VIIKONLOPUN ASUA / MY WEEKEND OUTFIT

11

 

9


9

5

 

8


Trenssi Zara  //  Farkut Dr Denim Tästä! // Laukku Chanel // Kengät Mango // Aurinkolasit H&M
  
Trench coat  from Zara // Jeans from Dr Denim Here! // Purse from Chanel // Shoes from Mango // Sunglasses from H&M
 

Ihanaa maanantaita! Toivottavasti teidän viikonloppu meni mukavasti? Itse näin ystävääni Ellaa töiden jälkeen ja suuntasimme ravintolaan lasillisille ja vaihtamaan hieman kuulumisia. Suunnittelimme myös hieman vapun ohjelmaa. Saa nähdä miten tuon päivän kanssa käy! Aika vierähti hyvin nopeasti ja pian huomasimme, että olemme istuneet samaisessa ravintolassa jo tuntikausia... Perus! ❤ Onneksi seura mitä parasta, joten ei olisi haitannut vaikkapa olisimme jääneet nukkumaan ravintolan lattialle.

Viikonlopun asu koostui vihreästä trenssista, Dr Denimin mustista farkuista ja uudesta Chanel laukusta. Olipas muuten kiva pukea trenssi pitkästä aikaa päälle! Kyllä vain on uskottava, että ilmat lämpenevät ja kesä tulee. Nyt kun lumetkin ovat sulaneet, niin asukuvien otto on paljon mukavempaa. Ei tarvitse pukea päälle kaikenmaailman toppatakkeja ja kuvia voi ottaa vaikka illalla. Elämä helpottuu suunnattomasti haha. Mitä mieltä te olette asusta? Oletteko te trenssi-ihmisiä?

Happy Monday darlings! Hope you all had a great weekend? I spent some time with my best friend Ella. We went to our favorite Italian restaurant. A few glasses of champagne and serious girl talk. Love it! Today I’m showing you my outfit from Saturday! A trench coat is from Zara, jeans from Dr Denim and a new lovely bag from Chanel. What do you think of my weekend outfit?

Ps. Joku teistä kyseli löytyykö blogiani blogilistalta. Kyllä se löytyy, mutta eri nimellä ja aivan väärillä tiedoilla ja tilastoilla... En tiedä miten tuon nimen saa tuolta vaihdettua oman blogin mukaiseksi!? Olen yrittänyt laittaa sähköpostia toimitukseen, mutta vastausta ei ole kuulunut... Eli blogini löytyy TÄÄLTÄ! Blogiani ei siis löydy listalta Natalie Vilen nimellä vaan, You know what she is, no doubt about it. Joskus joku on lisännyt blogini tuonne tuolla nimellä, joten en pääse kirjautumaan blogini sivuille siellä, koska blogiani ei löydy sieltä! Huh menipäs hankalaksi, haha. Tulevaisuudessa blogini osoite tulee muuttumaan, joten yritän sitten lisätä blogini uudestaan tuonne kuuluisalle blogilistalle!

Ihanaa maanantaita, pian on jo keskiviikko! 

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram