Eilen kun tulin kotiin Kreikasta alkoi tavaroiden kasaaminen. Jotkut tavarat lensivät suoraan roskiin, jotkut annoin perheelleni ja ystävävilleni ja jotkin laitoin myyntiin mm. Instagram tunnukselle @natalievilenshop (lisää tulossa). Tosin täällä istutaan. Menossa nyt ensimmäistä kertaa katsomaan uutta asuntoa! Asunto on siis tiedossa, mutta en yhtään tiedä minkälainen se on. Joitakin kuvia olen vain nähnyt, mutta muuten ei ole mitään hajua! Katu on tiedossa, mutta en tarkalleen tiedä missä sekään sijaitsee. Helsingissä kylläkin, mutta vitsi kuinka jännittävää! Ihan muutama minuutti ja näen missä tulemme asumaan! Tällä kertaa asunnon hoiti poikaystäväni. Ulkomailla ollesa sain vain puhelun, että nyt löytyi asunto meille. Vastasin selvä, ja korkkasin pienen skumppapullon hotellin minibaarista haha! 

Pakkailessani eilen tavaroitani sain mieleen muutaman sisustusidean. Tällä hetkellä kaikki koruni ovat olleet siellä sun täällä. Osa pöydällä, osa lipastossa. Osa jossakin täysin muualla. Olin jo eilen heittämässä pois ylimääräisiä rasioita, kunnes sain idean. Revin vanhoista tuoksurasioista muovit ja muut samettiset alustat pois. Näin sain itselleni korurasiat, joissa tulen säilyttämään jatkossa - ainakin tällä hetkellä korujani mm. kaula ja käsikoruja. Rasiat ovat myös ihan kauniita, samoiten ne mahtuvat pieneen tilaan. Valentina tuoksurasian otin käyttöön isoille statementkoruilleni, Viktor & Rolfin tuoksurasian otin käyttöön taasen rannekoruilleni. Tuossa Viktor & Rolfin:n rasiassa on kolme kerrosta, joten erilaisilla koruille eri lokerot. Kätevää ja halpaa. Kuvissa näkyy muuten uudet statement koruni. Helmikaulakoru, sekä sininen kaulakoru ovat Glitterista. Erityisesti tykästyin tuohon valkoiseen helmikaulakoruun, joka menee täydellisesti yhteen esimerkiksi mustan pikkumekon kanssa.

Olen kyllä niin innoissani tuosta asunnosta! Vihdoin pääsee sisustamaan ja hankkimaan kaikkea kivaa asuntoon. Asuntopostauksia sun muita fiilistelypostauksia on siis tulossa! Elämä myös helpottuu todella paljon. Mikäli kaikki menee niin kuin pitää, alle kahden viikon päästä olisi muutto! Niin kivaa! Nyt pitää mennä, parin minuutin päästä on nimittäin aika astua tulevaan asuntoon. ❤

Yesterday when I came back from Greece I started packing my stuff (again), but this time for our move. I threw some of my stuff away, some of the things I gave to family and some to my friends, and the rest I put on sale on my second Instagram account @natalievilenshop. So go check it out. I’m going to check out our new apartment right now. I have seen a few pictures, but I have no idea how it’s going to look like in real life. I know the name of the street that the apartment is located on, but I don’t actually know exactly know where it is. I can’t wait to see the apartment! I’m so excited. When I was in Greece, I got a phone call from my boyfriend and he said that he has found an apartment for us, I said “All right” and opened a small bottle of sparkling wine from our minibar at the hotel.

As I was packing my things, I got a couple of decoration ideas. At the moment, all my jewelry has been laying around here and there, so it was about time to organize them. I took a couple of perfume boxes and removed the velvet lining from the inside, and put my jewelry in there. It’s so easy to use those packaging boxes of different brands as small decoration details, and at the same time, store some things inside of them. In the pictures you can see a couple of my new statement necklaces, the one with pearls as well as the blue one. I really like the pearl one; it matches perfectly with a little black dress. God, I am soooo excited about us getting our own place. Life is going to get so much easier, as I will move back to the centre. Only two weeks left until our move, so be aware of some upcoming home posts and other “OMG I love our new place” kind of phrases coming up on the blog.

 

                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (7)

Sonjis

Puhut itsesi jatkuvasti pussiin :) sanot sitä ja hetkenpäästä teet taas toisin. Eikö sinua viimeksi harmittanut, kun muutit kotoa niin nopeasti pois eikä rahaa jäänyt säästöön omaa asuntoa varten.. Ja siksi halusit säästää ja asua kotona :) eipä nyt tainnut ihan niin taas mennä. Muutenkin jaaatkuvasti vaihdat kantaasi on sitten kyse hiuksista taikka koulusta.. niin mielipiteesi vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Näin lukijana hankala saada kuvaa sinusta, kun tuntuu ettet oikeen itsekään tiedä.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Harmi, että sinulle on jäänyt tälläinen kuva. Kun muutin ensimmäistä kertaa kotoolta pois, tein sen hätiköidysti. Olinhan juuri täyttänyt 19-vuotta ja valmistunut lukiosta. Tuolloin tein vain töitä, eikä opiskeluista ollut tietoakaan. Elin suhteessa, josta irroittauduin ja muutin takaisin kotiin. Hengähdin ja mietin tulevaisuuden suunnitelmia. Koko elämä oli tuolloin sekaisin, sillä 2,5 vuotta oli pelkkää vuoristorataa. Elämä oli todella epätasapainossa. Kun muutin takaisin kotiin, aloin säästämään rahaa omaan kotiin, sillä tarkoituksena oli muuttaa yksin - kunnes tapasin poikaystäväni. Tällä hetkellä olen todella onnellinen ja suunnittelemme yhdessä tulevaisuutta. Tietenkin yhteenmuutto tuli ensimmäisenä aiheeksi ja nyt muutamme yhdessä Helsinkiin. Samalla tietenkin säästän rahaa asuntoon tai sitten ostamme yhdessä asunnon jossain vaiheessa, kun aika on oikea. Joskus asiat vain tapahtuvat silloin kun niitä vähiten odottaa. en voinut kuvitellakaan, että tapaisin tulevan poikaystäväni talvella. Tässä sitä nyt ollaa. Joskus täytyy vain luottaa vaistoihinsa :) Ja toiseksi, tässä ollaan asuttu nyt vuoden kotona ja rehellisesti kaipaan myös omaa tilaa, vaikka perheeni on todella tärkeä ja rakas itselleni. Mitä hiuksiini tulee, olen puhunut niistä todella paljon täällä ;D Mutta näin tiivistettynä, hiuskokeilut tapahtuivat silloin, kun elämäni oli todella epätasapainossa. Kai se oli sellaista oman itsensä löytämistä eri kokeiluilla. Nyt kun elän tasapainoisessa suhteessa ja olen oikeasti onnellinen, pysyn tässä värissä - eli vaaleassa :) Ja mitä kouluun tulee, tuonne samaan kouluun olen halunnut aina ja aloitankin nyt syksyllä opinnot siellä :) Ihanaa keskiviikkoa sinne ja toivottavasti tämä hieman selvensi :) <3

Em

Tätä oon itekin miettinyt monta kertaa :D Eipä se tuntemattomia ihmisiä mitenkään henkilökohtaisesti haittaa jos joku sanoo toista ja tekee toista, mutta ei se mitään kovin hyvää ja tasapainoista kuvaa anna. Niinkun tossa jo sanottiinkin, niin näitä juttuja lukiessa tulee aina olo kuin et itekään tietäisi mitä haluat ja mitä teet. Ei se minulle kuulu vaikka värjäisit päätäsi viikon välein, mutta ehkä kannattaa miettiä kirjoittaako vakuuttelevan postauksen (postauksia) siitä, miten aikoo olla värjäämättä hiuksia pidempään. Yeah right, kaksi viikkoa ja kampaamoaika varattu :D Ei siinä muuten, mutta en viitsi ottaa enää mitään kirjoituksiasi vakavasti. Tuon ''ihanaa kaikki ovat täydellisiä omina itseinään minäkin olen täydellinen vaikka onkin paksut jalat ja yhyy''- postauksen jälkeen voin veikata, ettei mene montaa viikkoa kun julkaiset tekstin dieetin aloittamisesta. Naisen mieli on ailahteleva, mutta joillain se on ehkä vähän turhan sellainen.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Harmi, että sinulle on jäänyt tälläinen kuva. Kun muutin ensimmäistä kertaa kotoolta pois, tein sen hätiköidysti. Olinhan juuri täyttänyt 19-vuotta ja valmistunut lukiosta. Tuolloin tein vain töitä, eikä opiskeluista ollut tietoakaan. Elin suhteessa, josta irroittauduin ja muutin takaisin kotiin. Hengähdin ja mietin tulevaisuuden suunnitelmia. Koko elämä oli tuolloin sekaisin, sillä 2,5 vuotta oli pelkkää vuoristorataa. Elämä oli todella epätasapainossa. Kun muutin takaisin kotiin, aloin säästämään rahaa omaan kotiin, sillä tarkoituksena oli muuttaa yksin - kunnes tapasin poikaystäväni. Tällä hetkellä olen todella onnellinen ja suunnittelemme yhdessä tulevaisuutta. Tietenkin yhteenmuutto tuli ensimmäisenä aiheeksi ja nyt muutamme yhdessä Helsinkiin. Samalla tietenkin säästän rahaa asuntoon tai sitten ostamme yhdessä asunnon jossain vaiheessa, kun aika on oikea. Joskus asiat vain tapahtuvat silloin kun niitä vähiten odottaa. en voinut kuvitellakaan, että tapaisin tulevan poikaystäväni talvella. Tässä sitä nyt ollaa. Joskus täytyy vain luottaa vaistoihinsa :) Ja toiseksi, tässä ollaan asuttu nyt vuoden kotona ja rehellisesti kaipaan myös omaa tilaa, vaikka perheeni on todella tärkeä ja rakas itselleni. Mitä hiuksiini tulee, olen puhunut niistä todella paljon täällä ;D Mutta näin tiivistettynä, hiuskokeilut tapahtuivat silloin, kun elämäni oli todella epätasapainossa. Kai se oli sellaista oman itsensä löytämistä eri kokeiluilla. Nyt kun elän tasapainoisessa suhteessa ja olen oikeasti onnellinen, pysyn tässä värissä - eli vaaleassa :) Ja mitä kouluun tulee, tuonne samaan kouluun olen halunnut aina ja aloitankin nyt syksyllä opinnot. Ihanaa keskiviikkoa sinne ja toivottavasti tämä hieman selvensi :) <3

Elli

En mä tajua, miksi ei saisi vaihdella mielipiteitään. Näissä kirjotuksissa näkyy, että on kirjotettu juuri sen hetkisen fiiliksen mukaan, eikä olla liikaa mietitty;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram