Eilen treffasimme Jannin kanssa tarkoituksena mennä vain niille yhdille ja vaihtaa hieman kuulumisia. Ilta kumminkin hieman venyi ja pian huomasimme, että laskut olivat hiukan suurempia kuin yhden drinkkihinnan verran... Tämä seikka ei kumminkaan haitannut, sillä seura oli mitä mainioin ja ilta mitä parhain!

Valitsimme paikaksi Kampin tunnelmallisen Memphesin ja tietenkin kulmapöydän. Alkuun tilasimme tuttuun tapaan Mojitot, joiden piti riittää koko jutustelun ajan, jep jep haha. Janni vetäisi drinkin parin lauseen aikana ja itse tietenkin tulin hyvänä kakkosena. Juotuamme drinkit J ehdotti, että mitä jos tilaisimme kokonaisen viinipullon. Katsoin hieman Jannia ja sanoin, että nyt on sentään sunnuntai... Vai meniköhän se sittenkin toisin päin? No jokatapauksessa sunnuntaipäivä unohtui siinä, kun pöytäämme saapui oikein hyvä viini ja ruokalautaset!

...Eli aivan normaali meininki näin sunnuntai-iltana täällä Helsingissä päin!

IMG_3579

2

Hot American Garlic 
Kaksi naudan jauhelihapihviä, cheddarjuustoa, valkosipulimajoneesia ja jalapeñoja. 

IMG_3621

IMG_3598
 
IMG_3617
 
IMG_3619

IMG_3614

En kyllä muista milloin aika olisi rientänyt noin nopeasti kuin eilen! Istuimme ravintolassa aivan iltatunneille saakka. 

Kiitos J illasta! <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram