MY KIND OF FRIDAY

 
1-IMG_0191

1-IMG_0195

1-IMG_0239

1-IMG_0224

Tässä hieman kurkistusta seuraavan viikonlopun juhla-asuun tai mikäli saan sen vain fiksattua iltaa varten. Saa nähdä miten käy! Ihoteippiä kiitos!
 
Muuten tämä perjantai on mennyt aivan vain kotona ollessa. Lasi hyvää punaista viiniä, Vain Elämää taustalla ja lehtiä illaksi. Välillä on ihana viettää tälläisiä rauhallisia iltoja kotona. Ei kiire minnekään ja voi vain olla. Ei tarvitse etsiä kiireessä avaimia tai hukkuneita korkokenkiä. Nyt aion kohta vielä tehdä jotain hyvää ruokaa ja laittaa rennot vaatteet päälle. Sulkea puhelimen ja olla vain. 


Huomenna olisi hyvän ystäväni Janninan synttärit, I can not wait. Näiden tyttöjen kanssa meno on aina vähän hullua, joten ehkä ihan hyvä vain olla tänään ja ladata akkuja huomiselle haha.
 

1-IMG_8907

1-IMG_8906

Labellolla on muuten tällä hetkellä kilpailu meneillään, jossa voittaja pääsee Cosmopolitan-lehdelle hymyilemään. Jaa kuva vain itsestäsi tai itsestäsi ja ystävästäsi Facebookissa tai instagramissa ja voit päästä mainokseen! 
 
#ModelLipsFI
 
Kilpailun voittaja saa palkinnoksi upean stailaus- ja kuvauspäivän yhteistyössä Labello ja Cosmopolitanin kanssa, sekä saa kotiin viemisiksi kattavan Labello-tutepakkauksen. Voittaja pääsee tähdeksi Labello mainokseen, joka julkaistaan Cosmopolitan-lehden sivuilla. Kaiken tämän lisäksi kilpailussa lahjoitetaan Labello-tuotepakkauksia suosikeille ja eniten ääniä saaneille kuville.
 
#ModelLipsFi kilpailu on auki 31.12 saakka, jolloin raati valitsee voittajan Cosmopolitan lehteen.
 
 
Nyt lasi sitä viiniä ja off mode on.

Rauhallista viikonloppua

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram