Päätin avata aamulla blogin ja tulla päästelemään hieman höyryjä tänne. Ottaessani kommenttisoudatuksen pois halusin katsoa, että toimiiko tuo tapa täällä blogin puolella vai ei. Ilokseni ositttain huomasin, että kyllä se toimii. Ottaessani tuon toiminnon pois halusin herättää keskustelua, realiaikaista kommentointia, kritiikkiä ja tietenkin ottaa vastaan teidän ihania kommentteja. Moni teistä varmaan ajattelee, että no minkä takia aloitin tämän postauksen sitten negatiivisessä mielessä?

 
En voi käsittää kuinka joillakin ihmisillä on pokkaa arvostella toista ihmistä tietämättä tästä ihmisestä kuin 10%. Ja kyllä te lukijat tiedätte minusta vain tuon pienen osan. Tiedätte mitä ostin viimeviikolla, missä kävin syömässä ja mitä minulle kuuluu pintapuolisesti. Ette tiedä mitä elämäni aikana olen tehnyt tai mitä olen joutunut kokemaan. Kyllä joku teistä oli oikeassa, että minulla on ollut ihana ja hyvä lapsuus, onnellinen sellainen. En kumminkaan ole pumpulissa kasvanut elämästä epätietoinen, hemmoteltu ja kaiken eteen saanut "kakara". Ei. Olen tehnyt töitä 15-vuotiaasta saakka osa-aikaisesti samalla, käyden koulussa. Tulen tavallisesta perheestä, jossa aina ollaan tehty oman menestyksen eteen töitä. Joka päivä. Olen tullut toimeen omillani 19-vuotiaasta saakka muuttaessa pois kotoolta. Olen tullut toimeen töiden teolla ja ahertanut päästessäni tähän pisteeseen. Olen siinä mielessä onnellinen, että rakastan mennä töihin ja olen onnellinen kun saan tehdä työtä jota rakastan. Mutta ei, tämä oli jollekin teistä liian käsittämätöntä. En tiedä miten päin olisin ollut lukiessani kommentin, kuinka suhteilla olisin päässyt nyt päässyt tähän pisteeseen missä olen nyt. Käsittämätöntä. En myöskään ymmärtänyt kuinka sanomalla lauseella "pääasia, että itse nautit siitä mitä teet" olisi ollut niin negatiivinen vastaanotto. Huh. Onko se vain sitten niin, että Suomalaiset ovat niin älyttömän kateellista kansaa ja onko se niin, että mikäli menestyy edes vähän elämässä on se jonkun muun ansiota - ei tietenkään omien ponnistelujen tulosta?


"Jos elämäsi ei olisi ollut noin helppoa niin et varmasti olisi positiivinen. Vaikutat nimittäin todella heikkoluonteiselta. Helppoa olla iloinen, kun ei ole syitä olla surullinen ;)" Se, että kirjoitan iloista ja positiivista blogia ei kerro siitä, ettenkö olisi kokenut elämässäni surua, vihaa tai vastoinkäymisiä. Oi kyllä olen kokenut, mutta en koe, että blogini puolella niitä asioita käsittelisin. Tai kokisi, että ne edes kuuluisi tuntemattomille. Niin kuin olen ennenkin tästä teille kertonut, blogini ei ole terapiablogi tai lifestyleblogi, jossa jakaisin kaikki maailman tunteet ja vastoinkäymiset teidän kanssanne. Ei. Tämä on edelleenkin muoti ja kauneusblogi, jossa käsittelen vain pintapuolen asioita. Toki silloin tällöin blogissani on pientä riipaisua lifestylesta, mutta siihen se ainakin tällä hetkellä jääneen. Eli täytynee edelleen teille muistuttaa, että blogini on VAIN raapaisua minusta kaikkineen glittereineen, vaaleanpunaisineen hattaroineen ja kiiltokuvatarroineen. Mikäli positiivisuus ja esteettisyys on teille liikaa, pyydän teitä vaihtamaan blogia.

 
Pointtini koko postauksessa oli, että haluaisin että jatkossakin blogin puolella vallitsisi positiivisuus hyvässä valossa. Haluaisin, että jatkossakin postaukset puhuttelisivat kaikinpuolin, mutta toivoisin, että lukijakunta olisi sen verran fiksua, että tiedätte mikä on oikein ja mikä väärin. Näin meillä kaikilla olisi mukavempaa täällä blogissa. Toivoisin, että ihmisissä olisi edes sen verran inhimillisyyttä, että käytöstavat muistettaisiin myös täällä blogin puolella. Se, että kommenttisuodatusta ei ole, ei tarkoita sitä, ettei netissä olisi sääntöjä.

Voi toki olla, ettei tästä tekstistä ollut mitään apua, mutta toivoisin kumminkin, että edes jotakin se olisi puhuttanut.

2

Rauhaa ja rakkautta ja vaaleanpunaisia hattaroita.

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram