Pikaterveiset täältä lenkokentältä! Kohta lento lähtee kohti Kööpenhaminaa. Huh kuinka stressaavat viimeiset päivät ovat olleet. Istun tällä hetkellä lentokentän tuolilla näyttäen zombilta, kiitos vähäisten yöunien... Mutta ei se mitään, toivottavasti tässä pikkuhiljaa heräillään. Onneksi mukana on kasa meikkejä, ehkä niillä saa nämä mustat silmänaluset piiloon... Ainakin toivottavasti. Tällä hetkellä olen matkaamassa Kööpenhaminaan työmatkalle muutamien muiden suomalaisten bloggaajien kanssa. Tänään illalla olisi ohjelmassa Triumphin Amourette Icon juhlat muun ohjelman lisäksi. Eilen illalla kirosinkin oikein kunnolla kun piti mahduttaa kaikki tavarat käsimatkatavaroihin. Ajatelkaa nyt lentokonevaatteet, päivävaatteet, illallisvaatteet, juhlavaatteet ja yövaatteet. Kosmetiikkatuotteet (rajallinen määrä nesteitä mukaan), korkokengät, laukut, koneet ja kamera - tietenkin monen muun sälän lisäksi. Siinä vasta palapelia kerrakseen haha! No toivottavasti kaikki tarpeellinen on mukana ja saahan sieltä tietenkin ostettua. Kuvassa uudet kynsilakat sävyssä Sweetheart ja Samoan Sand. Suosikit!

Huomenna sitten jo takaisin. Ensi viikolla alkaakin taas arki ja työt. Tästä viikonlopusta täytyykin ottaa kaikki irti. Viettäkää ihana viikonloppu ja muistakaa osallistua edellisen postauksen kilpailuun! Yritän päivitellä kuulumisia kuvien kanssa Köpiksestä.

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (2)

Apua tarvitseva!

Tämä ei nyt liity postaukseesi, mutta asiani koskee sitä kun mulla on tiistaina työhaastattelu H&M:ään, ja oon jo tässä kauhistellut että miten tulen selviämään siitä ja sitten sainkin vielä tiedon että siellä pitää ehkä tehdä sellainen 'stailaus' eli etsimään asukokonaisuus mikä toimii yhdessä. Mikä olisi sun mielestäs sellanen simppeli ja toimiva asukokonaisuus? :) Tiedän että totta kai pitää sitten itse siellä petrata ja miettiä mikä olisi hyvä, mutta olis myös kiva kuulla jonkun muun mielipide sillä itse en niinkään pukeudu muodin mukaan, vaan aika omaperäisellä tyylillä. En sitten tiedä kannattaako mun oman pukeutumiseni mukaan lähteä sieltä H&M:stä etsimään jotain asukokonaisuutta :DD Ajattelin että sulta kun löytyy noita toimivia asuja ja muutenkin varmasti enemmän älliä tällaisen asian suhteen, niin voisit ehkä osatakin vähän neuvoa :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Mielelläni autan! Itse valitsisin jotain hieman omaperäisempää, mutta kumminkin hyin myyvää. Asukokonaisuudeksi valitsisin ison paksun neuleen (beige/vaaleanpunainen) + hameen (musta). Näiden kaveriksi valitsisin sesonkiin sopivat kengät :) Näin asu varmasti erottuisi muun massan joukosta ;) Mikäli simppeliä, niin t-paita, rikotut farut, korkokengät / nilkkurit ja siihen joku kiva bleiseri :) Tsemppiä haastatteluun, tule kertomaan sitten miten meni ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram