My Dream

 
"Olen aina halunnut muuttaa ulkomaille. Olen aina halunnut jonnekin lämpimään, jossa ihmiset olisivat iloisia ympäri vuoden (eivätkä kärsisi 10kk kaamoksesta, niin kuin me täällä Suomessa teemme.) Oma vereni on aina vetänyt pois Suomesta ja ulkomailla ollessani kaipaan Suomessa vain perhettäni, töitä, ystäviäni ja muita läheisiä ihmisiä. Tietenkin täällä Suomessa asiat toimivat, mutta tunnen niin, että kyllä ne asiat rullaisivat siellä ulkomaillakin. Me suomalaiset olemme vain tottuneet siihen  tuttuun ja turvalliseen ja otamme harvoin riskejä. Mielummin kulkisimme sitä kultaista keskitietä kuin poikkeisimme teillä tuntemattomilla paremman onnen perässä. En tarkoita sitä etteikö kultainen keskitie olisi hyvä asia, mutta joskus vain muuallakin olisi tilaisuuksia odottamassa.
 
Minulla on monia unelmia ja yksi niistä olisi muutto ulkomaille. Haluaisin kovasti ottaa sen askeleen, sen riskin, että pääsisin toteuttamaan omia unelmiani. Tällä hetkellä Suomessa on paljon ihania asioita mm. perhe, ystävät ja työt jotka pidättelevät minua täällä, mutta samaan aikaan mietin mitä kaikkea voisin tehdä ulkomailla tai minkälaisia kokemuksia ja elämyksiä saisin sieltä.
 
Olen matkustellut elämässäni paljon. Olen käynyt mm. Intiassa, Brasiliassa, Amerikassa, Thaimaassa, Italiassa, Espanjassa, Englannissa ja lista sen kuin jatkuu... Täällä Suomessa ollessa tuntuu, että samat rutiinit ja samat kaavat toistuvat päivästä toiseen. Olen aina ollut sellainen ihminen, joka tarvitsee haasteita pysyäkseen skarppina. 
 
Teen kolmea eri työtä ja parhaimmillaan monta kymmentä tuntia töitä viikossa. Tosin nyt kesän loputtua työmäärät vähenevät huomattavasti. Seuraavaksi olen päättänyt, että pyrin opiskelemaan. Tänä vuonna kunnolla. Haaveissa olisi myös opiskelupaikka yliopistosta. Mutta jos lähivuosina opiskelupaikka ei aukene jostain kumman syystä, luulen että minut löytää ulkomailta."

Näin kirjoitin noin pari kuukautta sitten, kun asiat olivat vielä hieman irrallaan. Nyt olen saanut asioihin tolkkua ja ne ovat pitkästä aikaa tasapainossa keskenään. Nimittäin olen saanut vakituisen unelmientyöpaikan! Tai unelmien unelmatyö olisi blogin kirjoittaminen täyspäiväisesti, mutta ihan vielä ei ole sen aika. Opiskelemaan lähden jossain vaiheessa myös, mutta nyt toinen tilaisuus odottaa minua.

Nyt unelmatyöpaikka löytyy aivan Helsingin ytimestä. Työssäni pääsen käsiksi muotiin, sekä toteuttamaan ideoitani ja visuaalista silmää. Olen todella onnellinen uudesta työpaikasta, sillä rakastan haasteita ja etenkin muotia. Tulen olemaan edellisessä työpaikassa vielä listoilla, sillä rakastan myös sitä paikkaa yli kaiken!

En tule aivan vielä paljastamaan uuden työpaikan nimeä, mutta tulette varmasti kuulemaan sen piakoin. Ennen sitä meidän pitää kirjoittaa vielä viimeiset sopimukset ja minun päästä kunnolla sisään heidän brändiinsä.

Nyt minulla on tilaisuus ja haaste edessäni ja aion kyllä käyttää sen! 


2

Nyt olen onnellinen.                                      

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram