Nyt tällä hetkellä makaan sängyssä kipeänä läppäri sylissä ja teemuki toisessa kädessä. Katson GG:ta ja Breaking Badia vuorotellen ja lipitän valkoista teetä omenan, päärynän ja grenadiinin eri aromeilla maustettuna. Toivottavasti kuume laskisi ennen viikonloppua, sillä meillä olisi tarkoitus lähteä viettämään ystävänpäivää Imatran kylpylään. Tuo viikonloppu tulee todella tarpeeseen niin rentoutumisen kuin myös laatuajan puolesta. Meillä on oma mökki varattuna kaikilla herkuilla. En malttaisi yhtään odottaa! Vaikkakin joudumme palaamaan Imatralta jo aikaisin sunnuntai aamuna töiden puolesta, tulee nuo pari päivää olemaan varmasti ihania.

Mutta asiasta toiseen. Joku teistä taitaa muistaa kuinka esittelin täällä blogin puolella Zaran keinonahkaiset saappaat... No nuo saappaat menivät melkein heti rikki. Pari käyttö kertaa Lontoossa ja Suomeen palattuani huomasin, että kenkien sisävuori on revennyt aivan totaalisesti kummastakin kengästä. En tiedä auttaisiko se, jos menisin kenkien kanssa myymälään ja kertoisin tapahtuneesta. Mielestäni käyttökenkin tulisi kestää enemmän kuin neljä-viisi päivää vai mitä mieltä olette? Asialla on myös hyvä puoli, sillä Lontoon reissumme jälkeen kävin Zaran alennusmyynneissä täällä Suomessa ja löysin tällä kertaa aitoa nahkaa olevat todella kivannäköiset saappaat hyvään hintaan. Sain nuo nahkasaappaat 10 euroa halvemmalla kuin nuo edelliset kertakäyttösaappaat eli noin päälle -50%. Melko hyvä diili? Tapahtuneen myötä päätin, että vältän keinonahkakenkiä/saappaita ja satsaan laatuun. Päätin säästää nämä kaunokaiset kevääseen ja trenssien kanssa käytettäviksi.

ZARA

1

 

4
 
2


Nyt lähden tekemään itselleni hedelmäpommi smoothien ja S:lle ruokaa hänen tullessa pian kotiin töistä. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella voidaan paremmin!

New boots from Zara. 

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram