"Joku teistä lukijoistani toivoi, että kuvaisin kaikki korkokenkäni tai edes lempparini. Päätin kuvata teille kaikki, sillä tällä hetkellä en omista montaa paria. Olen vasta lähiaikoina hurahtanut korkokenkiin. Vuosi sitten en vielä piitannut niin kengistä. Ostin kun tarvitsin. Käytin kun oli pakko. Nyt asia on muuttunut. Rakastan korkokenkiä enkä malta odottaa, että pääsen niitä käyttämään kunnolla kesällä - saatika ostamaan uusia pareja kaappiini! Tällä hetkellä omistan vain yhdet merkkikorkokengät, mutta toivon että jonain päivänä kaappiani koristaa ne kuuluisat Christian Louboutin punapohjaiset korkokengät tai kristalliset Manolo Blahnikit. Korkokenkäkokoelmani on aika mitäänsanomaton (vielä), mutta jostainhan on aloitettava eikö?"

Näin alkoi viides maaliskuuta 2013 postaus. Vuotta myöhemmin toteutin yhden pitkäaikaisen lapsuudenhaaveeni. Yhden unelmani. Nyt ne ovat minun. Nyt ne ovat minun aarteeni, minun vaatekaapin ylähyllyn ylpeys - Christian Louboutinin punapohjaiset korkokengät.

Tammmikuisena aamuna käveltyäni ulos NINA'S liikkeestä olin yhtä hymyä. Ei haitannut vaikka ulkona satoi räntää, oli kylmä tai työpäivä oli vasta alkamassa. Olinhan sentään ostanut ensimmäiset Louboutinin korkokengät ja vielä hyvään hintaan. Nyt nämä kaunokaiset pääsevät paraatipaikalle kotona. Arkikäyttöön ne eivät tule, mutta erityistilaisuuksissa pääsevät ulos boksistaan. Vielä olisi haaveena CL:n Nude Pumps Daffodile Platform 160mm korkokengät... No pikkuhiljaa unelmia kohti!

CHRISTIAN LOUBOUTIN FLO SLING 120 PATENT

3

 

 
 
1

 

2


3

Voi kuinka paljon korkokenkiä voi rakastaa.

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram