Macarons-leivokset ojossa, viinilasista pyyhitty huulipunan jäljet pois, poseeraus - huulien mutristus, täydellinen ilta-aurinko... Samanlaisia kuvia ainakin sata... Ainiin ruokakin kerkesi jo jäähtymään sillä välin kun rucolan lehdet aseteltiin kauniimpaan muotoon. Kirsikkana kakun päällä huulipunan sävy vaihtui, sillä eihän pinkki nyt kävisi laisinkaan kultaisien asusteiden kanssa? 
 
Rakas... Tekisi mieli vain sanoa sinulle, että rentoudu nyt välillä. Aloin pohtimaa tosissani viime postauksen jälkeen itseäni ja oikeestaan koko blogihistoriaani viimeiseltä kahdelta vuodelta. Selasin myös vuoden 2011 postaukset läpi ja vertailin kirjoitustyylejä, postauksia ja kuvia keskenään. Mielestäni kehitystä oli tapahtunut puoleen ja toiseen. Positiivisempaan suuntaan olivat menneet kuvat ja oikeinkirjoitus. Kyllä siellä oli myös hyvin onnistuneita postauksiakin, mutta mikä meni sitten pieleen no... Persoonattomuus, tylsyys? En sitä kiellä, ettenkö olisi ylpeä postauksistani. Olenhan niistä ylpeä, aika helkkarinkin ylpeä - ovathan ne omaa käsialaa. Tuhansia tunteja, kompromisseja, kyyneliä ja naurua. Mutta oikeesti? Aika jäykkää settiä kyllä kieltämättä. Aikamoisia pilvihattaroita ja vaaleanpunaisia yksisarvisia. Oikeesti? Selasin postauksia eteen ja taakse ja arvuuttelin no montako viinilasia tai "mahtava" sanaa postauksesta löytäisin. Hauskaa ajanvietettä eikö? Lämmitin melkein popparitkin jo valmiiksi, sen verran jännäksi arvauspelit menivät. Kun siinä hetken scrollasin alas-ylös nappulaa, kiitin teitä lukijoita jo mielessäni valmiiksi. Kiitos, että olette pysyneet mukana ja jaksaneet ne tuhannet viinilasit ja leivokset.
 
En tässä postauksessa tule nyt kertomaan kuinka olen jättänyt viinin taka-alalle ja kuinka blogissani ei tule enää ikinä näkymään viinilaseja. Ei. Pidän viinistä sen verran paljon. Lupaan kumminkin, että blogini tulee parantumaan ja persoonani alkaa tulemaan esille täällä blogissa. Lupaan, että blogini tulee minun näköiseksi jopa kaikkineen turhanpäivineen päivityksineen ja postauksineen. 
 
Blogini on sen verran rakas minulle, etten kirjoittamista lopettaisi tuosta vaan. Uskon kumminkin vahvasti siihen, että nyt on tullut aika nostaa kissa pöydälle ja ottaa iso harppaus eteenpäin blogin kanssa. En aina lupaa, että blogistani tursuaisi - pursuaisi?! persoonani, mutta lupaan blogini parantuvan huimasti. Vannon, että tulette viihtymään sivulla ja saavan inspiraatiota täältä entistä enemmän. Uskon vahvasti siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Kaikki ne alamäet ovat kasvattaneet ihmisenä ihan hirveästi. Jokainen mutka elämässä on vain antanut lisää voimaa. Tällä hetkellä draivi on sen verran kova, että tekisi mieli mennä vain halaamaan jokaista vastaantulevaa ja hymyillä. Tiedättekö elämä on aika ihanaa. Niin paljon mahdollisuuksia ja valinnanvaraa. Niin paljon uutta ja koettavaa. 
 
Pääpointti postauksessani oli, että blogini tulee muuttumaan. Edelleenkin blogini pysyy pääasiassa kauneus ja muotiblogina, mutta lupaan tuovani jotain uutta ja muutosta. Tietenkään en ole aivan varma tulenko onnistuaan tässä - vai onko sittenkin macarons-leivokset ja italialaiset viinit kalleineen laseineen vieneet mukanaan. Toivon mukaan kumminkin onnistun ja pystyisin tuomaan jotain uutta tähän glitter- ja satulinna blogimaailmaan. 
 
Ja muuten en edes pidä niin kovasti macarons-leivoksista. Enkä usko, että kovin moni muukaan bloggaaja antaisi elämää niiden puolesta.
 
Kisses.

 


With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram