TODAYS OUTFIT

8


3

 
7

 

9

 

 

Takki / Mart of China
Laukku / Francesco Biasia
Pusero / Mart of China TÄSTÄ!
Housut / Sheinside TÄSTÄ! Uusi!
Korkokengät / Mango

Takki / Mart of China
Purse / Francesco Biasia
Blouse / Mart of China HERE!
Pants / Sheinside HERE! New!
High heels / Mango

Tänään asukokonaisuus oli lähes musta. Ainoastaan Francesco Biasian vintage laukku toi hieman väriä asuun. Tulen esittelemään tuon uuden FB-laukun pian ja kertomaan hieman tarinaa siitä. Olisin muuten valinnut asuun mustan laukun, mutta vielä tämä toinen uusi musta "laukku tulokkaani" pysyy dust-pussin sisällä...

Huomaatteko muuten kuvissa jotain hassua? Mietin pariin otteeseen julkaisenko näitä kuvia ollenkaan noiden uusien nahkahousujen takia. Ei siinä etteikö  housut olisivat oikein kivat, mutta kotiin palatessa huomasin, että housut ovat olleen väärinpäin päälläni koko päivän!!! Naurua. Tämän takia ne näyttävät hieman lyhyiltä, ja noh miten sen nyt sanoisi nätisti - hieman piukoilta. Mietinkin niitä päälle laittaessa, että miten ne ne näin puristavat takaalta tai kuinka housut nousevat ylös edestä  Ihmettelin myös koristesaumoja housujen "takaosassa". Haha. No joka päivä oppii jotain uutta vai mitä? Kuvien laatu ei ole myöskään täydellinen, sillä valotukset olivat ties millä hämärällä kuvattaessa. Never trust a photographer!

Onneksi kaikki olemme kumminkin vain ihmisiä ja virheitä sattuu. Tärkeintä on vain osata nauraa itselleen.

Mutta mitä mieltä te olette ylipäätänsä nahkahousuista? Niitä kun näkee katukuvassa tällä hetkellä melkein joka toisella.

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram