SANDY BEACHES AND CHRYSTAL CLEAR SEA

                                                         Uimapuku Triumph // Aurinkolasit Dolce & Gabbana 

                                                 Swimsuit from Triumph // Sunglasses from Dolce & Gabbana

Toisena päivänä suuntasimme kaupunkimme lähirannalle ottamaan aurinkoa. Tai rehellisesti sanottuna muut lähtivät ottamaan aurinkoa ja itse suuntasin kamera kädessä tutkimaan rannan seutuja. Nyt se on viimeistään nähty. En sitten rusketu millään. Kasvot vain täyttyvät pisamoista ja iho muuttuu punertavaksi vaikka kuinka paljon käyttäisin aurinkorasvaa tai oleskelisin varjoissa. Olenkin ainoa meidän seurueesta, joka on lähes vitivalkoinen. Mutta näillä mennään! Onneksi olen ottanut päivettävää voidetta mukanaan! Sillä sitten mennään Suomeen haha! Täällä rannat ovat todella upeita ja vesi kristallinkirkasta. Voikun voisin tuoda tätä fiilistä myös sinne Suomeen! Kuulin nimittäin, että siellä on ollut melko koleat säät?! Täytyy siis nauttia jokaisesta hetkestä täällä vielä kun sitä on muutama päivä jäljellä.

Tällä kertaa rannalle puin uuden Triumphin uimapuvun, jonka sain Milttonin Showoomista. Uimapuku on todella hyvä, sillä tällä hetkellä tatuointini täytyy olla lähes koko ajan piilotettuna auringolta. Tatuoinnin poistoprosessin aikana ei ole nimittäin hyvä ottaa aurinkoa, sillä auringon ottaminen voi vaurioittaa ihoa.

Sain muuten soiton, että maanantaina katsomaan mahdollista asuntoa Helsinkiin. Tai katsomaan tulevaa asuntoamme! Vähänkö jännittää, mutta uskon sen olevan todella hyvä. Luotan ainakin siihen! Elämä helpottuu todella paljon kun pääsee asumaan keskustaan. Sitten voikin tehdä kaikkea spontaanisti, ei tarvitse suunnitella ohjelmaa päivien päähän. Nimittäin työmatkoihini päivässä on mennyt pari tuntia. Nyt tuon parin tunnin voi käyttää paljon tehokkaammin johonkin muuhun. Syksy tulee olemaan muutenkin muutoksia täynnä, mutta niistä lisää myöhemmin! Nyt on aika lähteä syömään, palataan myöhemmin!

Kiitos muuten kaikille edelliseen postaukseen tulleista kommenteista! Niitä oli todella ilo lukea. Olette parhaita! ❤ Tulen vastaamaan jokaiseen kommenttiin, kun netti täällä toimii paremmin!

// On our second day here we went down to the beach to tan. To be honest, the rest of my family was tanning, and I was walking around with my camera, just exploring the neighborhood. I just don't get tan, and there is nothing I can do about it. My face turns red, gets covered with freckles, despite the fact that I use all of the protective creams, or stay in the shade. I am the only member of my family who will still be white after this trip. Thankfully, there are self-tanners created for people like me, so I have to continue applying those if I don't want to be pale throughout the whole year. My friends are probably wondering why am I so pale when I come back to Finland. I heard that the weather in Finland is kind of bad, raining most days. I will definitely miss the beautiful sea and beaches here. Have to enjoy this wonderful weather and beautiful scenery while I am here.

I wore my new swimsuit that I received from Triumph. It's actually really good for me to wear a swimsuit instead of bikini, because my tattoo has to be covered at all times, since my removal process is still ongoing.  

I got a call today that on Monday we are going to check out our possible future apartment. I am so excited, and I have a feeling that the apartment is going to look nice. My life will get so much easier when I move back to the centre of Helsinki; I don’t have to plan ahead, and can do things spontaneously. So fun! I used to spend a few hours travelling to work and back home now that I am living with my parents, so I can’t wait for us to get our own place with my boyfriend. This fall is approaching with many changes, but I will talk about those later. Now it’s time to get something to eat.

P.S. Thank you for all the comments on the previous post (the English translation is now available for that post) it was so nice reading them! I will answer all the comments once I get back to Finland, because the Internet connection is quite poor here. 

                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (10)

Emilia

Siirry isompaan suojaan niin voit oleilla auringossa pidempiä aikoja :) Itsellä samanlainen iho kuin sinulla, vaalea, pisamia ja palan helposti. Aina käytän 30 kertoimista rasvaa ja etenkin ulkomailla. Palaminen on ikävää, ja itsekin olen vain hyväksynyt kohtaloni, ettei se väri tartu vaikka kuinka haluaisin!

Mukavia loman viimeisiä päiviä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Näin juuri! Tein sen heti ensimmäiseen päivän jälkeen! ;D Tuo 30 suojakerroin on välttämätön! Ensi kerralla täytyy ostaa kyllä suojakerroin 50 myös! :D Kiitos <3

Epi

Pitäkää super mukavaa. By the way. Auringon otto on yliarvostettua on vaarallista melanooma riski on nykyään tosiasia. Toki päivittynyt iho on kaunis mutta nykyään on hyvä voiteet millä pääsee samaan lopputulokseen. Nimimerkillä "punapää ei rusketu koskaan"

Sara

Sinulla on kaunis iho, ole ylpeä siitä :) Kaikki eivät rusketu samalla tavalla, ja muutenkin tuntuu että semmoinen yliruskettunut iho on mennyt pois muodista, vähän päivettynyt iho on tietenkin kaunis. Mutta en ymmärrä sitä miksi vaalea iho olisi huono asia? Varsinkin kun se on noin virheetön kuin sinulla! Aurinko myös vanhentaa ihoa todella paljon ja punoitus auringonoton jälkeen on jo ensimmäinen aste palamisesta. Hyvää lomaa äläkä stressaa rusketuksesta :)

Anna

Siis... Oot upea. Huhhuh! Rakastan sun kroppaa. Näytät naiselta etkä suolatikulta. Sulla on ihanat reidet ja peppu, oot niin terveen ja hehkuvan näkönen <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram