Olen mukana Indiedaysin Motivaation maaliskuu-kampanjassa, jossa 15 valittuu bloggaajaa jakavat vinkkinsä terveellisiin elämäntapoihin. Bloggaajien  liikunta ja hyvinvointi postauksista saat kivoja vinkkejä ja inspiraatiota tähän hyvän olon kuukauteen. Oma postaukseni on hyvinvoinnin aihealueelta. Toivon, sen inspiroivan joitakin teistä.
 
Postaukseni aihe käsittelee rentoutumista päivän keskellä. Oma arkeni on tällä hetkellä todella hektista. Herätyskelloni soi hieman ennen seitsemää aamulla ja päivän päätteeksi painan noin kello 24 pääni tyynyyn ja herätyskellon jälleen soimaa. Koko päivän olen menossa, varsinkin nyt kun töiden ohella luen pääsykokeisiin. Joulun jälkeen päätin, että tähän touhuun on saatava joku tolkku. Niinpä keksin tapoja jolla rentoutua päivän keskellä noin 30 minuutin ajan. Postauksessani en tule jakamaan teidän kanssanne superfood reseptejä tai utopisia liikuntamuotoja. Tulen kertomaan teille asioista joista itse saan potkua päivääni - niistä normaaleista. Nämä normaalit asiat ovat niitä juttuja joista itse nautin ja saan energiaa päivääni. Tuo kolmekymmentä minuuttia on minulle lataushetki. Sellainen lataushetki, jolloin saan unohtaa kaiken muun ympäriltä (kiireen, stressin, työasiat) ja keskittyä vain siihen hetkeen.

Liikunta.

2


Joulun jälkeen jouduin irtisanomaan salikorttini kiireiden takia. Tällä hetkellä kaikki vapaa-aikani menee lukemiseen, töiden tekoon, Ladyn hoitamiseen ja muiden tärkeiden asioiden hoitamiseen. En halunnut täysin unohtaa urheilua tänä keväänä, joten päätin ottaa itselleni aikaa edes tuon 30 minuutin ajan. Arkipäivänä ennen töitä, töiden jälkeen tai keskellä työpäivää (ruokatauolla) laitan lenkkarit jalkaan ja suuntaan ulos. Juoksen tuon 30 minuutin ajan tai teen ripeän powerwalkin - riippuen aivan siitä missä olen. On ihanaa keskittyä vain yhteen asiaan ja unohtaa kaiken muun. Liikunnan jälkeen olo on kepeä ja pää ihanalla tavalla tyhjä. Tuo kolmekymmentä minuuttia on juuri sopiva aika pienelle liikuntamuodolle.

Aika Ladyn kanssa.

1

Yksi varma tapa irrottautua arjesta on tämä pieni otus nimeltä Lady. Kaiken kiireen ja stressin keskellä yksi pieni palloleikki Ladyn kanssa saa unohtamaan kaiken muun. Ladyn kanssa toki tulee vietettyä rutkasti enemmän aikaa päivässä kuin se 30 minuuttia, mutta tuon noin 30 minuutin aikana keskityn vain tähän pikkuiseen. Ei kännyköitä, musiikkia, televisiota tai mitään muutakaan.

Bloggaaminen.

4

 

Bloggaaminen. Tapa jolla rentoudun, irtaudun arjesta ja kaikesta muusta stressistä. Joskus on vain ihanaa suunnitella postauksia, kuvia, blogin tulevaisuutta... Silloin tällöin käytän tuon kolmekymmentäminuuttia vain miettien asioita, jotka koskevat blogia. Kuulostaa hassulta, mutta toimii.

Shoppailu.

5


Ruokatauolla nopeasti työvaatteet kaappiin ja ostoksille, tuttua? Joskus 30 minuutin tehoshoppailu auttaa kummasti jaksamaan läpi päivän. Varsinkin jos tuossa ajassa löytää jotain kivaa. Kannattaa kokeilla! Liikunta tulee kivasti siihen ohelle, varsinkin jos parit kaupaut täytyy kolua läpi.

Nettisurffailu.

9

Kun on lukenut parisen tuntia silmät kiinni pääsykoekirjassa nettisurffailu kuulostaa maailman parhaimmalta idealta. Luku-urakan jälkeen annankin itselleni 30 minuuttia aikaa surffailla netissä. Tällöin nettilehdet, suosikki nettisivut ja blogit tulee selattua läpi.Viereen vain virkistävä mansikkajuoma aidoilla mansikoilla varustettuna, niin täydellinen hetki on siinä.

Vain oleminen.

5


11

Joskus on vain ihana olla. Ottaa kahvikuppi käteen, hyvä lehti eteen ja herkkuja viereen. Nyt saa vain olla ja keskittyä täysillä rentoutumiseen. Näitä hetkiä lisää!

Idea 30 minuutin rentoutumishetkeen lähti siitä, kun tuntui että tunnit loppuvat kellosta. Joulun jälkeen huomasin, että olen koko ajan menossa. Yhtenä päivänä kumminkin pysähdyi hetkeksi ja mietin millä tavoin voisin oppia kuuntelemaan itseäni ja saamaan energiaa päiviin. Mietin mistä hetkistä nautin ja mitkä sopisivat tämän hetkiseen aikatauluuni. Näin syntyi 30 minuutin rentoutumishetki.


Motivaation maaliskuu sivuille pääset täältä! Sivuilta löydät muiden bloggaajien mielenkiintoisia blogipostauksia, sekä voit osallistua kilpailuun!

Toivotan teille kaikista energista ja aurinkoista keskiviikkoa!

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram