Nyt olisi vuorossa meikkipostaus! Tällä kertaa käytin meikkipostauksessani inspiraationa Alena Shishkovaa, erityisesti TÄMÄN! postauksen toista kuvaa. Toivottavasti tykkäätte postauksesta! 

1. MEIKKIVOIDE & PEITEVOIDE // FOUNDATION & CONCEALER

Aluksi aloitetaan meikkivoiteella. Meikkivoidetta levitetään kauttaaltaan kasvoille. Meikkivoiteena käytin MAC Studio Sculpt nimistä meikkivoidetta sävyssä NC15. Meikkivoiteen jälkeen on peitevoiteen vuoro. Peitevoidetta taputtelin nuolten osoittamille kohdille. Tuo H&M:n peitevoide sopii myös kasvojen korostukseen. Muista, että oikea sävy kasvojen korostukseen on 2-3 astetta ihonsävyäsi vaaleampi.

The foundation that I used for creating this look was MAC Studio Sculpt. Number NC15.  I applied the foundation all over my face with a brush. After foundation I used concealer trio. Choose a highlighter about two shades lighter than your natural skin tone. 

2. AURINKOPUUTERI // BRONZER

Meikkivoiteen jälkeen on aurinkopuuterin vuoro. Aurinkopuuteria ei sudita koko kasvoille vaan vain nuolten osoittamille kohdille. Poskipäille, eli poskien korkeimmalle kohdalle ja poskiluiden alle. )Tämä asia on myös hyvin yksilöllinen riippuen aivan kasvojen muodoista.) Yläotsaan kaaren muodossa, lähelle hiusrajaa sekä muutama sutasu leukapieliin ja leuankärkeen. Näin saadaan kasvoille muotoa Itse käytin L'Oréal Parisin aurinkopuuteria meikissä. 

After foundation I applied L'Oréal Paris bronzer. I love using powder bronzer to contour as well. Bronzer should go along the hairline/upper forehead, just below the cheekbone and just below the jawline. 

3. LUOMIVÄRI // EYESHADOW

Meikkivoiteen ja aurinkopuuterin jälkeen on vuorossa luomiväri. Luomivärin tein NAKED Urban Decay luomiväripaletilla. Aluksi sivelin kaikkein vaaleinta sävyä liikkuvalle luomelle ja kulmaluuhun, että silmän sisänurkkiin.

1. vaiheen jälkeen siirryin ruskeaan sävyyn. Tällä värillä tein pienen banaanivarjostuksen luomivakoon, sekä samaista sävyä levitin myös silmän urkonurkkaan C-kirjaimen muodossa. Tällä kertaa käytin meikkiin kunnon häivytys sivellintä, sillä luomiväri sai jäädä hyvin kevyeksi.

2. vaiheen jälkeen siirryin vielä kolmanteen sävyyn tarkoituksena syventää hieman silmän ulkonurkan sävyä. Tehdä ilmeesta "kissamaisempi." Kolmannen vaiheen jälkeen siirryin vielä ensimmäiseen sävyyn, sillä halusin häivyttää oikein kunnolla ruskeat sävyt vaalemmaksi ja tuoda kulmaluuhun kirkkautta. Muista käyttää silmämeikkiin vähintää kahta eri sivellintä! 

After foundation and bronzer it is time to put some eyeshadows. I used NAKED Urban Decay eyeshadow palette.Use  three colors of eyeshadow. For your three colors, choose one that is light: white or beige. I used the lighest color of this palette. So at first the lightest shade is first applied on the whole eyelid. Your second color should be a medium tone and the last should be darker. With the brown shade, you do a thin banana shading after that remember to blend well! In the third part I applied a bit more of the dark brown to the outer corner of my eye to make the make up look more intensive. Blend, blend, blend!
 
4. KULMAKARVAT // EYEBROW MAKEUP 
 

Silmämeikin jälkeen siirryin kulmakarvoihin. Voin tässä jo sanoa, että nuo täsmäravinteet joita syön kasvattaa todellakin hiuksia ja kulmakarvoja. Olin juuri toissapäivänä siistinyt kulmakarvat, mutta juuri aloitettuani meikin huomasin kuinka jälleen olisi pitänyt siistiä kulmat. Normaalisti nypin ja siistin kulmakarvat kerran viikossa, mutta nyt näköjään näin täytyy tehdä joka toinen päivä. Tuote siis toimii! Tällä kertaa käytin kulmakarvoihin Lumenen luomiväripalettia, tuota ruskeinta sävyä. Väriä siveltimeen ja vedellen karvojen suuntaisesti. Paletin nimi on 4. Sandy Island. Luomivärin jälkeen väritöntä Goshin kulmakarvageeliä kulmiin, jotta kulmakarvat pysyvät muodossa. Kuvassa Alenalla on hyvin ohueksi nypityt kulmat, itse jätin kulmani melko luonnollisiksi.

After eyemakep I did my eyebrows. I used eyeshadow from Lumene 4. Sandy Island. The darkest color of this palette. Keep your misbehaving brows in place with brow gel! Brown gel from Gosh.

5. RIPSET // EYELASHES

Kulmakarvojen jälkeen on aika keskittyä ripsiin. Tällä kertaa jätin kokonaan irtoripset kaappiin, sillä omat ripset on vahvistunut älyttömästi noista täsmäravinteista. Ensimmäiseksi puuteroin ripset, jotta ripsistä tulisi oikein pitkät. Puuteroinnin jälkeen oli aika levittää ripsiväriä. Ripsivärin jälkeen tein kissamaiset rajaukset silmiin käyttämällä uutta Makiashin rajauskynää. Rajaukset häivytin silvetimen avulla. Useimmiten teen rajaukset ennen ripsiväriä, mutta tässä lookissa halusin tehdä rajauksista lähes huomaamattomat ja tämän takia lisäsin ne vasta ripsivärin jälkeen.

Now it is time to focus on eyelashes. This time I did not use fake eyelashes instead I used mascara from Loreal. Ps. I swear by applying liner after mascara to avoid overdoing the intensity. Eyeliner from Makiash. 

6. HUULET // LIPS

 Huulet ovat tässä lookissa ne kaikkein tärkeimmät heti meikkipohjan jälkeen. Ensimmäiseksi rajasin huulet käyttämällä MAC:n punaista huultenrajauskynää. Kynän avulla huulista saa isommat rajaamalla hieman yli oman huulenrajan. Sävy Brick. Huulenrajauksen jälkeen oli aika laittaa huulin punaan. Käytin Yves Saint Laurenin Rouge Volupte Silky Sensual Radiant - Extreme Coral Bright Coral Red punaa. Punauksen jälkeen sivelin Chanelin huulipunakiiltoa huuliin, sävy 58. 

The key to pull off the classic look is to have the right shade of lipstick. I used Yves Saint Laurenin Rouge Volupte Silky Sensual Radiant - Extreme Coral Bright Coral Red lipstick. But before lipstick I used lip pencil from MAC because the lip pencil makes your lips look larger. After lip pencil and lipstick I finished my look using Chanel lipgloss shade 59.

7. VIIMEISTELY // FINISHING

Huulien jälkeen oli aika viimeistellä look. Hieman Maybellinen Fit me peitevoidetta tarvittaviin kohtaan. Peitevoiteen jälkeen taputtelin kasvoilleni isolla sudilla Makiashin viimeistely puuteria tuomaan haluttua hohtoa ja pitämään meikin paikoillaan.

After lipstick I finished my look using Maybelline Fit Me concealer, shade 25. This concealer gives the make up the perfect "coverage". Makiash finish loose powder  is perfect for keeping your makeup in place all day. 

LOPPUTULOS // END RESULT

Happy Friday darlings! 

                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie

 

 

Kommentit (18)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Itse laitan sitä myös poskiluiden korkeimmalle kohdalle muutaman sutasun, sitten häivytän peitepuikolla / peitevoiteella. Se riipuuu niin kasvojen muodoista, mikä näyttää hyvältä, mikä sopii ja mikä ei :)

Riikka

punaiset huulet on ihanat, kaikilla muilla paitsi itsellä :D tai ainakin siltä tuntuu ja näyttää! Ja hei Nata, ois ihana kun hymyilisit himpun verran enemmän! :) parhain ehostus koskaan, iso hymy! :) llthetastesoflife.blogspot.fi

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Itse joskus nuorempana arastin myös punaisia huulia. Käytin aina lähes nudea huulipunaa. Nyt olen kumminkin oppinut käyttämään, enkä voisi elää ilman ;) Kannattaa ihmeessä kokeilla ja fiilistellä! aloita vaikka vaalenpunaisen punaisesta huulipunasta ja siitä pikkuhiljaa sitten punaisia huulia kohti! Olen varma, että tulet rakastumaan! ;) Pidän ehfottomasti tuon hymyn mielessä. Hymyilen paljon, mutta kuviin se ei tunnu oikein välittyvän :/ Mutta korjaan tuon asian! :) Ihanaa viiknloppua!<3

A

kiva meikki, punanen sopii sulle! surullista kyllä että "idolisi" on joku joka on noussut suosioon vain ja ainoastaan ulkonäönsä vuoksi (ja sekin suurimmaksi osaksi leikkauksilla ja editoimalla rakennettu)
mielestäni esim. omat kasvonpiirteesi ovat 1000x viehättävämpiä kuin mitä alenan mutta jaa, makuja kai on monenlaisia

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Kiitos kommentistasi!<3 Tuo on totta, että Alena on noussut julkisuuteen ulkonäkönsä ja ex-miehensä takia.. Toki julkisuutensa ja maineensa vuoksi hän tekee tällä hetkellä rahaa, siinä mielessä häntä voi arvostaa. Mitä kauneuteen tulee ennen hänen kauneusleikkauksiaan pidin häntä todella kauniina, mutta leikattuaan ja täytettyään huulensa tuo viehätys katosi jokseenkin. Tottakai Alena on edelleen hyvin kaunis, mutta ei enää sama mitä ennen. Toivottavasti hän ei pilaa ulkonäköönsä uusilla leikkauksilla... Makuja on monenlaisia, ja makuasioista ei voi myöskään kiistellä :) Ihanaa lauantaita! X

Vierailija

Heippa Natalie :) aloin ihmettelemään että jos Alenaa pidit kauniina ennen leikkauksia ja leikkausten jälkeen viehätys katosi. Kuitenki jokainen kuva Alenasta mitä olet laittanut esim. tuohon idoli postaukseen on Alenasta leikkausten jälkeen?
Ei siis millään pahalla tai mitään, ihmettelin vain että jokin ei ehkä ihan täsmää :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka, Pidän häntä edelleen kauniina vaikka hän on käynyt leikkauksissa, mutta sellainen tietty viehätys katosi hänestä, kun hän muutti itseään kirurgin veitsen alla. Ihailen siis häntä edelleen, niin vuonna 2012, kuin nyt 2015, mutta eri tavalla kuin ennen hänen muutostaan. X

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram