Tämä viikonloppu on mennyt hyvän ruuan sekä seuran parissa. Perjantaina vietimme S kanssa pitkästä aikaa yhdessä aikaa. Olimme sopineet etukäteen, että tuona iltana ei blogia, kameroita eikä varsinkaan GTA koko iltana. Kävimme hyvin syömässä ulkona ja vuokrasimme Only God Forgives- leffan. Oli kyllä ihanaa olla vain. Lauantai aamuna heräsinkin aikaisin töihin. Töiden jälkeen näin ihanaa ystävääni Neeaa, sillä olimme sopineet illallistreffit. Mojitoa, burritoa ja tyttöjen juttuja, täydellistä! Aika riensi kuin siivillä ja pian huomasimmekin kellon olevan paljon. Sovimmekin jo seuraavista treffeista ja illan uusimisesta. Iso sydän.

Sunnuntaina olikin ihana herätä pirteänä ja reippaana. Suuntasimme S kanssa brunssille ja söimmekin mahat täyteen kaikenlaisia herkkuja. Nauroimmekin, että tämän viikon aikana onkin tultu syötyä koko ensi viikon edestä!

Huomenna onkin jännittävä päivä nimittäin menenne katsomaan yhtä asuntoa... Toivottavasti se olisi hyvä tai ainakin parempi kuin tämä meidän nykyinen! Huomenna selviää muutammeko uuteen asuntoon vai jäämmekö asumaan tähän nykyiseen. Toivoisin kyllä kovasti, että tuo asunto täyttäisi tarpeemme ja tuparit olisivat edessä! Saa nähdä miten käy.

IMG_2604
IMG_2577

IMG_2580

Takki / J. Lindeberg
Villapaita / Sheinside (TÄSTÄ!)
Farkut / Zara
Laukku / Mango
Kengät / Mango

Jacket / J. Lindeberg
Sweater / Sheinside (HERE!)
Jeans / Zara
Purse / Mango
Shoes / Mango 

Tämän päiväna asu koostui hyvin maanläheisistä sävyistä. Päälläni oli ensimmäistä kertaa Sheinsidelta saatu luonnonvalkoinen villapaita, sekä J. Lindebergin kevyt toppatakki, josta pidän hurjasti!

(Pahoittelen muuten kovasti huonoja kuvia... Oikein hävetti ladata blogiini näinkin huonolaatuiset valoittuneet kuvat. Vannon, että tämä on vika kerta, kun blogissani nähdään huonoja kuvia (tai ainakin kovasti toivon sitä!) Vaikka kamerani EOS 650D on ollut minulla jo jonkun aikaa, en ole vain yksinkertaisesti ottanut sille aikaa ja opetellut kunnolla sen käyttöä.... H ä v e t t ä ä . Nyt lähden netin ihmeelliseen maailmaan ja oikein perehdyn kunnolla kameraani! Ainakin se on positiivinen asia, että blogini tulee jatkossa olemaan paljon laadukkaampi, lupaan sen.)

Oikein ihanaa sunnuntaita!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram