Tänään aamu alkoi kiirettömästi. Ei herätyskelloa herättämässä tai töitä. Vain toisen osapuolen lento odottamassa. Iso kuppi kahvia ja aamulenkki. Tajusin aamulla, että pitäisi ostaa minijärkkäri, jonka saisi joka paikkaan mukaan. Haluaisin alkaa bloggaamaan hetkiä myös tänne blogiin. Varsinkin kun ostin vähän aika sitten kannettavan. Pieni kamera, joka mahtuisi mihin tahansa laukkuun. Helppo napata mukaan erilaisiin kuvaustilanteisiin. 

Aamuun. Vaikka ilma ei ole mikään parhain, viikko alkoi parhaimmalla tavalla. Vaikkakin tämä viikko tulee olemaan raskas töiden kannalta, mahtuu viikkoon kaikkea kivaa. Enkä malta odottaa lauantaihin, jolloin hyvä ystäväni saapuu Suomeen. Tai sunnuntaihin, jolloin hän palaa työmatkaltaan. 

Ihanaa viikkoa kaikille, tehdään tästä paras!  ❤

 

I had such a nice relaxed morning today. No alarm clock waking me up or work. A big cup of coffee and a morning walk with Lady. Today I realized that I need to buy a smaller camera that I can carry around with me, so I could post about moments and not always make a "proper" post with polished pictures. How does that sound to you?

This morning the weather wasn't the best, but I still had the best possible start for my week that I could imagineEven though this week will be extremely tough work wise, there are so many things that I am looking forward to. My dear friend is coming to Finland on Saturday, and a special someone is coming back from his business trip on Sunday. 

Have a great week! <3

I don't know, where you're going
Or when you're coming home

I don't know, where you're going
Just get your ass back home.

      

                                                                   Follow my Blog with Bloglovin

   
 
                                                                                  With love,
                                                                                    Natalie

 

Kommentit (12)

Noora

Ihana hyväntuulen postaus! :-) oot kyllä oikee ilmestys, marssin plastikakirurgille sun kuva kädessä vielä joku päivä! :D
Hyvää alkanutta viikkoa Natalie<3

Ida

Oon lukenut sun blogia jo pidemmän aikaa ja tää taitaa olla ensimmäinen kerta ikinä kun sun blogiis kommentoin, mutta mun on ihan pakko tulla sanoon, että sä oot Natalie kehittynyt ja muuttunut (hyvällä tavalla) tän blogin suhteen ihan älyttömän paljon tässä sanotaanko nyt noin vuoden aikana. Siis sun blogista on tullut ihan priimaa! <3 Tämä muutto MyCosmolle antoi sulle vielä selvästi 100x enemmän motivaatiota ja intoa bloggaamista kohtaan, joka näkyy ihan selvästi. Ennen sun blogissa oli vain tosi paljon kaikkea uusien ostosten esittelyä, paljon kauneuteen liittyviä asioita ja pelkkää pintaraapaisua, kun taas nyt on tullut lifestyleä ja syvällisempiäkin pohdiskeluja, mikä on toodella ihanaa. Ainut huono puoli, minkä blogistasi löydän on salamalla otetut kuvat. Ne ovat aika paljon iljettävempää(onko se edes sana?!) katsottavaa kuin päivällä luonnonvalossa otetut kuvat, mutta sekin on ihan täysin ymmärrettävää, kun ei sitä päivänvaloa ole riittämiin läheskään aina ja kun säkin (lukemani perusteella) teet yleensä myöhälle töitä arkisin. Tulipas tästä nyt taas kilometrikommentti, mutta se sallittakoon kun en ikinä kommentoi. :D Olet ihana, keep it going girl!! <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei vau, kiitos todella paljon tästä kommentista! Et tiedä kuinka se toi hymyn huulile... Ihan mieletöntä kuinka te jaksatte ottaa omasta ajasta pois ja kommentoida tänne ihania kommentteja... <3 Kiitos kiitos ja iso kiitos. Tästä vain nousua ylöspäin, kun olen saanut oman elämän tasapainoon ja löytänyt onnen :) On totta, että nuo kameralla otetut valokuvat hieman ärsyttävät myös täällä... Voikun vain tuota luonnonvaloa olisi enemmän... Mutta pikkuhiljaa kaikki asiat prempaan suuntaan! :) Kiitos vielä ihanan tsemppaavasta kommentista, tämän takia niin rakastan bloggaamista.

Ihanaa viikkoa sinne <3

Riikka

Olympus pen mini on näppärä! pikkunen järkkäri johon saa ostettua erilaisia objektiiveja :) oon ite ollu tosi tyytyväinen tohon, suosittelen! allthetastesoflife.blogspot.fi

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Olympusta oon tässä ajatellut! Sen verran hyviä kokemuksia kuullut tuosta kamerasta! :) Sitä mietin, että mikä malli niistä olisi paras! :)

Maria

Miten olisi minijärkkärin sijasta iPhone 6? Ei paljon häviä kuvanlaadussa minijärkkärille.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tällä hetkellä iPhone 5 vielä toimii hyvin! Tarvitsisin kamerassa myös hyvän videokuvausmahdollisuuden. Toki jossain vaiheessa tuo iPhone 6 osto tulee eteen :)

RV

Kiva postaus ja kaikkein ihanin Lady. <3 Tsemppiä sinulle tämän viikon työrupeamaan. Ajatellaan positiivisesti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram