Päivän asua / Today's outfit

IMG_4379

 

IMG_4374

 

1

 

2


IMG_4388

IMG_4386


1


Takki / Tally Weijl
Paita / J. Lindeberg
Kengät / Mango
Kaulakoru / H&M
Laukku / Chanel

Jacket / Tally Weijl
Shirt / J. Lindeberg
Shoes / Mango
Necklace / H&M
Purse / Chanel

Tänään asu koostui mustasta, valkoisesta ja kullasta. Laitoin pitkästä aikaa nahkatakin päälle ja täytyy sanoa, että viimeisiä viedään... Kohta tai oikeestaan tänään on aika sanoa hyvästit nahkatakeille ja siirtyä paksumpiin takkeihin, höh! Mutta, tarkkasilmäiset huomasivatkin uuden laukkuni asukuvista. Siinä se nyt on minun oma pikku ikioma aarteeni!

Niin kuin kerroinkin eilen tuo Chanel laukku on vintagea ja yli kolmekymmentä vuotta vanha. Laukku on ennen minua kuulunut pariisilaiselle rouvalle ja sillä on aivan oma tarinansa! Laukku on 80-luvun Season CC Model ja sitä on vain valmistettu yhtenä sesonkina. Jotenkin tuntuu uskomattomalta kantaa vintagea olalla, kun tietää ettei ihan heti samanlaista tule vastaan kadulla. En olisi näin onnellinen, ellen olisi aivan pikkutytöstä asti haaveillut omasta Chanelista... On ihana tietää, että omalla työllä on saavuttanut jotain sellaista mistä on vain haaveillut, saavuttanut oman pienimuotoisen unelman.

Kannustan jokaista teistä saavuttamaan omia unelmiaan ja menemään niitä kohti! Itselläni on vielä monta unelmaa saavuttamatta, mutta kunnianhimolla, oikealla asenteella ja uskolla menen unelmiani kohti. Uskalla unelmoida!

EDIT:// Blogini käsittelee vain muotia ja kauneutta. Se on pintaa, ilman sen syvällisempia pohdintoja elämästä. Blogissani en käsittele elämän suuria kysymyksiä, jakele elämänohjeita tai pohdi arvoja. Blogini on viihdettä, muotia ja kauneutta pienellä lifestylella höystettynä. 

Toivon, että jokainen teistä lukijoistani ymmärtää, että blogissani annan itsestäni vain osan. Tuo osa on pintaa, ilman sen kummempia selityksiä. Toivon, että saatte blogistani inspiraatiota, ideoita ja se kokonaisuudessaan viihdyttää teitä. Toivon, että nautitte.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram