OUTFIT INSPIRATION

blogi11

 

9

 

8

 

22

 

5

 

 
Kuvat / Photos by Petteri Peltonen
 
 Takki J. Lindeberg  //  Korvakorut Accessorize // Laukku Louis Vuitton // Kengät (Uudet!) Converse
  
Jacket from J.Lindeberg // Earrings from Accessorize // Purse from Louis Vuitton // Shoes (New!) from Converse
 
Joku teistä kysyi hauskasti jokunen aika sitten: "Näytänkö aina siltä kuin olisin juuri tullut punaiselta matolta?" Voi kuule ehei! Arkiviikkoina töihin mentäessä nappaan usemmiten juuri ne käteen tulevat ensimmäiset vaatteet. Meikin hoidan autossa / julkisissa ajoneuvoissa ja hiukset laitan kiinni työpaikan hississä. Glamorous? Silloin tällöin työkaverinit tokaisevat töissä: "Hei oot meikannut tänään!" Kyllä juuri näin, mikäli juuri sinä päivänä ajomatka töihin on riittänyt meikkaamiseen. Toki viikkoon mahtuu poikkeuspäiviä ja erityistapauksia, jolloin Converset ja Carhartin pipo vaihtuvat korkeisiin korkoihin ja juuri kiharrettuihin hiuksiin, mutta vastaus punaiseen mattoon on kielteinen. Vapaapäivät ja viikonloput ovat asia erikseen. Sillon jos tunti tai toinenkin vierähtää helposti peilin edessä ja vaatekaapin uumenissa.
 
Ylläoleva päivänasu on hyvin tyypillinen arkiasu, jollaiseen pukeudun kiireisinä viikkoina. Tietenkin tässä tapauksessa hieman ehostettuna, mutta toivottavasti ymmärrätte kumminkin pointtini. Matalat Converset, joilla on hyvä juosta paikasta A paikkaan B ja lämmin paksu toppatakki, johon on hyvä verhoutua kylminä aamuina. Jokapaikan laukkuna toimii LV:n Neverfull, joka ei ole ikinä sanan mukaisestikaan täynnä. Mahtuu koko omaisuus ja on helppo kuljettaa mukana minne meneekin. Arjen pelastus!
 
Naureskelin itse yksin kuinka melkein kaikki ystäväni ovat tällä hetkellä ulkona juhlimassa, mutta itse kirjoittelen teille blogipostausta kello kaksi yöllä pimeässä huoneessa hiukset sotkuisina ja villasukat jalassa syöden viinirypäleitä... No selviytymismuodot kullakin haha. 
 
Taitaa olla aika mennä nukkumaan, sillä huomenna olisi aikainen herätys lukemaan pääsykokeisiin ja raskas päivä muuton suhteen... Kauniita unia teille, jotka yöllä vielä haahuilette koneen ääressä! Xx
 
Ps. Selvisin siitä suklaan yliannostuksesta!
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram