Hei rakkaat!
 
Päätin tänään avata blogin aivan uudella asenteella ja ilmeellä. Kirjautuessani äskön blogiini päähäni ilmestyi postauksen otsikko. Pyörittelin ajatuksia hieman päässäni ennen kuin uskalsin aloittaa tämän tekstin. Vuosi on opettanut minulle aivan hiveästi uusia asioita. Olen oppinut itsestäni kuin myös läheisistäni paljon uusia asioita. Kun kirjoitin vuosi sitten uutena vuotena virkkeen "You made me cry, made me laugh, but it is time to move on" osui lause oikeaan. Tuona päivänä en osannut vielä odottaa mitä kaikkea tämä uusi vuosi toisi tullessaan. En tiennyt vielä tuona päivänä, että tulisin eroamaan ja muuttamaan täydelliseltä paikkakunnalta muualle asumaan. Juurihan olimme saaneet myös täydellisen asunnon ja ostaneet "täydellisen" ihania tavaroita. Olinhan hehkuttanut "onneakin" täällä blogin puolelle vielä viikko sitten ja kertonut kuinka ihanan "täydellisesti" asiat sujuvat. En tiennyt vielä tuolloin, että elämäni tulisi onneksi tekemään täysikäännöksen ja että tulisin löytämään itseni uudelleen.

Elämä vielä tuolloin oli yhtä selviytymistä päivästä toiseen. Henkisesti olin aivan loppu, mutta oli vain pakko hymyillä ja mennä eteenpäin. Tottakai oli hyviäkin päiviä, mutta pääsääntöisesti arki rullasi vain eteenpäin teeskennellen. Päivitin blogianikin tuolloin vain pakolla ja vedin hirveätä roolia täällä. Kommentit olivat pääsääntöisesti negatiivisia ja postaukset, no ne olivat mitä olivat. 
 
Kavereita näin vain koska niin kuului tehdä. En sitä tarkoita etteivätkö he olisivat olleet minulle tärkeitä ja rakkaita, mutta en vain yksinkertisesti jaksanut... Ystävät soittelivat, mutta keksin aina jotain tekosyitä näkemisille. Kun vihdoin pääsin näkemään heita, rooli säilyi ja pysyi. Hymy kasvoilla ja pääkoppa aivan tyhjänä. Yksi hyvistä ystävistäni sanoi minulle, että hänen tekisi vain mieli ravistaa minua, sillä ei saanut mitään minusta irti. Tuijotin vain häntä tyhjällä katseella, enkä silloinkaan osannut sanoa mitään takaisin. Jatkoin vain hymyilemistä. Toinen ystävistäni ihmetteli olemustani ja kysyi oliko kaikki hyvin. Tottakai kaikki oli hyvin! Enhän minä nyt voinut epäonnistua?
 
 
No hitto, epäonnistuinhan minä. Epäonnistuin aika pahastikin. Mutta joskus sitä vain tarvitsee sen kunnon alamäen, romahduksen, että pääsee ylös. Uskon ja toivon ainakin niin, että alamäki on nyt takana ja tästä on vain nousu ylöspäin - epätäydellisenä, mutta aitona ihmisenä. Onnellisena. 
 
Haluaisin, että postauksissani näkyisi tuo aito, rento ja onnellinen minä. Olen poistanut blogistani kommenttisuodattimen, sillä toivoisin myös tänne blogin puolelle sitä aitoa ja rehellistä keskustelua. 
 
Nyt arki rullaa epätäydellisen täydellisesti ja olen hurjan iloinen siitä. Olen pitänyt lähelläni juuri ne ihmiset, joista saan hurjan paljon voimaa ja inspiraatiota arkeen. Ja tietenkin näen ystäviä, koska haluan 
 
Kirjoitan blogia, sillä rakastan tehdä niin.
Nautin elämästä.
 
 
In the end,
you have got to be your own hero,
because everybody's busy
trying to save
themselves.
 
 
 


With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram