On pyydetty, että tekisin omista vanhojeni tansseista postauksen, joten tässä se nyt tulee! Tanssin viime vuonna vanhat ja muistan kuinka stressaavaa aika oli. Uusien tanssien opettelua, kampaajan varaamista, mekkojen sovittelua... Vaikka aika oli hyvin stressaavaa, oli stressaus jokaisen minuutin arvoista. Itse tilasin mekkoni mittatilaustyönä Aasiasta. Sain siis juuri sellaisen mekon minkä halusin. Lähetin vain parit kuvat, värit ja mittani. Vaikka tilasin mekkoni ulkomailta, mekko ei loppujenlopuksi maksanut ihan älyttömiä summia.

Ennen tansseja kävin kampaajalla laitatuttamassa hiukseni. Aluksi mietin kampausta sivulle, eli hiukset ns. auki kiharoiksi sivuille. Päätös kumminkin muuttui juuri päivää ennen kampaaja-aikaa. Lopputulokseen olin todella tyytyväinen. Kampaus myös pysyi seuraavaan aamuun. Itseni mielestä vanhojen tansseihin sopii vallan mainiosti hiukset kiinni, etenkin jos sinulla on näyttävä mekko.

Viikkoa ennen tansseja aloitin valmistautumisen. Kävin suihkurusketuksessa parii päivää ennen h-hetkeä. Lakkasin myös kynteni, tein muutamia kasvonaamioita ja latasin muuten vain iloista energiaa. Itse en käynyt meikkaajalla, sillä itseni mielestä tiedän parhaiten mikä minulle sopii ja mikä ei. Vanhoista ei pidä ottaa liikaa stressia - hyvä minun sanoa haha! Kaikkein tärkeintä on yrittää nauttia jokaisesta hetkestä!

 

 

 

 

 

 


Meidän koulu on melko iso, joten saimme kunnian pitää tanssimme Vantaan Energia-areenalla. Melko hieno paikka eikö vain? Parempi ainakin, kun pienet ahtaat jumppasalit.

 

 

 


Vanhat tanssin lapsuudenystäväni kanssa.

 


Tansseista menimme limusiinilla Helsinkiin ravintolaan syömään. Pari skumppapulloa sinne sun tänne. Ei se niin vakavaa ole. Vai mitä?!

 

 

 

 

 

 

 


JUHLIKAA, NAUTTIKAA SEKOILKAA. Teillä on vain kerran elämässänne nämä tanssit! Kiitos kaikille ihanasta illasta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram