Laitan myyntiin Louis Vuitton Neverfull MM Monogram laukun ja Louis Vuitton Damier Azur laukun. Kummatkin laukut ovat käytettyjä. Alunperin ostettu Helsingin Louis Vuitton liikkeestä.

LOUIS VUITTON EVA DAMIER AZUR MYYTY!

Laukku on hyvässä käytetyssä kunnossa. Nahkaosat ovat patinoituneet ja käytön jälkiä näkyy jonkun verran laukusta. Tuoksuu hieman hajuvedeltä. Ostettu 2013 joulukuussa Helsingin liikkeestä. Kauppaan kuuluu laukku, pitkä hihna, dustbag, kuitti ja laatikko. Hintapyyntö 430 euroa. MYYTY!

LOUIS VUITTON NEVERFULL MM MONOGRAM KORKEIN TARJOUS TÄLLÄ HETKELLÄ 400 EUROA!

Myyn vuonna 2011 Helsingin liikkeestä ostetun Louis Vuitton Neverfull laukun. Laukkua on käytetty, joten uudessa kunnossa se ei ole ollenkaan. Nahkaosat ovat patinoituneet ja nahka mennyt pehmeäksi. Laukku on ehjä, mutta sanoisin sen olevan tyydyttävässä kunnossa. Olen painattanut Helsingin Louis Vuitton liikkeessä laukkuuni nimikirjaimet N.V. Kauppaan kuuluu laukku, dustbag, laatikko, kuitti ja nauha.

En osaa sanoa yhtään mitä laukusta voi pyytää, sillä uudessa kunnossa se ei ole ja nimikirjaimet löytyvät laukusta? Hintapyyntöä laukulle ei ole. Tulen myymään sen, mikäli summa tulee eteen. Mikäli tarjoat laukusta, pistä sähköpostiosoitteesi tarjouksesi perään. Näin saan sinuun yhteyden! :)

Lisää kysymyksiä laukuista voi lähettää sähköpostin sijasta kommenttiboksiin, tule niihin vastaamaan tämän illan aikana! :) Tulen ottamaan laukuista myös paremmat kuvat heti vain kun saan kameran käsiini ja valoa asuntoon. Nämä kuvat ovat otettu puhelimella. Tulin vain tekemään nopeasti tälläisen pikaisen postauksen tänne ja ilmoittamaan myynneistä.

 

                                                     FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                       With love,
                                                                                         Natalie 
 
 

Kommentit (33)

Mmmaria

NF voi pyytää ainaki 400e! Niiden arvo kun nousee kerran kaks vuodessa ja toi on kuitenki ehjä :) ja tosiaan, tietämättömille tiedoksi, että nuo vaaleat osat (eli pitkä hihna ja kahvat) on nahkaa, muutoin laukut on canvasta.

Julia

Ovatko neverfullin kahvat tuosta ns. "taitoskohdasta" likaiset tai enemmän tummuneet kuin muualta nahkaosista? Entä onko kahvojen nahka päässyt halkeilemaan reunoista?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kahvat eivät ole haljenneet mistään kohdista :) Reunat ovat tummuneet, päästä huomattavasti tummemmat. Päältä kahvat ovat tummemmat :)

Sara M

Heippa, tarjoaisin laukusta 200e. Voin toki vielä neuvotella hinnasta! Otathan yhteyttä (saramanninen@gmail.com) jos olisit valmis myymään sen minulle! :) voin noutaa laukun esim. Helsingin keskustasta.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Kiitos tarjouksesta! Muutamia tarjouksia on tullut tuosta laukusta. Ovh hinta on 610 euroa. Odotan mikäli tarjouksia tulee, palaan sitten sinulle :)

satu

Onko noissa nf kahvoissa jälkiä, mm.sadepisaroiden? Eihän ne haittaa sikäli, musta tuntuu et suomessa todella hemmetin hankala välttyä niiltä, nimimerkillä kokemusta :D

Lukija

Natalie heips :)

Suosittelen sinua katsomaan The True Cost dokumentin, niin ehkä ymmärrät että nuo sun lukuiset vaatteet ja joka päiväiset ostokset ei ole oikein.

V

Aika pelottavaa että sä oot seuraillut Nataliee kaupoissa ja tiedät kuinka usein se ostaa vaatteita:o natalie on ainakin blogin perusteella viime vuonna ostanut vaatteita Eurooppalaisilta, kestäviltä brändeiltä, joista suurin osa ei teetä vaatteitaan/asusteitaan halpatuotannossa. Mielestäni paljon fiksumpaa kun ostaa uusi laukku h&m:stä kerran puolessa vuodessa. Olisi kiinnostavaa tietää ostatko itse ikinä edes kierrätettynä mitään halpatuotannon valmistamaa. Mehän emme voi tietää vaikka Natalien kaikki vaatteet oltaisiin Pohjoismaissa tehtyjä. Rahaahan siihen menee paljon enemmän, mutta kaikille se ei ole este. Se että shoppailee paljon, ei tarkoita sitä että tukee halpatuotantoa ja -tehtaita. Älä oleta asioita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram