OUTFIT INSPIRATION

3

 

4


3

3

 

Jakku / Sheinside TÄSTÄ! Uusi!
Toppi / Zara
Hame / Sheinside TÄSTÄ! Uusi!
Laukku / Chanel
Kengät / Mango

Blazer /  Sheinside HERE New!
Top / Zara
Skirt / Sheinside HERE! New!
Purse / Chanel
Shoes / Mango


Itseäni huvitti jonkun teidän anonyymin kommentti viikon takaiseen Louis Vuitton Eva postaukseen, kuinka kalliiden merkkituotteiden kanssa kuuluisi vain käyttää klassikoita, sekä toisia kalliita merkkituotteita. Kommentti oli korjoitettu todella alentavaan sävyyn ja loppuun oli laitettu kuinka pitäisi ottaa toisista bloggaajista mallia, jotta "sopisi piireihin". Kommentin luettuani en voinut pidätellä kuin naurua. Että kyllä jollain on pokkaa. Ei siinä, että kommentti olisi millään tavalla satuttanut, aivan päin vastoin! Tuollaiset kommentit antavat vain itselleni lisää voimaa, sekä intohimoa bloggaamista kohtaan. Halu näyttää on tässä kontekstissa oikea sana.

Haluaisin jakaa teidän kanssanne oman mielipiteen tuohon kommenttiin ja ylipäätänsä tyyliin ja muotiin. Olen lapsesta asti rakastanut muotia, mutta vasta viimeisempien vuosien aikana tyylini on lähtenyt muokkautumaan omaksi. Olen alkanut ottamaan riskejä vaatteiden suhteen. Käyttämään enemmän näyttäviä vaatteita kaikkineen korkoineen ja mekkoineen. Oppinut sekoittelemaan tyylejä ja vaatteita keskenään katsomatta hintalappua puoleen ja toiseen. Olen myös entistä enemmän kiinnostunut merkeistä sekä erilaisista tekstuureista. Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että väite "merkkituoteet kaipaavat vain merkkituotteita seurakseen" on naurettava. Mielestäni merkkituotteita voi aina ostaa, mutta tyylitajua ei. Mikäli vintagea, merkki/design ja halpahallintuotteita osaa yhdistellä keskenään ja saada lopputuloksesta upea on onnistunut.

Vasta vuosien saatossa olen uskaltanut olla oma itseni ja pukeutua niin kuin itse haluan ja koen parhaaksi. En halua matkia "tasokkaimpia blogeja" (näin anonyymin sanoin), vaan haluan luoda oman tyylini ja olla ylpeä siitä. En sitä kiellä ettenkö lukisi muiden blogeja saaden vaikutteita niistä, tottakai niitä luen ja paljonkin, mutta saaden niistä inspiraatiota ja innostusta. Sama pätee tyyli-ikoneihin. Mainittakoon vielä loppuun muutama tyyli-ikoni, joiden tyyliä ihailen ja joiden tyyleistä saan itse vaikutteita omaan pukeutumiseen mm; Kate Middleton, Victoria Silvstedt, Olivia Palermo, Audrey Hepburn, Lauren Conrad, Victoria Tornegren, Olesya malinskaya, Chiara Ferragni, Alena Shishkova, Camila Coelho, Lilly Ghalichi, Kenza Zouiten ja suomalaisbloggaja Xenia Andersson. Tietenkin lista on muuttuva ja uusia nimiä pääsee listalle, mutta tuossa oli esimerkkejä keiden tyyli uppoaa.

 
Keiden tyyliä sinä ihailet? Entäpä minkälainen tyyli uppoaa sinuun? :) Mukavaa sunnuntai-iltaa! 

Linkkien tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram