaan suoraan Pradalta sitä olet hankkinut

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei!

Ostin sen netistä! :) Nahka on tosissaan kulunut puhki täysin yhdestä kulmasta :( Värjäytymisen ymmärtäisin, mutta nahkan menevän rikki?!

Toinen anonyymi, vastaan kaikkiin kommentteihin kun vain kerkeän! :) Mukavaa viikkoa <3

kitiii

On kyllä kurjaa:( Mielestäni tuo materiaali on vaan sellaista ettei kestä:( Itselläki vaalea mokkalaukku aivan mustunut… Tosin käytin sitä kovasti ja hintaa oli alle 100e, että pradan laukulta pitäisi myös mielestäni voida odottaa enemmän…

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tuota nahkan kulumista en todellakaan ymmärrä ;0 Sen ymmärrän, että nahka elää käytössä, mutta mielestäni nahkan ei kuuluisi kulua puhki, etenkään vähän käytetyissä merkkilaukuissa ;0

emppu

Hyvä että kerroit. Taidanpa säästää rahani johonkin muuhun laukkuun, tää ois vaan ollut tosi kaunis malli! :(

Mimi

Vähän hullunkurista, mutta näissä kalliissa merkkilaukuissa on luonnollisesti käytetty aitoa nahkaa, joka nimenomaan "ei kestä" käyttöä :D Kuten tuolla joku toinenkin kommentoi, tämä on vain nahan ominaisuuksia. Tämän vuoksi periaatteessa keinonahkainen laukku voi olla jopa kestävämpi! :/ En usko, että saat siis mitään hyvitystä tästä...

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tiesin sen, että nahka elää ja kuluu käyttössä, mutta en uskonut nahkan kuluvan puhki vähäisessä käytössä etenkään kalliissa merkkilaukuissa... Täytyy näköjään todeta, että Louis Vuittonin "muovilaukku" vei voiton :D

Harmi juttu

Lisäksi tietysti se vaikuttaa, kuinka vanha laukku on, ja onko ostettu esimerkiksi käytettynä (kuinka edellinen omistaja kohdellut jne..), sillä käsittääkseni kyseistä laukkua ei ainakaan Pradan omissa liikkeissä/sivuilla ole vuosiin myyty.. Mutta jos aitoustodistus on tallella, toivotaan että korjaavat laukkusi :)

mate

Mulla kävi samaisen laukun kanssa aivan samalla tavalla.. Harmitti ihan hirveästi koska vaivalla kerätyt rahat menivät ns. melko hukkaan kun laukku alkoi temppuilemaan=( Lähetin reklamaatiota ja sain lopulta korvauksia laukusta. Kyseessä oli kuulemma todennäköisesti jokin "valmistusvirhe", nyt kuitenkin jälkeenpäin olen kuullut valitettavan paljon juuri samanlaisia kokemuksia ja en sen takia usko että oli kyse pelkästä valmistusvirheestä=( Toivottavasti saat myös hyvitystä laukustasi! Ja muuten pidän tosta sun vaaleasta tukasta todella paljon=) se pukee suo hyvin ja on ihanan viileän vaalea! Odotan jo innolla postausta projektista ;)! Hyvää kesänodotusta ja parempia laukkuostoksia tulevaisuuteen!=)

Anne

Hyvä, että otit asian esille blogissasi. Itsekin kuvittelisin että tuollaisella rahalla ostaisi laatua ja laukku kestäisi vuosia kovemmassakin käytössä. Ota ihmeessä yhteyttä tahoon, josta laukun hankit ja vaadi korvausta, toivottavasti he ottavat asian tosissaan ja saat vastinetta rahoillesi. Sääli, kun laukkukin on niin kaunis!

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi kiva kuulla! <3 No niinpä! Sen takia satsasinkin kyseiseen merkkiin, kun luulin laukun kestävän ikuisuuden - ei vain muutamia kuukausia :D Täytyy ottaa ja kysellä mikä on heidän mielipiteensä asiaan..

Bag thing

Kyseinen laukku ei aivan ole parin tonnin laukku. Eikö hinta uudella ole tätä nykyä n. 1600 euroa? Valitettavasti Prada on saanut viime aikoina paljon lokaa niskaan epätasaisen laatunsa vuoksi. Oma Saffiano toteni on onneksi pysynyt priimana. Sen sijaan Chanel GST on alkanut kulua reunoista ja "lysähtää". Pehmenemisestä on syntynyt ikävä jälki laukun etuosaan. Vetoketjun kultauskin on kulunut. Ja nyt silti puhutaan laukusta, jonka arvo on tänä keväänä noussut lähemmäs 3000 euroon. Hinta ei todellakaan lupaa laatua, tämän pitäisi jo jokaisen laukkuharrastajan valitettavasti tietää.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kyseessä on suurin malli, joka tällä hetkellä maksaa tietääkseni hieman alle 2000. Tarkkaa hintaa en täysin tiedä. Itse olen taasen ollut täysin tyytyväinen Chaneleihini etenkin tuohon GHW. Pysynyt täysin loistavassa kunnossa... Voikohan tosissaan laukkujen yksittäiskappaleissa olla näin huomattavia eroja...

Marra

Ainoa laukku, jonka olen koskaan heittänyt roskiin, oli valkoinen Furla. Toki eri hintaluokkaa kuin Prada, mutta kuitenkin periaatteessa merkkilaukku. Kulmat ja "kahvat" kului niin huonoksi noin vuoden käytössä, että lopulta sujautin koko laukun Molokiin, kun alkoi näyttää todella nololta. Ei siis enää valkosia nahkalaukkuja minulle...

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Eikä! :( Valkoisissa nahkalaukuissa on aina omat riskinsä... Etenkin valkoinen nahka värjäytyy todella helposti..

Epa

Olen yllätyksekseni huomannut, että ns. tavalliset suht. halvat laukut (hintahaarukka 30-100 euroa) kestävät usein merkkilaukkuja paremmin. Se on uskomatonta, mutta totta.
Sinänsä kurjaa, koska kyllähän sitä rahalleen haluaisi vastinetta.

Marjukka

Se on kyllä jännä miten kehtaavat vain nimellä rahastaa ihan järjettömiä summia laukuista. Omista laukuistani juurikin 20euron arvoinen pikkuputiikin käsintehty laukku (juurikin samanmallinen kuin tuo sinun tote)on voittanut kaikki kalliimmat selvästi. Käyttöä kumminkin päivittäin ja raahaan siinä paljon painavia kirjoja yliopistolla, nyt kolmatta vuotta ilman naarmun naarmua. Toinen vastaava on joku 40 euron Aleksi 13 ostettu laukku, joka myös hyväkuntoinen ja kestänyt jo 2 vuotta hyvänä. Niistä kalliimmista laukuista ei ole taas mihinkään, kun pitää ihan kauheasti varoa ja pienikin käyttö näkyy heti, ovat sitten vain ''juhlalaukkuina'' vähän hienompien vaatteiden seurana ja silloin kun ei varmasti ole tarvetta kantaa mitään painavampaa.

kaneli

Tämä oli kyllä erittäin tervetullut postaus! Tuntuu, että nykyään kaikki blogitekstit on vain yhteistyössä tehtyjä eli puhtaita mainoksia. Vaikka henkilö kuinka väittäisi kirjoittavansa puhtaasti omasta kokemuksestaan, ei se kovin uskottavaa ole jos hänelle on tekstistä maksettu tai siihen kannustettu ilmaisilla tavaroilla. Noh toki blogit ovat nykyään suurimmaksi osaksi bisnestä (ja ennenkaikkea erittäin tehokas mainoskanava), ei niinkään enää vilpittömiä tekstejä omista kokemusta. Onneksi joku sentään uskaltaa/haluaa vielä toteuttaa blogien alkuperäistä tarkoitusta! Eiköhän joku Pradan edustaja pian lue tämän jutun ja lähetä sulle ilmaisen laukun olettaen uutta postausta :D

Tiina / Fit Fat Mama

Voi apuva, ihan järkkyä miten noin hyvä brändi, tunnettu merkki voi tehdä noin huonolaatuista :((. Itsellä on päivittäisessä käytössä Michael Korsin saffianonahkaa oleva laukku ja on kestävä. Louis Vuittoniin olen myös ollut erittäin tyytyväinen :). Hyvä kun kerroit tästä, eipähän tarvitse Pradasta haaveilla :D.

T. Tiina
http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Louis Vuittoniin olen ollut tyytyväinen, vaikka tuo laukku on mennyt läpi sateen ja lumen :D Katsotaan mitä Pradasta vastataan, informoin tänne asiasta pikemmiten :)

Myyjätär

Ompas harmillista että laukku on mennyt noin pian ja vähäisellä käytöllä huonoksi. Mielestäni on kuitenkin todella ikävää, että huutelet suoraan mediassa asiasta ottamatta ensin yhteyttä laukun myyneenseen liikkeeseen tai suoraan Pradaan. Luksusmerkkien laukkujen valmistuksessakin tapahtuu "maanantai kappaleita". Ei sillä, etteikö raivostuminen/pettymys/ärsyyntyminen olisi aiheellistakin, mutta asia tulisi hoitaa silti asiallisesti.Toivottavasti tämä asia on jo käsittelyssä. Ehdottomasti uuden laukun saisivat sinulle antaa! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Kuten kerroin tuossa, että aion ottaa yhteyttä liikkeeseen ja kysyä asiaaa. Toivon myös, että voin kumota tämän väitteen heidan brändistään saamalla palautetta heiltä :)

Waltsu

Hyvä että tulin katsomaan blogiasi. Olen mies ja harkitsen vakavasti hintavan repun/olkalaukun ostoa Pradalta. Väri on musta, milä toki helpottaa huoltoa, mutta ajattelin juuri että nämähän ovat niitä ikuisia laukkuja jotka ovat lähes sijoituksia. Tarkoitukseni oli siis ostaa nyt ennen opiskeluajan ja ankeuden alkua laatulaukku joka jaksaa kirjatkin kantaa mukanaan. Yli kaksi tuhatta on kuitenkin todella paljon laukusta ja vaadin sillä kyllä vähintään kymmenen vuoden edustavan kunnon.

Olen ymmärtänyt että Vuittonilla on jopa elinikäinen takuu, korjautus tosin maksaa jonkun satasen. Sääli ettei henkilökohtaisesti heidän kuosit yhtään sytytä, mutta pitänee kuulostella muita merkkejä jollei sinulla tälläistä selkeää tuotevirhettä korjata.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram