VIIKONLOPPUNI //MY WEEKEND 

 

Viimeviikonloppuna tuli viettyä ystävien kanssa aikaa ja käytyä muutamissa ravintoloissa syömässä. Itseasiassa tuli syötyä koko viikon edestä ja kahviakin kului monta litraa. Viikonlopun aikana tilasin hieman vaatteita netistä - jonka jälkeen katumus yllätti, vain hiukan. Niska paloi suoristusraudasta ja kiire yllätti jälleen kerran. Tuli myös käytyä treffeillä. Vietettyä aikaa uuden ihmisen kanssa. Ehkä juotua myös muutama lasi viiniä.

Onneksi uusi viikonloppu on jo edessä. Sen voisi viettää ilman aikatauluja. Ilman kiirettä. Tekemättä mitään.

Ihanaa viikonloppua!  ❤

Ps. Meinasin ostaa myös värin tänään kaupasta... Onneksi jätin sen kauppaan! Pääni olisi muuten ollut kuin porkkanapelto lyhyillä hiuksilla.Täytyy vain odotella sitä omaa väriä. Rauhassa... No pikkuhiljaa!

// My weekend through photos. Spending time with my friends, eating good food and drinking a few glasses of wine. Working and meeting new people It's been a crazy busy weekend again for me, but love it! By the way I almost dyed my hair... Thank god I did not do it. No orange hair for me, please hah. But step by step! Have a good weekend!

 

                                                                         Follow my Blog with Bloglovin

                                                                                         
                                                                                         With love,
                                                                                            Natalie
 

Kommentit (24)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Olin kävelemässä jo kassalle kahden väripaketin kanssa... ONNEKSI käännyin ja vein ne takaisin hyllyyn! :D Ei olisi enää pitkiä hiuksia... :D Jep! ;D <3

Vierailija

Sulle sopii musta täydellisesti.Suhun tulee sellaista särmää. <3 Vaaleetkin oli todella nätit mut tähän mustaan oon oikeen rakastunut. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos ihana!<3 Mustan pitäisin heti päässä mikäli se olisi oma väri - eikä tarvitsisi koko ajan stressata väristä :( Tarkoitus on kasvattaa oma vaalea takaisin :) En muista milloin olisi ollut oma väri päässä, joten mielenkiinnolla odotan minkä värinen "vaalea" sieltä paljastuu! :D Saa nähdä riittääkö oma kärsivällisyys tähän projektiin haha ;D x

anni

Mun mielestä toi tumma on niin paljon parempi väri sulle!! :) Tommonen tummanruskeakin sopii älyttömän hyvin jos se musta ei tunnu pysyvän. :) Tosin oon varma että kun muutaman kerran vielä ihan syvimmällä mustalla värjäisit niin se kyllä pysyis :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tummat hiukset ovat kyllä niin ihanat! Harmi vain, kun oma sävy ei ole tumma... Huomasin tässä vuoden aikana kun olen pitänyt tummaa sävyä, että hiukset ovat kärsineet tuosta ainaisesta värjäämisestä :( Varsinkin, kun tuota tyveä ei voi vain peittää tummalla, vaan koko päähän täytyy pistää samalla ruskea / tumma sävy... Ihan tyhmää.. :(

heidi

Itse tein tuon virheen. Ja hiukset siinä lähti vaikken kauaa väriä päässäpitänyt. Alla oli ihana platina blondi,teki mieli värjätä tummaks. Mutta kyllästyin siihen nopeesti. Sain noin 5min väriä päässä pidettyä kun huomasin hiukseni palanneet.. Hiukset ennen tätä olivat rikkinäiset,katkeilivat. Mutten tahtonut uskoa että ne voisi oikeesti tippuu. Mut niin kävi. Itkin silmäni päästä. Värin pestyä hiukseni olivat. Kirjavat kunvkirahvi :D saman pitkät hiukset kun sulla,ei värjäyksen jälkeen enää. Vaan menin suoraan kampaajalle seuraavana päivänä ja noin 4cm jäi hiuksii päähän,sain siis poika tukan. Kamalaa! En suosittele kotona värjäämään,jos haluat niin suoraan kampaajalle raitoja laittamaan. Niin saat vähän sävyä hiuksiin :) raidotuksella saa helposti nopeammin vaaleammaksi kuin kotona värinpoistolla.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Näin juuri! Mikäli lähtisin tätä nyt itse vaalentamaan tästä, tulos olisi lyhyet epämääräisen väriset hiukset... Nämäkin hiukset kokeneet vaikka ja mitä näinä vuosina... Eli nyt vain odottelen muutaman kuukauden tämän värin haalistumista ja sitten varaan kampaajalleni aikaa. Tosiaan, kun haluan saada oman värin takaisin, luonnolliset hiukset. Sellaiset hiukset, joita ei tarvitse värjäillä kuukausittain :) Toisaalta mielenkiintoista nähdä, minkälaiset nuo omat hiukset ovat! :)

T

Hei kokeile ihmeessä sitä color b4 värinpoistoa, ei vahingoita hiusta juuri lainkaan! Jos siis haluat vähän vaaleaksi hiukset jo nyt. Varmaan vetää punertavaksi, mut siihen päälle voi sit laittaa jonkun tuhkaan taittavan sävyn. Mä en pysty käyttää ollenkaan värinpoistoja, mun hiukset on sen verran kuivat jo luonnostaan. Mut tosta color b4 ei kuivu juuri ollenkaan :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tuosta olenkin lukenut netistä jonkun verran! Täytyy tilata muutama paketti kotiin ja kokeilla! Itsekään en uskalla tehdä värinpoistoja, sillä pelkään juuri hiuksieni katkailevan kokonaan... Sen verran näitä hiuksia on käsitelty... :) Eli Color B4 tilaukseen ;)

Amanda

Mulla on ihan sama projekti käynnissä kuin sulla... Oma värini on vehnänvaalea ja tummanruskealla värjätty. Nyt en ole vuoteen ja kolmeen kuukauteen värjännyt hiuksiani ollenkaan. Vasta vuoden värjäämättömyyden jälkeen värjättyyn osuuteen laitettiin vaaleita raitoja. Nyt olen laittanut värjättyihin osuuksiin kolmesti vaaleat raidat eikä ero oman ja värjätyn hiuksen välillä ole enää kovin paha. Pituutta on lähtenyt varmaan 20cm (vähintään), mutta itseäni se ei haittaa. Alkuun värjäämättömyys on ihan kamalaa, mutta noin puolen vuoden kuluttua, kun omaa väriä on jo paljon näkyvissä, ei enää tee edes mieli värjätä. Alkuun oma hiustenväri näyttää harmaalta värjättyyn tukkaan verrattuna, mutta mitä enemmän oma sävy tulee näkyviin, sitä kauniimmalta ja vivahteikkaammalta se näyttää. Ei mikään väri sovi itselle paremin kuin se ihan oma. Tsemppiä!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi kiitos paljon kommentistasi!<3 Nimittäin viikonloppuna meinasi usko menä tähän touhuun, mutta kommenttisi luettuani tiedän pystyväni tähän projektiin! ;D Kiitos x

Milja

Hei! Luin tuolta aiemmista kommenteista että asut omassa kotonasi vuokralla. Kysymys kuuluu millaiset vanhemmat pyytävät lapseltaan rahaa kotona asumisesta?! Tämän ei pitäisi riippua iästä, vaan jos lapsia on hankittu niin pitäisi tiedostaa että heitä tuetaan vielä monta kymmentä vuotta eteenpäin. Omat vanhempani ainakin ovat hyvin tukevia, eivätkä missään nimessä veisi nuoren naisen rahoja. Eteenkin, jos sulla on vielä asunnon osto edessä ja koitat säästää siihen. Siinä tapauksessa ymmärrän tilanteen, jos perheenne on vähä varainen/velkainen, ja koet haluavasi auttaa vanhempiasi taloudellisesti.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Haluan itse heille maksaa :) Tottakai minusta tulee "kuluja". Teen kumminkin kahta työtä ja pystyn heille maksamaan, samalla kun säästän rahaa omaan asuntoon. En IKINÄ voisi asua vanhemmillani ilmaiseksi, en ikinä. Mielestäni jotain kunnioitusta täytyy olla. Eri asia olisi, mikäli olisin työtön, enkä pystyisi maksamaan :) En ymmärrä aikuisia ihmisiä, jotka asuvat vanhempien nurkissa ilmaiseksi. Syövät ilmaiseksi ruokaa tai käyttävät ilmaiseksi sähköä / vettä.

sirunen

hiukset ja kärsivällisyys on vaikea yhdistelmä! itselle ainakin (vähän jopa hävettää myöntää) hiukset ovat todella suuri osatekijä siinä, millaisena näen itseni ja millainen fiilis mulla on. jos hiukset ei tunnu "omilta" niin tuntuu kuin osa persoonaa olisi poissa. varmaan kuulostaa jonkun korvaan liioittelulta, mutta itselleni ainakin hiukset on tosi merkittävä juttu :)

ite oon kokeillut kasvattaa omaa väriä takas, parhaimmillaan olin reilun vuoden värjäämättä, mutta tajusin lopulta etten pidä omasta väristäni yksistään vaan kaipaan siihen jotain lisää, esim. raitoja. oma värini siis jotain 8-9 luokkaa pienellä kultaisen/punaisen vivahteella. tällä hetkellä oon kuitenkin ihan blondi ja se vaan on se mun lemppari, vaikka erilaisia värejä oon kokeillut. jotenkin näen itseni loppupeleissä kirkkaanvaaleilla hiuksilla, ja niihin aina palaan.

toivottavasti sulla riittää kärsivällisyys hiusten kasvattamis- ja parantamisoperaatioon, olisi kiva nähdä sun omaa väriä! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

NÄIN ON! Puhut täyttä asiaa! :D Itse koen asian juuri noin. Ovat hiukset sen verran iso osa indentiteettiä!

Saa nähdä miten tämä projekti etenee! Nyt olen ollut vähän päälle kuukauden värjäämättä hiuksiani... Huh saa nähdä! ;D Haluan itsekin nähdä mikä se oma väri on ja kuinka se sointuu ihoon. Jännittävää! ;) X

Poeka9217

Ootko ikinä esim. kollareissa ja lenkkareissa jossain julkisella paikalla? Tai edes kotona? :D vai ootko aina farkuissa tms. tai sitten VS yöpaidassa?

rv

Kyllä on Milja aivan eri maailmasta kuin sinä Natalie. Tottahan aikuinen ihminen maksaa elämisensä ja vuokransa. Hyvä Natalie, ettet ole "peräkammarin tyttöjä" niinkuin Milja on. Kenen vanhemmat elättää aikuisia lapsiaan? Ymmärrän jos on työtön tai sairas, niin vanhemmat toki avustaa. Kyllä vanhempien vastuu loppuu , kun lapsi on aikuinen. Ja he ovat juuri hyviä vanhempia, kun opettavat lapsen omaa elämää varten , että nuori tulee . Ja omillaan toimeen. Mistä Milja tiedät, ettei Natalien vanhemmat tue häntä. On eri asia tukea kuin elättää. Milja kukas sinut sitten elättää kun vanhempiasi ei enää ole ? Kasva aikuiseksi vanhempiesi tukema, muttei elättämänä .

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram