Sanoisinko, että tässä tulee TYYLI; 3/4 postaukseni. Edelliset voit lukea TÄÄLTÄ! & TÄÄLTÄ! Tällä kertaa olisi vuorossa laukkupostaus. Kaikki tämänhetkiset laukkuni kuvattuna. Moni edellinen laukku on lähtenyt kiertoon näiden laukkujen seurauksena. Vaikkakin kokoelmani on pienentynyt hyvinkin paljon, on siitä tullut itselleni paljon tärkeämpi, arvokkaampi ja rakkaampi. 

// Each one of us has their “cornerstones” of their wardrobe.  You can read the previous cornerstone posts HERE! & HERE!  One of my wardrobes cornerstones is definitely bags. These are all the bags that I currently own, and let me note that in order to get these, I have worked hard. Sold all of my old bags and some clothes too. Even though I don’t have as many bags now, I am much happier with the current ones. Less is more sometimes, in this case quality over quantity for sure.

                                                CHANEL GRAND SHOPPING TOTE BLACK CAVIAR GHW

Tämä Chanelin Grand Shopping Tote on toiseksi rakkain laukku tällä hetkellä. Se vetää sisäänsä uskomattoman paljon tavaraa. Laukkuun mahtuu lompakko, kamera, kännykkä ja meikkipussi helposti. Mikäli päivän aikana täytyy kantaa jonkun verran tavaraa otan tämän laukun käyttöön. Grand Shopping Tote on Caviar nahkaa, joten se kestää käytössä. En suostukaan ostamaan enää Chaneleita missään muussa nahassa. Lampaannahka on omaan käyttöön liian herkkä. 

This GST is my second favourite bag. You can literally fit everything in it. Wallet, camera, phone, laptop, make up bag. Name it. If I have to carry a lot of things, I usually use choose this bag. Caviar is definitely the best leather in Chanel bags for everyday use. I wouldn’t buy them in any other leather; lambskin is way too sensitive, at least if I am the user

                              CHANEL BEIGE CLAIR MEDIUM CAVIAR CLASSIC DOUBLE FLAP BAG GOLD HW 

Tämä ylläoleva medium kokoinen Chanel on laukuistani rakkain. Ehkä sen takia, että se on ollut unelmalaukkuni jo pitkään. Säästöjen ja työn tulos. Laukku ei kanna sisällään paljoa, vaan se onkin tarkoitettu iltalaukuksi. Laukkuun mahtuukin iPhone6, kortit ja muutama huulipuna. 

This medium Chanel is my absolute favourite, maybe partly because of the reason that I dreamt of this bag for so long. I saved up money and worked my ass off so I could buy it. You can’t really fit many things in this one though; it’s more of an evening bag, so iPhone6, couple of credit cards and a few lipsticks.

                                  CHANEL WHITE MEDIUM LAMBSKIN CLASSIC SINGLE FLAB BAG GOLD HW

Tällä laukulla on menty! Se onkin ensimmäinen Chanel laukkuni. Laukkuni on vintagea 80-luvulta. Se on siis ostettu käytettynä ja tosiaan kuntokin on sen mukainen. Tarkkaa mallia en tiedä, sillä se on sesonkilaukku. Eli tuota kyseistä mallia on valmistettu 80-luvulla vain sesongin ajan. Ostettuani tuon valkoisen kaunokaisen kävin vielä tarkistuttamassa laukun aitouden Della Margassa. Laukku on aito, mutta laukun mallia ei minulle suostuttu kertomaan. Se jää siis mysteeriksi. Kuten edelliset tämä valkoinen on lampaannahkaa ja se tosiaan näkyy. Tämä saakin jäädä viimeiseksi lampaannahka laukuksi, ainakin tällä hetkellä. 

My first Chanel ever. I’ve used it so much. It’s vintage, from the 80s. I bought it second hand, and you can see that it isn’t in mint condition. But I still like it. It was only produced for one season in the 80’s, so there isn’t that many left. This one is lambskin, and you can really see how the bag takes a “hit” much more easily than the caviar leather. Definitely my last lambskin bag, at least for now. 

                                                      LOUIS VUITTON NEVERFULL MM MONOGRAM

Louis Vuitton Neverfull laukun sain lahjaksi vuonna 2011. Vuosi sitten meinasin myydä tämän laukun, mutta jätin sen viime tipassa itselleni. Neverfull toimii nimittäin hyvin joka päiväisenä laukkuna, niin sateella kuin auringonpaisteellakin. Luopuessani muista laukuista tajusin tarvitsevani edes yhden jokapäiväisen laukun, jota ei niin tarvitse varoa. Tämän saa siis hyvin tungettua pukukaappiin töissä. Myös kauppalaukkuna se toimii hyvin. Laukulla ei ole pahemmin tunnervoa, joten sen kanssa voi hyvin mennä! 

 Basic basic basic. Louis Vuitton neverfull MM. I got this one as a gift in 2011. I was about to sell it, but then I realized that I need a big bag to carry around stuff, no matter in which weather condition. This is perfect for that kind of use.

                                                      PRADA SAFFIANO LUX TOTE  BN1802 SABBIA

Tämä on se kuuluisa epäonnen laukku. Juuri ennen tämän postausen julkaistamista kiikutin tämän laukun postiin. Nyt se on matkalla Ruotsiin ja sieltä sitten Italiaan korjaukseen. Jännittää mikä vastaus sieltä sitten tulee. Toivon, että saan rahat takaisin tai tilalle edes uuden laukun. Laukku on alkanut nyt joka paikasta halkeilemaan. Onneksi Pradan asiakaspalvelu toimi hyvin ja sainkin sieltä kattavat ohjeet laukun palautukseen. Harmi, sillä tämä laukku on todella kaunis ja sävyä ei enää valmisteta... Kyseessä on isoin koko ja sisälle mahtuukin koko omaisuus. Pidän teidät ajantasalla mikä vastaus Italiasta / Ruotsista tuli.

Sooo you guys might remember the story behind this bag? I have just sent it off to Sweden’s Prada store, and I’m hoping to get my money back or a new bag or something. Because the leather has started to crack and it is definitely not normal for such an expensive bag or good leather. It is a pity, because I love this bag, and the colour and Prada doesn’t make them anymore. So fingers crossed. I’ll let you guys know what happens with the reclamation process.

Löytyykö tämänhetkisestä laukkukokoelmasta suosikkia? Kuten huomata saattaa suosin laukuissa klassisia värejä. Tällä hetkellä haaveilenkin Chanel Black Jumbo Caviar Classic Double Flab Bag laukusta. Mutta tosiaan tämän haaveen saan siirtää kauemmaksi. Ensin täytyy tehdä hulluna töitä hah! Olisi kiva kuulla mikä on teidän tämänhetkinen unelmalaukku? Olisi kiva saada inspiraatiota myös omiin laukkuhaaveisiin!

Do you have a favourite out of my bags? I prefer to have bags in basic colours such as black, beige, brown etc. Right now I am craving for Chanel Black Jumbo Caviar Classic Double Flap Bag. But I’ll have to work on that for a while. I mean literally, work. I would like to hear what is your dream bag? Which one are you dying for? Inspire me with your thoughts and dreams! 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

Kommentit (24)

Sunny

Eikö laukulla ole yhtään tunnearvoa, jos se on saatu lahjaksi? Ja vieläpä noin kallis yksilö. En sano tätä ilkeilläkseni, vaan ihmettelen suuresti kun kuitenkin noin kalliista lahjasta on kyse :o

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kun on elänyt rumassa suhteessa, tuppaa tavaroista, asioista tulemaan myös rumia. Heti vain kun löydän tilalle jonkun kivan arkilaukun lähtee tuo kiertoon. Kiitos kommentistasi, ymmärrän kyllä minkä takia tuo lauseeni postauksessa kummastutti. Ihanaa kesää! :)

Sunny

Kiitos asiallisesta vastauksesta, se avasi asiaa hyvin! Ymmärrän tämän nyt:-) Kiitos samoin hyvää kesää sulle!

Mankka

Mulla mustat lambskin laukut kestäneet hyvin jopa baarikeikat, mutta ne ovatkin -80-90 luvulta. Uusin beige lambskin huomattavasti arempi. Mulla seuraava laukku kanssa caviar nahalla.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Olen lukenut tuosta, että juuri 80-90 luvulla materiaali Chaneleissa oli paljon kestävämpää kuin nyt 2000-luvulla valmistetuissa... Tämän takia oma valinta on Caviar! :) Mutta ah se uusin beigesi on ihana!!!<3

Sofia

Aivan ihania laukkuja! Mua kiinnostaisi tietää mistä olet noi chanelit hankkinut? Mulla myös hankintalistalla yks chanel ja mietin pitäisikö varata matka Pariisiin tai Lontooseen sen hankkimista varten :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Olen kaikki Chanelini ostanut täältä Suomesta! :) Vain tuo valkoinen Chanel on alunperin ostettu Ranskasta 80-luvulla. Sen ostin tutun tutun tutulta, joka oli myymässä tuota laukkua pois :) Mikäli aiot varata matkasi Ranskaan suosittelen sieltä laukun ostamista, Täällä Suomessa Della Margassa hinnat ovat paljon korkeammat... Tosin Ranskassa laukut saattavat olla aika kiven alla ja jonotus ajat liikkeisiin melko pitkät... Liikkeitä Pariisissa on kyllä mistä valita ;) Ps. Ruotsiin ollaan nyt myös avaamassa Chanelin liikettä! ;)

Linda

Mä haluan ehdottomasti ostaa tuon laukun jos myyt sen jossakin vaiheessa! Onko kamalan aikaista kysyä, että osaatko yhtään sanoa millaista hintaa tuolle kaavailisit? :) :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Laitan heti tänne blogiin ilmoituksen mikäli sen viitsin eteenpäin myydä (laukku tosiaan ON käytetyssä kunnossa nimierkkien kera) Jos sen myyn niin pari, kolmesataa max siitä pyydän :) Mutta infoon kun tiedän mitä sen kanssa teen! :) x

Tiina/Fit Fat Mama

Oi miten kaunis kokoelma <3. Miulla on eniten lv:n laukkuja,vielä ei yhtään chanelia mutta se on tavoitelaukkuna kunhan täytän pyöreitä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 Suosittelen säästämään Chaneliin.. Kaiken sen säästämisen arvoinen ;) Tulethan kertoman tänne sitten kun laukku on sinun!<3

Tietämätön

Eli mistä sitten? Missä muualla täällä myydään uusia Chanel laukkuja kuin DM? :)

maria

Itse oon tykästyny/rakastunu Korssiin. Ehkä eniten sen takia, että siellä on itelle tosi miellyttävät värit (musta,ruskea, värikkäämpää mutta neutraalia). Omistan Hamiltoneita kaksi, pehmeällä nahkalla (ostettu kirppikseltä, aitoja!) ja pari jet settiä staffianolla. Niin simppeliä! Ainut harmitus ehkä se, kun tota näkyy feikkeinä niin monia :| Mutta toisaalta, feikin näkee kaukaa..:-D Itse tykkään panostaa laatuun, ja siksi omistankin tällä hetkellä vain korsseja ja pari kangaskassia kauppareissuja varten:)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Korssilla on kyllä ihania värejä laukuissa ja olen kuullut, että ne kestävät hyvin! :) Se on totta, että feikit näkee kaukaa.. Mielummin mikäli ei ole vielä varaa hieman kallimpiin laukkuihin, niin mielummin satsaa sitten johonkin kivaa nahkalaukkuun, joka ei ole feikki :) Ihanaa kesää <3

Hanna

Kiitos mukavasta laukkupostauksesta! Olen pitkään pohtinut Chanelin ostoa, ja oli mielenkiintoista lukea kokemuksiasi. Asun kaukana Helsingistä, joten haluaisin tiedustella millaista palvelua olet kokenut saavasi Della Margassa? Onko sinne mahdollista tilata muitakin Chanelin malleja kuin hyllyssä olevat? Tiedän, että DM hintataso on kalliimpaa kuin monissa muissa maailman liikkeissä, mutta osaatko arvioida kuinka tuntuvasti ja missä hinnoissa esimerkiksi perinteiset Flap bagit 2.55 small/medium caviarilla ovat? Kiitos jo etukäteen vastauksista ja mukavaa alkavaa syksyä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram