Päivän asua / Days outfit

4

 

5


6

7

8

Nahkatakki / Tally Weijl
Mekko / Mango UUSI!
Collegepaita / Mango UUSI!
Saappaat / Zara
Laukku / DKNY

Jacket / Tally Weijl
Dress / Mango NEW!
College shirt / Mango NEW!
Boots / Zara
Purse / DKNY

Ilmat Lontoossa olivat mitä upeimmat! Jokaisena päivänä aurinko paistoi ja ilma oli lähemmäs +10. Olimme kuulleet, että Lontoossa useimmiten vain sataa, mutta tällä kertaa sää oli aivan meidän puolella. Olikin ihana pukeutua nahkatakkiin ja kävellä kuivilla kaduilla saappailla.

Ensimmäisenä päivänä päälleni valikoitui Mangon uusi ruudullinen mekko. Rakastan ruutupaitoja yli kaiken, joten tuo ruuturaita yhdistelmä nappasi mekossa myös! Mekon päälle laitoin uuden mustan collegepaidan lämmittämään, sekä tuomaan asuun kontrastia. Itse löysin rakkauden collegepaitoihin niiden tullessa muotiin, mutta hyvä silloin kun ei milloinkaan! Niitä on helppo yhdistellä ja samalla ne ovat mielettömän mukavia päällä! Mietin pari kertaa voinko yhdistää rennon collegepaidan mekon kanssa, mutta jotenkin tykkään sen yhdistelmästä. Rentoa ja klassista pukeutumista parhaimmillaan. Löysin myös pari muuta tapaa pukeutua, mutta niistä lisää myöhemmin!

Mitä te olette mieltä, toimiiko vai eikö toimi? :) Huomasin muuten, että mekon vyö ei näytä kivalta tuon collegepaidan kanssa, mutta oh well. Ensi kerralla täytyy laittaa tuo muistiin! ;)

Ps. Huomenna blogissani on aikas kiva arvonta blogini syntymäpäivien johdosta, joten pysykää kuulolla!

Xx Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram