BLACK & BEIGE

9

 

11

 

44

 

22

 

55

 

Takki Sheinside Uusi! // Toppi Gina Tricot Uusi! // Farkut Dr Denim // Korkokengät Zara // Laukku Chanel
 
Jacket from Sheinside New! // Top from Gina Tricot New! // Jeans from Dr Denim // High heels from Zara // Purse from Chanel
 
Kuvailin teille eilen hieman eilisen asua. Asukokonaisuus muodostui tällä kertaa mustasta ja beigestä. Parhaiten asukokonaisuuteen olisi sopinut musta laukku hopeisilla metalliosilla hehe, mutta vielä tuo musta laukku hopeisilla metalliosilla saa jäädä kaupan hyllylle. Päälläni oli eilen ensimmäistä kertaa Sheinsidelta saatu takki. Takki on yllättävän kiva ja varsinkin peplum- topin kanssa lähes täydellinen! Vaikka peplum ei ole enää niin muotia, pidän silti tuosta leikkauksesta paljon. Toppi on Gina Tricotista ja muistaakseni alle 10 euron vai alle 20 euroa? Joka tapauksessa naurettavan halpa.
 
Tänään on ollut vapaapäivä tai no vapaa ja vapaapäivä. Aamulla heräsin jo kello kuudelta?! Toisaalta aamuisista herätyksistä on jotain hyötyäkin. Nimittäin pitkät rauhalliset aamut ilman mitään kiireitä tai velvoitteita, ihanaa! Teinkin aamulla pitkän lenkin Ladyn kanssa metsässä ja join aamukahvin kaikessa rauhassa vastaillen työsähköposteihin, parhautta. Loppupäivän olenkin sitten vain lukenut pääsykokeisiin ja oleillut.
 
Nyt kohta olisi tarkoitus lähteä ostamaan läppäriä jee! Olen kyseisestä ostoksesta hyvin hyvin innoissani, sillä nyt bloggailu voi jatkua vaikka toiselta puolelta maapalloa ja ihan milloin vain! Olen tähän asti ollut riippuvainen pöytäkoneesta... Hermotkin ovat menneet pariin otteeseen tämän pöytäkoneen kanssa... Mutta nyt olisi vihdoin aika siirtyä moderniin aikakauteen haha! Tarkoitus olisi ostaa MacBook. Air on ollut mielessä, mutta myös MacBook Pro... Olisiko teillä antaa vielä viime hetken vinkit? Olisi kiva kuulla myös toisilta bloggareilta miten tuon MacBookin kanssa bloggailu sujuu ja kumpaa käytätte Air:ia vai Pro:ta? 
 
Oikein kivaa maanantaita, ei anneta tuon huonon sään pilata fiiliksiä! 
 
English translation coming soon...
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram