1-IMG_6781

1-IMG_6790-002

1-IMG_6864-001

1-IMG_6814

Mekko River Island // Laukku Chanel // Korkokengät Zara // Aurinkolasit D&G
 
Dress from River Island // Bag from Chanel // High heels from Zara // Sunglasses from D&G
 

Ei en ole värjännyt hiuksiani takaisin vaaleiksi. En ole myöskään hillunut talvipakkasissa keltaisessa kesämekossa. Löysin koneeltani viime kesän julkaisemattomia asukuvia. Nämä kuvat eivät nyt laisinkaan sovi blogiini, mutta mitä sitten. Kaavoja on kiva rikkoa. Tosiaan viime kesä oli ja meni, suprisee! Kiitos, että kesä päättyi. Oikea sana olisi enemmin tähän, että luojan kiitos. Kiitos, että vuosi vaihtuu pian. 

 
Olen itseasiassa todella täynnä tätä vuotta. Niin täynnä, että voisin rehellisesti sanoa tämän vuoden olleen mitätön. Toki kivoja asioita tapahtui, mutta valehtelisin jo sanoisin vuoden tai jopa kesän olleen paras. Ei se sitä ollut. Ainoa mikä asia sujui hyvin tänä vuonna olivat työt. Kaikki muu sen ympärillä - ei sanoja tarvita. Joku teistä laittoi kysyi olenko poistanut muutamat tekstit parin kuukauden takaa. Sinulle joka kysyit, kyllä olen poistanut muutaman kuukauden takaiset blogitekstit. Tai en ole poistanut, mutta piilottanut ne. Syy on toisaalta yksinkertainen, mutta rehellisesti sanottuna monimutkainen. Sen verran monimutkainen, etten ala sitä sen kummemmin ruotimaan. Oi haluaisin kyllä kuuluttaa koko maailmalla ja kertoa muutamat salaisuudet, mutta en - en voi. Olisi se sen verran ilkeää. Toki matkassa pysyneet voivatkin jotain päätellä. 
 
Tosiaan asuun. Tämän asukokonaisuuden valitsin yhtenä kesäiltana. Ilta oli vielä sen verran lämmin, että pelkällä mekolla pärjäsi läpi illan. Mekko on River Islandilta, laukku Chanelin ja korkokengät Zarasta. Tai olivat Zarasta. Toisen parin hukkasin Weekend Festival iltana. Miten kliseistä. En tiedä itseasiassa jäikö se Weekendeille, Kaivohuoneelle vai Töölöön. Toki saatoin pudottaa sen myös taksiin. Harmi sinänsä sillä juuri nuo korkokengät olivat suosikkini. Mutta ei voi mitään,

1-IMG_6803

 
Pidä muistona.
 
With love,
Natalie 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram