Year, 
You made me cry, made me laugh, but its time to move on.
 
1.6.
Puoli vuotta on ollut raskasta aikaa kaikilla elämänosa-alueilla, vaikka kevään piti olla onnellista aikaa... Piti tehdä kivoja asioita, keskittyä kunnolla lukemiseen, töihin ja tehdä muutama ulkomaan reissu. Piti sisustaa kotia ja ostaa uusi iso sänky. Piti käydä huonekaluliikkeissä ja laittaa parveke kesäkuntoon. No kevät oli kaikkea muuta kuin kivaa aikaa. Blogiani seuranneet tietävät millaista kevääni oli. Paljon töitä, lisää töitä, ero, muutto ja pääsykokeisiin lukeminen. Välillä tuntui kuin paino olisi kaatunut harteille. Piti vain jaksaa painaa eteenpäin kaikesta huolimatta. 
 
Tämä kevät piti olla myös minun kevääni. Tammikuussa tiesin mitä haluan päästä opiskelemaan. Aloin tekemään töitä sen eteen kunnolla. Tein luku-suunnitelmat, heräsin joka aamulla seitsemältä lukemaan ja kymmeneltä suuntasin toisiin töihin. Maaliskuussa päätin, että huhtikuussa alkaa loppukiri ja toukokuussa kertaus lukemisesta. Kerroin jo etukäteen läheisille ystäviä myöten, että kaikki tuki tulee tarpeeseen näinä loppukuukausina. Noh sitten tapahtuikin käännös. Ero tuli. Aika ironista, mutta kyllä. Enempää en ala parisuhteen päättymistä täällä blogin puolella ruotimaan, mutta voin sen kertoa, että hitto miten raskasta. Vapaapäivinä, kun olisi pitänyt keskittyä lukemiseen, niin jouduin keskittymään pakkailuihin, muuttamiseen ja elämän järjestämiseen. Mielenjärkkymiset siihen kaupan päälle, voi kiitos! Ja ainiin ne 40-50 tuntiset työviikot myös. Tuntui, että joutui säntäilemään paikasta A paikkaan B, hymyillä ja jaksaa. Muuttopäivänä mietin, että haluan mahdollisimman nopeasti tavarat pois ja jättää entisen yhteisen asunnon taakse. Varjelin myös henkeen ja vereen uutta kristallista kynttilänjalkaa. No sehän sitten tippui pöydältä nostaessa laatikoita ylös. Hetken siinä tuijotin lasittuneella katseella seinää ja yritin lohduttaa itseäni, että sirpaleet tuovat onnea. Eihän se tietenkään siinä tilanteessa auttanut.
 
Nyt istun kodin terasilla peittoon kääriytyneenä. Teekuppi ja pääsykoekirjat vieressä ja olo ihmeen levollisena. Ylihuomenna olisi pääsykokeet. Olosuhteisiin nähden voin melko hyvin. En tiedä pääsenkö tänä vuonna vielä sisään, mutta hei kaikkeni olen yrittänyt tehdä tässä sekamelskan keskellä ja enempää en olisi voinut antaa. 25 otetaan sisään vuosittain tuhansien hakijoista, mutta olen itse jo voittaja. 
 
1.6, kesä on alkanut. Olen 21-vuotias. Haluan kokea uusia asioita, tutustua uusiin ihmisiin, matkustella, toteuttaa unelmiani, viettää aikaa ystävien kanssa ja ottaa kaiken ilon irti elämästä. Uskon siihen, että kaikella on tarkoitus. Syy miksi elämässä tapahtui näin, selviää minulle myöhemmin. Kaikella on tarkoitus, pakko olla. Pitkästä aikaa tuntuu, että elämä alkaa tasapainoittumaan. Tuntuu, että olen löytänyt jonkunlaisen rauhan sisältä ja olo on turvallinen. Odotan, että saan pääsykokeet päätökseen ja viettämään ystävien kanssa aikaa. Nauramaan elämälle ja olemaan onnellinen. 
 
IMG_3477
 
Ylläoleva kuva on otettu kauniin serkkuni ylioppilas-juhlista. Oli ihana nähdä sukulaisia pitkästä aikaa. Serkkuni kertoi, että aikoo lähteä Pariisiin töihin. Ihan uskomatonta, vau! Niin kuin olen täällä blogin puolella ennenkin kertonut, on ihan uskomatonta nähdä ystävien saavuttavan omia unelmiaan. Toivoisin, että jossain vaiheessa elämää tuollainen muutto osuisi myös omalle kohdalle. Elämää ei saa kumminkaan suunnitella liikaa, sillä ikinä ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan.

Tästä päivästä lähtien aion ottaa kaiken elämästä irti.

Ihanaa kesää kaikille ja paljon onnea valmistuville! 

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram