Muistatteko tuon postauksen, kun pyysimme teitä lähettämään kesällä meille kysymyksiä? Tuolloin saimme idean, jota lähdimme pikkuhiljaa toteuttamaan. Kuten tiedätte Ellalla on maailman paras kauneusblogi, Beauty by Ella P. Tuo blogi on täynnä meikkivinkkejä, kauneutta, inspiraatiota, meikki tutoriaaleja... Itse taas rakastan muotia, tietenkään kauneutta unohtamatta. Syksyllä juttelimme puhelimessa ja yht.äkkiä saimme idean! Aloittaisimme yhteisen projektin, joka sisältäisiä yhteisiä videoita ja postauksia. Aiheet pyörisivät kauneuden ja muodin ympärille, mutta aina silloin tällöin myös kirjoittaisimme lifestylesta. Blogimme pysyisivät täysin samanlaisina, ainoastaan lisäisimme näitä videoita ja postauksia omien postauksiemme joukkoon. Mielessämme pyöri idea myös yhteisestä blogista. Lopulta tulimme kumminkin siihen tulokseen, että on helpompi vain lisätä näitä postauksia omiin blogeihimme. Näin ette mene sekaisin ja seuraaminen olisi huomattavasti helpompaa. Miltä kuulostaa? Materiaalien kerääminen tässä kesän ja syksyn aikana ei ole ollut helppoa lukuisten naurukohtausten takia, mutta uskomme lopussa kiitoksen seisovan. 

We had an idea with Ella that we would start vlogging together. As many of you know, Ella has hands down the most amazing make-up blog called: Beauty by Ella P so we thought that we would start making posts together about make-up, what to wear, etc. We have tried to come up with a lot of material for you guys, but we always face the same problem when we start shooting; we both laugh a lot, and at every single thing that one of us says. Enough said, we are hoping that you guys like this new idea of ours.

Eilen Ella sitten saapuikin tänne Helsinkiin Tallinnasta. Vaihdoimme kuulumiset ja kuvasimme teille ensimmäisen videon. Tuon videon pyrimme julkaisemaan teille tällä viikolla, mikäli vain saamme tekniikan toimimaan. Hieman jännittää, sillä se on tosiaan meidän ensimmäinen yhteinen videomme. Ainakaan naurua tuosta videosta ei puuttunut! Ainoa ongelma tässä on se, että Ella asuu toisessa maassa. Toivotaan kumminkin, että kaikki menee niin kuin olemme suunnitelleet ja pystymme julkaisemaan näitä videoita tasaiseen tahtiin. Nyt joulukuussa menen itse Tallinnaan päin. Tuolloin olisi tarkoitus kuvata teille meikkivideo. Mietimme myös, että ottaisimme kameran mukaan ulos. Kuvaisimme teille videon videon meidän yhteisestä illasta. Laittautumisesta ihan juhlimiseen saakka. Ah siitä tulisi hauskaa!

Yesterday Ella arrived to Helsinki from Tallinn and we shot our first video. I’ll try to publish it this week if the editing doesn’t go all South (a lot of times it does). I’m a bit nervous about posting this video since it’s our first video together, and there is so much laughing going on, but whatevs, it’s going to be good. In December, I'm heading to Tallinn, so we are gonna do another video together, starting from getting ready and going out etc. Can’t wait, it’s going to be so much fun! Yay!

Koska tämä meidän yhteinen projekti on vielä osittain suunnitteluasteella, ideoita ja toivomuksia otamme mielellämmme vastaan! Taivas on vain rajana. Pohja meillä on valmiina, mutta mitä te haluaisitte nähdä tai lukea? Pidättekö te enemmän videoista vai postauksista? Ajattelimme esimerkiksi toteuttaa postauksen "Päivä kanssamme Helsinki vs. Tallinna". Nyt saa antaa palautetta! Vielä tämän viikon suunnittelemme tätä meidän "yhteistä blogia" ja sitten alamme toteuttamaan sitä. Huh olemme niin innoissamme tästä! 

Since we are just starting this project, we were hoping that you guys would give us some ideas on what kind of videos you would like to see. Do you want to see more videos or normal posts? We will do both of course, but if there’s a lot of hype for the videos, we’ll do more of those. Shoot your ideas in the comments box. Thank you in advance!

Jakakaa siis ruusuja ja risuja. Keskiviikkoja 

Ps. Snapchatista löydät minut nimellä @natalievilen. Lisää ja näe enemmän! ;)

Have a great Wednesday evening!

 P.S. Add me on Snapchat: natalievilen

 

                                                     FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                             With love,
                                                                                          Natalie & Ella 
 
 

 

Kommentit (19)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Pitäisi tämän viikon aikana! :) Loppusilausta vaille valmis x Jouduimme jakamaan tuon videon moneen osaan, sillä kysymyksiä tuli paljon :) <3

Ida

Aivan mahtava idea! Täällä ruudun puolella ainakin odotetaan jo innolla.:) videoita että postauksia kiitos!

sara

Odotan innolla kaikkia teidän yhteisiä videoita! Olisi tosi hauska nähdä kuinka ella meikkaa sut :)

Karo

Jes jes jes ihan huippu idea! Teijän molempien blogit kuuluu mun top 5 lemppareihin niin tosi hauska nähdä teiltä yhteisiä postauksia :) Kaikenlaiset lifestylejutut ja ystävyyteen liittyvät jutut kiinnostais ja sitten ehdottomasti ainakin meikkiin liittyvät! Ja uskon et videot olis vielä postauksiakin kivempia, yleensä tykkään niistä enempi :) Onko se teidän vastausvideo muuten tulossa? En halua sanoa pahalla mut vähän harmittaa kun sitä ei oo vieläkään näkyny vaikka siitä oli jo hehkuttelua miten se on kuvattu ja tulee pian..

xoxo Karo

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi kiitos kommentistasi!<3 Huippua kuulla tälläistä palautetta! Vastausvideo on tulossa! Pahoittelut, että siinä on kestänyt näääin kauan :( Ella editoi sen tällä viikolla ja sitten julkaisemme sen! ;) Jaoimme nuo videot useaan osaan, sillä kysymyksiä tuli paljon! :) Toivottavasti odotus palkitaan! :) Tosiaan tulossa ja enemmänkin! XX

Karo

Hups ja unohdin sanoo tossa aiemmassa kommentissa et joku sellanen missä stailaatte toisenne asua ja hiuksia ja meikkiä myöten vois olla kanssa aika kiva nähdä, sellanen idea mulle tuli ekana mieleen! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei super hyvä idea!! ;) Kiitos!<3 Voisimme kuvata tuon videolle kuinka esim stailaisimme toisemme aivan meikkejä myöten! :) <3

Eve

Meikkivideot kuulostaa kivoilta! Aattelin kysyä, kun tiedät meikeistä jonkin verran, että mikä olisi hyvä meikki tummille silmänalusille? Itselläni on tosi tummat silmänaluset ja tarttisin kipeesti jotain hyvää vinkkiä ;)

Minna

Sattuipa sopivasti, että juuri eilen natalia Oona julkaisi saman idean :D Olikohan nyt kumminkaan oma keksimä juttu.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei Minna! Meillä oli tosiaan tämä idea kehitteillä jo kesällä, kun pyysimme niitä kysymyksiä meidän yhteiseen videoon. Nyt olemme kuvanneet tuota videota teille ja julkaisemme ne pian. Tämän esittelyn jälkeen tulemme sitten julkaisemaan tätä meidän yhteistä projektia, joka keskittyy muotiin ja kauneuteen. Meillä tämä keskittyy siis pääsääntöisesti muotiin ja kauneuteen. Eli teemme meikkivideoita, puhumme meidän ystävyydestä jne. Tämän projektimme aloitimme kesällä ja pian pääsemme julkaisemaan näitä, kun saamme materiaalin kasaan. Tässä koko syskyn olemme kehittäneet tätä ja kuvanneet teille materiaalia. Nyt sitten tänään julkaisimme tämän meidän projektin teille, kun ensimmäisen videon julkaisupäivä lähestyy! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Natalie Vilen
Hei Minna! Meillä oli tosiaan tämä idea kehitteillä jo kesällä, kun pyysimme niitä kysymyksiä meidän yhteiseen videoon. Nyt olemme kuvanneet tuota videota teille ja julkaisemme ne pian. Tämän esittelyn jälkeen tulemme sitten julkaisemaan tätä meidän yhteistä projektia, joka keskittyy muotiin ja kauneuteen. Meillä tämä keskittyy siis pääsääntöisesti muotiin ja kauneuteen. Eli teemme meikkivideoita, puhumme meidän ystävyydestä jne. Tämän projektimme aloitimme kesällä ja pian pääsemme julkaisemaan näitä, kun saamme materiaalin kasaan. Tässä koko syskyn olemme kehittäneet tätä ja kuvanneet teille materiaalia. Nyt sitten tänään julkaisimme tämän meidän projektin teille, kun ensimmäisen videon julkaisupäivä lähestyy! :) Täytyykin käydä katsomassa mitä he tekevät. En ole vielä tällä viikolla kerennyt lukemaan kenenkään blogeja työkiireiden takia :) X

Laura

Stailauspostaus ois kiva! Erityisesti Ellalle toive et omalla vuorollaan jättäisi Natalien hiukset avoimeksi tai sitten joku erikoisempi kampaus, kun tuo niskanuttura on melkein joka asukuvassa.:D älä Natalie käsittä väärin, tykkään sun tyylistä mut tahtoisin nähä vaihteeksi vähän rennompaa tyyliä.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram