Kerroinkin teille eilen, että toimin super äidin roolissa. Eilinen päivä meni kokonaan pikkuisen Ladyn hoidossa. Aamulla aikaisin lähdimme kohti Vallilan eläinlääkäriasemaa. Pienen pienellä Ladylla oli eläinlääkäriaika tai tarkemmin sanottuna hammaslääkäri. Kolme hammasta oli tarkoituksena vetää pois rautahampaiden tieltä. Mietin autossa matkalla lääkäriin, että miten näin pieneltä 1,5 kiloiselta koiralta pystyy vetämään hampaita? Millä hänen suunsa avattaisiin tai millä nuo hampaat vedettäisiin pois, pinseteillä? Löytäessämme parkkipaikan nappasin Ladyn syliin ja kävelimme kohti asemaa. Raukka ei vielä tuossa vaiheessa tiennyt minne hän on menossa. Paikan nähtyään jostain kumman syystä L aavisti missä ollaan... Eikun vaaleanpunainen villapaita pois ja pöydälle tarkastukseen. 

Saatuaan rauhoituspiikin pienen taistelun jälkeen pikkuinen alkoi väsymään ja silmät lurpsahtivat kiinni. Ladyn nukkuessa siinä sylissä ymmärsi kuinka tärkeä tämä ihanan suloinen koiruli on. Siinä jopa herkistyttiin, kun oli aika luovuttaa Lady ammattilaisen hoiviin. Miten pieneltä ja haavoittuvaiselta rakas näytti. Silmäkulmat pyyhittyäni lähdimme odottamaan, että Ladyn hoitotoimenpide on ohi.

Noutaessamme meidän pikku prinsessaa hänet oli kääritty vaaleanpunaiseen lämpimään huopaan. Meidät nähtyämme Lady yritti kaikin voimin heiluttaa pikkuruista häntää, mutta sen verran tokkurassa hän oli vielä toimenpiteestä, että uni vei voiton. Saatuamme vielä hoito-ohjeet nappasin prinsessan syliin ja näin kotimatka alkoi. 

Iso kiitos Vallilan eläinlääkäriasemalle! Lady sai todella hyvää hoitoa ja nyt hän on jo pirteä tyttö!

lady

Illalla vielä nappasin parit kuvat Ladysta, kun hän lepäsi ruusulakanoissa.

 Ps. ihan itse hän poseerasi kameralle! Kuvat ovat otettu myös ilman salamaa lähikuvalla. Joku teistä olisi huolissaan käytinkö salamaa kuvien otossa.

IMG_1867

3

1


2

Voi kuinka toista voi rakastaa!


Olisi kiva tietää missä te pääkaupunkilaiset käytte eläinlääkärissä? Huom. Postaus ei ole tarkoitettu tosikoille!

Aivan ihanaa perjantaita toivottelee Lady ja minä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram