INSTAGRAMISTA INSPIRAATIOTA

                                                             INSPIRATION FROM INSTAGRAM 

Joskus huomaan selaavani Instagramia edestakaisin ja etsien inspiraatiota sieltä. Huomaan tallettavani kuvia puhelimeeni ja tekeväni niistä inspiraatiokansioita. Vaatekaupoissa tai netin ihmeellisissä verkkokaupoissa pyöriessäni kaivan puhelimeni esiin ja selaan nopeasti nuo kansiot läpi. Toki etsin inspiraatiota myös lehdistä ja muiden blogeista, mutta Instagramin hyödyntäminen käy vain nopeasti. 

Talletan puhelimeeni sellaisia kuvia, jotka jäävät mieleeni tai sykähdyttävät jollain tapaa. Toki joskus puhelimen kätköistä löytyy myös sellaisia kuvia, jotka poikkeavat omasta tyylistäni täysin - mutta siihen on myös täysin oma tarkoituksensa. Nimittäin välillä on kiva yhdistellä eri tyylejä keskenään. Kokeilla, olla rohkea ja jollain tapaa luova. Aivan blogin alkuaikoina 2010-2011 vaatekaapistani löytyi vain mustia farkkuja ja valkoisia toppeja. Muutaman sentin korkuisia "korkokenkiä" ja tekonahkaisia laukkuja. Häpesin korkokengillä kävelyä kaduilla ja huulissani oli vain nudenväristä huulipunaa.

On ollut jännä huomata kuinka muutamien vuosien kuluessa se oma tyyli on löytynyt. Nykyään uskallan kävellä niillä 14 sentin koroilla kaduilla. Uskallan myös pukeutua mekkoihin ja olla täysin oma itseni. Mutta mitä tulee tyyliini ja mistä tyylini koostuu, tulen kertomaan siitä lisää seuraavassa postauksessa. Nyt ajattelin tulla jakamaan teidän kanssanne muutamat inspiraatiokollaasit Instagramin puolelta.

//

From time to time I notice myself scrolling up and down on Instagram and looking for inspiration. I take screenshots of pictures and make inspiration files where I save all the screenshots. When I go shopping, I open that file on my phone and check which kind of items I have saved, perhaps I might find something similar.

Of course, Instagram is not my only source of inspiration, I also read blogs and some fashion magazines, but by far Instagram is the easiest and fastest way to look for inspiration and it is also free!

I save photos on my phone that give me a wow-effect or somehow just caught my eye.  I like mixing different styles, I like wearing different clothes from what I used to. I remember when I started blogging I was only wearing black jeans and white tops, and "high heels" with barely any heel and fake leather bags such as Guess. I was ashamed to walk on the street with heels and I would only wear nude lipstick. I was not nearly as confident as I am now.

It's really fun to see how my style has changed throughout the years, and I have started to find the type of look that I like. I don't mind walking on the street wearing 14-cm heels. I wear dresses too, and most importantly I am confident in my own body and my looks. I will talk about my style in the next post, but now I want to share a couple of Instagram photos and accounts with you that may give inspiration for you as well!

 

 

 

Kuvat: BADGALDOPEST1, SHERLINANYM, INSTALUXURYINC, BILLIONLADIES, FASHION_HUNTERS & FOREVERSOAKEDINLUX

Pictures: BADGALDOPEST1, SHERLINANYM, INSTALUXURYINC, BILLIONLADIES, FASHION_HUNTERS&FOREVERSOAKEDINLUX

Seuraavassa postauksessa esittelenkin muutamat suosikit omasta vaatekaapista ja kerron hieman omasta tyylistäni ja sen muokkautumisesta sellaiseksi kuin se on nyt. 

In the next post I will show you some of my favourite pieces from my closet and talk about my style and how it has developed in the past years.

Have a wonderful wednesday! <3

Ihanaa keskiviikkoa! ❤

                                                                         Follow my Blog with Bloglovin

 

                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie
 
 

Kommentit (7)

Nanni

Onko sulla weheartit tai pinterest? Sieltä löytyy tuhansia ja taas tuhansia tuon tyylisiä kuvia :)

sae

moikka! hah tä on ehkä vähän nolooki myöntää mut susta on tullut mulle tavallaan pieni roolimalli koska oot kirjottanu blogissasi esim vaikeesta suhteestasi sen ylipääsemisestä ja muista vaikeista asioista ja se että oot tässä nyt vahvempana kuin koskaan COSMOPOLITANIN bloggaajana niin en voi muuta sanoa kuin wau hyvä natalie!!!:) kysyisin sulta vähän apua.. eli olin itekkin ihan kamalassa suhteessa ( jos sitä siksi nyt edes voi sanoa ) ja se oli elämäni rankinta aikaa kaikin puolin. olen nyt parantunut erosta täysin käynyt treffeillä yms mutta mun on oikeesti tosi vaikeeta näyttää mun kiinnostusta ja oon sellanen kylmä etten pysty antaa kaikkeeni ku mun sisällä joku vaan estelee... onko sulla jotain hyvii neuvoja miten sä oot päässy deittailun makuun ja päästää kaikki vanhat paskat pois ja uskaltaa oikeesti heittäytyä!! ja apua sori miten pitkä teksti :Dd

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Hei apua miten ihana kommentti! Kiitos todella paljon :)<3 Vuosi on ollut TODELLA opettavainen ja olen oppinut kolmen vuoden aikana itsestäni paljon.

Mitä kommenttiisi tulee päätin tehdä siitä erikseen aivan oman postauksensa! Niin paljon asiaa, joita ei tähän kommenttikenttään voi kirjoittaa. Uskon monen naisen käyvän läpi samoja asioita ja toivoisin tuosta postauksestani monen saavan lisäenergiaa! Olin nimittäin aivan samanlaisessa pisteessä, kuin sinä. Annan yhden neuvon tässä mikä auttoi itseäni. Lopetin kaiken yrittämisen ja treffeillä käymisen lopuksi, koska mikään ei napannut. Annoin itselleni aikaa ja keskityin vain itseeni. Tätä tapahtui noin puolivuotta, kunnes sitten kun sitä vähiten odottaa tapaa mielenkiintoisen ihmisen. Eli lopeta kaikki ns. yrittäminen ja ota itsellesi aikaa. Tunnustele kuka oikeasti olet ja mitä haluat seuraavalta suhteeltasi. Kun tiedät tasantarkkaan mitä sinä itse ansaitset, niin ihmeitä tapahtuu :) Luota myös siihen, että kaikella on tarkoituksensa! Toivottavasti maltat tuohon postaukseen! ;) X

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram