SHORTER HAIR

 

Päähänpisto. Vantaan ostarilla.

25 cm lyhyemmät hiukset. 30 euroa. 

Vapise Kim K.

Just love my short hair! Watch out Kim Kardashian!

 

                                                                       Follow my Blog with Bloglovin

 

                                                                                      With love,
                                                                                        Natalie
 

Kommentit (21)

Caro

Todella kivat! Mun mielestä terveemmän ja freshimmän näköset. :) Sopii kyllä todella hyvin sinulle!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos<3 Tykkään todella paljon näistä! Kävelin suoraan kampaajalle ja sanoin, että leikkaa KAIKKI huonot pois ja vähän enemmän :) Nyt nämä ovat paksut ja terveennäköiset. Nyt on hyvä kasvattaa oma väri päähän :)

aa

Joo on kyllä ihan kivat, jännä vaan että oot tässä nyt tosi monessa postauksessa puinut sitä, että annat hiustesi vaan olla ja haalistua. Silti joka viikko oot marssimassa kaupan värit käsissä kassalle tai nyt - leikkasit uuden hiustyylin. Kannattaisikohan sitä energiaa/turhautumista välillä kanavoida johonkin vähän vähemmän pinnallisiin asioihin? Vai ootko jotenkin hukassa :s

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kyllä näin teenkin :)

En laita mitään värejä hiuksiin, vaan annan oman värin kasvaa nyt päähän. Viimeksi värjäsin 2 kk sitten. Kävelin tosiaan tänään kampaajalle ja kerroin hänelle haluavani terveet hiukset. Hän leikkasi kaikki huonot hiukset pois ja lopputulos on -25cm. Mikään ei ole kamalamman näköistä kuin huonokuntoiset hiukset :) Nyt on hyvä kasvattaa oma väri päähän, kun hiukset eivät katkaile. Ihanaa viikonloppua <3

liisa

-25cm? Mihin asti sun entiset hiukset olivat? Ei noi mun mielestä näytä siltä, että niistä olisi niin paljoa leikattu, koska noi on kuitenkin yhä suht pitkän näköiset. Hienot kuitenkin ja näyttää paljon terveemmiltä. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Omat hiukset olivat todella pitkät, tai pisimmät ylettyivät lähes alempiin kylkiluihin. Tosin ne olivat sellaista huonoa hapsua.Hiuksett ovat vielä hiukan lyhyemmät, kun pidän päätä suorassa :) Täytyy ottaa vielä niin muutamat kuvat, niin eron näkee selvemmin :) Kampaaja mittasi, että 25cm lähti! Alunperin piti leikata 15cm, mutta sanoin lopuksi, että leikkaa vielä 10 cm pois! ;D

Ansku

On kyllä freshit. Itse pohdin tässä juuri pätkäisyä, tai olen pähkäillyt jo ties kuinka kauan :D Viime kesään verrattuna latvoista puuttuu puolet, mutta nykyinen latvusto on jotenkin harvaa hapsua. En tykkää. Hyvää viikonloppua!

www.peaceandstyle.fi

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Omat pitkät hiukset olivat aivan älyttömän huonossa kunnossa.. En ollut ajatellut hiusten pätkäisyä ollenkaan, kunnes sain päähänpiston ja marssin kampaajalle. Nyt en voisi olla tyytyväisempi! Kannattaa ehdottomasti leikata hiukset mikäli ne ovat huonossa kunnossa! Ne onneksi kasvavat, mikäli lyhyt tukka ei ole mieleen ;) Viikonloppuja xx

rv

aa, miksi oot niin negatiivinen? Sun on varmaan paha olla. Toivon sulle parempaa mieltä. Natalie, ole just niin energinen kuin susta tuntuu. Ei energisyys ja turhautuminen ole sama asia. Toivottavasti aa löytää itselleen rauhan. Ihanaa kevättä ja viikonloppua >3

Shorthairdontcare

Mulla maanantaina kampaaja...pituutta tulee lähtemään reippaasti, koska latvat aivan surkeassa kunnossa:( mulla takana operaatio mustasta takaisin omaan väriin-raidoilla mentiin eteenpäin mutta silti tukka kärsi jonkun verran, ja nyt edessä siis leikkaaminen about samaan pituuteen kun sulla nyt. Jännittää, mutta mielestäni terveet ja lyhyemmät hiukset ovat paljon kauniimmat kuin huonokuntoiset pitkät! Upealta näyttää sullakin:)
Tsemppiä sullekkin oman värin kasvatusprojektiin, ja voin sanoa että kyllä se on kaiken vaivan arvoista: nyt kun oma väri päässä, ja ei tarvii värjätä juurta ollenkaan ja pelätä hiusvärien aiheuttamia reaktioita on niin helpottunut olo! Ja kyllä se vaan niin on että omassa värissä viihtyy parhaiten ja on eniten oma itsensä:)

Jepajee

Ymmärrän että omasta mielestäsi nuo ovat "lyhyet" lyhenihän ne ihan reippaasti.
Täytyy kampaajana sanoa että pitkät nuo edelleen ovat. Ettei nyt kaikki lukijat miellä tuota pituutta "lyhyeksi" kun leikkaavat. Yli hartian ulottuva tukka on vielä pitkä. :)

lyhyemmät, ei lyhyet

niin siis, eihän noi ole lyhyitä nähnytkään, hiuksia ei voi luokitella lyhyiksi jos ne menevät kiinni tai niitä pystyy muotoilemaan monella eri tavalla. Jos leikkaat hiuksia hieman lyhyemmiksi, ei se tarkoita sitä, että hiukset olisivat lyhyet.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram