PAHOITTELUNI & POHDINTAA

Aikamoinen juttu tuosta viime postauksestani tuli. Pahoittelen etukäteen mikäli postaus pahoitti jonkun mielen tai sai aikaan surullisen olon. Postaus oli kirjoitettu pilke silmäkulmassa, mutta näköjään tuo huumori ei välittynyt kaikille sinne ruudun toiselle puolen. Pyydän anteeksi sitä. Toivon, ettei postaus aiheuttanut kenellekään pysyvää vihaa tai surua. En tarkoittanut postaustani niin, miten jotkut teistä sen ottivat. Olenko huono ihminen, mielestäni en. Joskus sitä vain unohtaa, että blogiani lukee myös muutkin ihmiset. Se mikä minusta on hauskaa, saattaa olla jollekin toiselle ihmiselle surulllinen asia ja päinvastoin. Olemme nimittäin kaikki erilaisia ja otamme vastaan asiat eri tavalla. 

Mikä minua ihmetytti edellisessä postauksessa oli joidenkin teidän lukijoiden vihamielinen ote tekstiini. Ymmärtäisin vihan mikäli olisin teille aiheuttanut postauksellani harmia, tai verrannut puhelimeni hukkaamista syöpään tai keskenmenoon. Näin en kumminkaan tehnyt. Ymmärtäisin kommentit, mikäli puhelimen kadottaminen olisi merkinnyt maailmanloppua minulle. Näin en kumminkaan sanonut. Kirjoitin vain kuinka harmissani olin puhelimeni katoamisesta. Postauksessani en haukkunut ketään, kerroin vain tarinani puhelimesta ja sen löytämisestä.

Olen edelleen hyvin ihmeissäni tuntemattomien ihmisten arvostelusta. Kaikki ne haukkumakommentit, pilkkaaminen, elämäni ruotiminen julkisesti ja mitä kaikkea näitä nyt on. Suurin osa tuli vielä aikuisten ihmisten suusta. Oikeasti hei? Missä teidän käytöstavat ovat? Itselläni ei tulisi ikinä mieleenkään arvostella toisen ihmisen elämää yhden kirjoituksen perusteella. Tuntuu hassulta, että osa teistä "tiesi" tasan tarkkaan elämästäni. Mitä olen käynyt elämässäni läpi tai minkälainen ihminen olen oikeasti. Mielestäni toisen ihmisen pilkkaaminen kertoo vain arvostelijasta jotain. Ja kyllä olen kokenut elämässäni sellaisia asioita joita en toivoisi kenellekään. En ole kasvanut kuplassa tai rahan keskellä. En todellakaan. Teen töitä oman elantoni eteen. Omien unelmieni. Tiedän myös elämästä hyvin paljon, aivan kuten kaikki muutkin ihmiset tietävät. Pidempään blogiani lukeneet tietävät mistä tulen tai minkälaisia tekstejä tänne blogiini kirjoitan. He tietävät myös minkälaista arvomaailmaa kannatan.

Blogini on muoti, kauneus ja lifestyle-blogi. Välillä kirjoitan tänne pintaa, välillä taasen syvällisempiä asioita. Joskus blogini täyttyy pitkistä teksteistä, välillä taasen kuvat ovat isossa osassa. Silloin tällöin blogiini eksyy hömppää, joskus taasen tekstini ovat hyvinkin syvällisiä ja pohtivia. Olen avannut hyvin paljon elämääni tänne blogiin näiden vuosien saatossa. Onko se ollut virhe, en tiedä. Jotenkin olen aina uskonut ihmisten hyvyyteen ja toisten kannustamiseen oli asiat sitten millä mallilla tahansa. Viime postauksen kommentit saivat vain miettimään tätä asiaa uudestaan. Etenkin ne väärät linkitykset Facebookiin, jossa arvosteltiin minua ihmisenä - vaikkakaan henkilöt eivät tunteneet minua henkilökohtaisesti ollenkaan. Otan tietenkin itseeni näistä asiallisista kommenteista. Kritiikki on aina tervetullutta. Asioista opitaan ja ihmisenä kasvetaan.

Se mikä saa minut niin surulliseksi on internetissä arvostelu ja nimettömänä huutelu. Täällä internetissä kun voi tehdä lähestulkoon mitä tahansa joutumatta vastuuseen teoistaan. Mitä itse teen, otan vastuun edellisestä postauksestani. Seison sanojeni takana ja pyydän anteeksi kaikilta joille tuli surullinen mieli postauksestani. Se ei ollut tarkoitus, ei ollenkaan. Tarkoitus oli vain kirjoittaa tarina viikonlopusta, antaa sunnuntaille pieni kevennys. Myönnän, että postaus oli kirjoitettu kiireessä ja väsyneenä. Myönnän myös sen, että otsikko oli ehkä harhaanjohtava. Ajatukset eivät pysyneet sormieni mukana ja lopputulos oli ehkä hieman sekava. Haluan kumminkin muistuttaa kaikkia siitä, että kirjoitan omasta elämästäni blogiini. Kirjoitan lähes joka päivä ja tuo kännykän katoaminen oli vain pikku teksti muiden tekstien joukossa. Ei sen suurempaa. Puhelimen katoaminen ei merkinnyt minulle maailmanloppua, ei todellakaan. Päätin vain tulla tuona sunnuntai-iltana kirjoittamaan viikonlopun kulusta tänne, aivan niin kuin teen joka viikonloppu. 

Edellisestä kohusta johtuen päätin, että tästä lähtien blogini tulee käsittelemään enemmän kauneutta ja muotia. Lifestyle osuuden jätän vähemmälle. Olen itsekin vain tavallinen ihminen ja kestän vain tietyn määrän asioita. Aivan kuten kaikki muutkin ihmiset.

Toivon, että kaikki me opimme edellisestä postauksesta jotain ja katsomme peiliin mikäli peiliin katsomiseen on aihetta. Toivotan teille kaikille kivaa iltaa ❤ 

  

                                                      FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                        With love,
                                                                                          Natalie  

 

Kommentit (86)

Anniina

Täytyy kyllä sanoa, että en ymmärtänyt ihmisten ikävää kommentointia edellistä postausta kohtaan. Harmittaa kyllä sinun puolesta. :(

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

En ymmärrä miten siitä nousi tuollainen kohu, että sitä jaattiin ympäri sosiaalista mediaa? Aikamoinen juttu :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

En ymmärrä miten siitä nousi tuollainen kohu, että sitä jaattiin ympäri sosiaalista mediaa? Aikamoinen juttu :)

<3

?

Niin, se on helppoa muokata tekstiä monta tuntia sen julkaisusta hauskoilla lausahduksilla ja kirjoittaa, että se täytyy lukea pilke silmäkulmassa kun on ensin selvästi täysin draamoissaan sen kirjoittanut. En tahtoisi kuulostaa ilkeältä, mutta tuntui vain tekopyhältä

Met

Ei se kyllä vaikuta siltä että seisot sanojesi takana kuten kirjotit, kun oot muuttanut edellisen postauksen tekstiä aika rankalla kädellä alkuperäsestä?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Mitä muutin alkuperäiseen tekstiin oli alkuun lauseen: (Luethan postauksen pilke silmäkulmassa) ja loppuun samaisen asian, kun tekstiänä ei ymmärretty lukee juuri tuolla tavalla. Lisäsin myös kaksi hymyiötä, jota ei ollut alussa. Nämä asiat olen muuttanut tekstissäni. Tarkoittaako tämä "rankalla" kädellä? Ei.

Escapisti

Moikka Natalie! Normaalisti en olisi kommentoinut mitään, mutta nyt on pakko. Blogisi on aivan loistava ja puhelimen katoamisjuttu oli myös täydellinen.
Älä nyt vain ota turhaan itseesi, jos saat jotain negatiivista palautetta ilman ansioita. Ei palautteen antajakaan ajatellut minkä reaktion se sinussa sai aikaan. Kirjoita vaan omalla tyylilläsi ja ilman mitään anteeksipyyntämisiä tai muuta. Juuri se tekee blogistasi AINUTLAATUISEN. Jos alat kyselemään liikaa muiden mielipiteitä tai sensuroimaan itseäsi niin sitten se kaikki kaunis ja ainutlaatuisuus on mennyttä.
Tottakai puhelimen hukkaaminen vituttaa suunnattomasti. Minua ainakin vittuttaisi.
Ja mitä sitten tulee vaikka johonkin syöpävertaukseen, niin uskoisin, että blogisi on hyvää terapiaa ihan mihin tahansa vaivaan kun saa ajatukset pois omista murheista... Tuskin kukaan syöpäpotilas ajattelee, että ei olisi kannattanut lukea, kun unohdin omat vaivani hetkeksi... Ei kaikkia maailman kauheuksia tarvitse aina muistaa. Eikö se ole juuri blogin idea, että tarjoaa muille elämyksiä/kokemuksia omasta maailmastaan?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kauniista sanoistasi ja kommentistasi <3 2011 vuodesta lähtien olen kirjoittanut omasta elämästäni paljon tänne. Aivan aluksi kerroin ehkä liikaakin, sillä silloin en vielä tiennyt minkälaisen määrän blogini saisi lukijoita. Noin 1,5 vuotta sitten kirjoitin pelkästä pinnasta ajattelin sen olevan parempi juttu, näin pystyisin ehkä "suojelemaan" enemmän itseäni kaikenlaiselta. Vasta entisestä parisuhteesta päästessäni irti aloin avautumaan enemmän tänne blogiin, löysin itseni uudestaan ja uskalsin olla oma itseni. Tähän päivään tuo sama juttu jatkui, kunnes nousi sitten tämä kohu, joka toi lähes 100 000 uutta vierailijaa blogiin näiden muutaman päivän aikana. Siinä jotenkin menee ihan lukkoon ja iettii mikä voisi olla seuraava askel. Kuten sanoin olen myös aivan tavallinen nainen, jota negativiiset asiat satuttavat. Mutta kiitos hurjan paljon vielä kommentistasi, pidän sen mielessä <3 Toivon, että pääsen taas siihen samaan moodiin, joka oli ennen tätä juttua :) XX

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kauniista sanoistasi ja kommentistasi <3 2011 vuodesta lähtien olen kirjoittanut omasta elämästäni paljon tänne. Aivan aluksi kerroin ehkä liikaakin, sillä silloin en vielä tiennyt minkälaisen määrän blogini saisi lukijoita. Noin 1,5 vuotta sitten kirjoitin pelkästä pinnasta ajattelin sen olevan parempi juttu, näin pystyisin ehkä "suojelemaan" enemmän itseäni kaikenlaiselta. Vasta entisestä parisuhteesta päästessäni irti aloin avautumaan enemmän tänne blogiin, löysin itseni uudestaan ja uskalsin olla oma itseni. Tähän päivään tuo sama juttu jatkui, kunnes nousi sitten tämä kohu, joka toi lähes 100 000 uutta vierailijaa blogiin näiden muutaman päivän aikana. Siinä jotenkin menee ihan lukkoon ja miettii mikä voisi olla seuraava askel. Kuten sanoin olen myös aivan tavallinen nainen, jota negativiiset asiat satuttavat. Mutta kiitos hurjan paljon vielä kommentistasi se piristi mieltä paljon. Pidän sen mielessä <3 Toivon kumminkin tulevaisuudessa, että pääsen taas siihen samaan moodiin, joka oli ennen tätä juttua :) XX

M

Mulla suorastaan tulee paha mieli sun puolesta. En todellakaan ymmärrä koko hässäkkää. Olisin itsekkin tosi huolissani ja paniikissa jos mun puhelin häviäis. Mitä väärää siinä on? Me ollaan kaikki erilaisia ja kirjoitit tekstin niinkun parhaaksi näit vaikkakin pilke silmäkulmassa. Sitten tullaan haukkumaan että tuoko tekee sun elämästä vaikeaa, voi hyvänen aika. Ymmärrän hyvin jos rajaat vähemmälle lifestyle osiota vaikka nuo negatiivisten kommenttien kirjottajat saavat itse kattoa peiliin eikä sun pitäis välittää tommosista, mutta varmasti tulee paha mieli. Hyvä että puhelin löytyi! <3 X

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kovasti kommentistasi, laittoi hymyn huulille <3 Ymmärtäisin kommentit, mikäli olisin jossain johtavassa virassa täällä, mutta en. Kirjoitan omaa muoti ja lifestyleblogia omasta elämästäni... Kiitos vielä <3 XX

just me

hahah, itseasiassa mä luin sun edellisen postauksen töissä olessa ja naurahdin ääneen kun työkaverini sanoi juuri samalla hetkellä englanniks että "Dude meijän puhelimet on aivan liian vanhoja (Iphone 4) , et nyt tarvitaa Iphone kuutoset" sanoin hänelle että, kuinka hauskaa luen juuri surullisen tarinan kadotetusta iphone kuutosesta, mikä hauska sattuma! naurettiin yhdessä. Ja itseasiassa sama tarina on sattunu minulle mutta kännykkäni oli ystävälläni ja kummankin ovat identtisiä. Arvostelijoille sanoisin että, jokaisen pitää itsensä kohdalla tulla ajatteleeksi että pystyykö hän omalla tarinallaa joka kerta vaan ja ainoastaan hurmata ihmisen, medialukutaito on myös tärkeää.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Eikä haha! :D Onneksi sitten löytyi! Sitä vaan pelästyy, että mihin on kadottanut / onko joku varastanut. Nykyään kun puhelimet ovat arvokaita, eikä niitä ihan tuosta noin vaan osteta :) XX

Sanna

En voi olla nyt kommentoimatta. Täysin typerä "kohu". Harmi, että sait noin paljon lokaa niskaan ihan harmittomasta tekstistä. On tää maailma mennyt kummalliseksi.. Mukavaa syksyä :)

E

Voi ei :( Harmittaa kovasti kuulla, että päätit jättää lifestylen vähemmälle. Se just on se kaikista paras osa sun blogia! Toivoisin, ettet antais ajattelemattomillle ihmisille ja turhasta negailijoille mitään valtaa, vaan jatkaisit omalla tyylilläs samaan malliin kuin ennenkin. Mutta tietysti kunnioitan sun päätöstä oli se mikä vaan, sun blogi, sun säännöt tjsp :)

Kaikkea hyvää sinne päin! xo Täällä jo ootellaan kovasti sitä videoo mikä vaikutti lupaavalta facebookin kuvan perusteella! :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Hei mahtava kuulla, kiitos paljon <3 Katsotaan mihin suuntaan nämä fiilikset tästä menevät. Voi olla, että aloitan nyt vähän "varovaisemmin" ja katson mihin suuntaa sitten tämä oma juttu tästä kehittyy :) Sain juuri Ellalta viestiä, ettei hän tiedä onko video julkaistavaa materiaalia :D Oh no! Ainakin mitä jäi itselleni tuosta videosta mieleen, niin hassut vastaukset ja lukemattomat naurukohtukset :D Ainakin tuon videon jälkeen meikit olivat levinneet, hiukset takussa, voimat loppu haha :D Saa nähdä, kun saan Ellalta tuon videon käsiini :D

Ella

En kyllä ymmärrä miksi joku olisi suuttunut tai pahoittanut mielensä edellisestä postauksesta, mutta ihmetystä se varmasti herätti. Sen ja muiden postaustesi perusteella sinusta on rakentunut tietynlainen kuva, eikä sitä valitettavasti pysty jälkeenpäin muuttamaan. Vaikutat kyllä symppikseltä, mutta tosiaan niihin muotijuttuihin keskittyminen voisi olla ihan hyvä idea! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei Ella kiitos viestistä! Tottakai blogin kautta ihmisestä välittyy tietenlainen kuva. Se kuva mikä minusta välittyy tämän blogin prusteella on noin 10% vain siitä minkälainen ihminen oikeasti olen. Toivon, että tämän asian moni ihminen muistaisi kun blogeja lukee :) Blogi ei kerro kaikkea, se välittää vaan useimmiten pintaa. Mukavaa syksyä sinne! :) X

Wilma

Höpön löpö mitään skandaalia edellisestä postauksesta tarvitse muiden vääntää! Aivan upea asu <3

Insinööri

Eikö suurempi näkyvyys ole vain hyvä juttu? Mietin miten paljon sait lisää lukijoita blogillesi? Eikä se niin paha juttu ollut - hauska vain. Kirjoita jatkossa samanlaisia juttuja niin saat lisää lukijoita? Puhelin-keissi on varmasti jo 2 vko päästä unohdettu. Tsempppiä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tietenkin näkyvyys on hyvä asia, kun julkista blogia kirjoittaa ja blogi on osa työtäni. Se on tietenkin eri asia, että minkälaista näkyvyyttä tulee. Toivon kumminkin, että tästä 100 000 tulee joitakin uusia lukijoita tänne blogiin :) Toivotaan näin, että on unohdettu ;D Aikamoiset pari päivää ollut... Täällä töissä keskittyminen ei ole ehkä ollut maailman parhainta, saatika sitten luennoilla keskittyminen :D (Teen siis kahta työtä ja opiskelen) Kiitos samoin <3

Heidi

Mun mielestä sun ei edes tarvisi pyytää anteeksi. Totta kai puhelimen katoaminen harmittaa, ja olisin itsekin ollut aivan paniikissa. Jos joku veti tuosta tekstistä herneet nenään, voin vaan ihmetellä. Jotkut kommentit olivat suoraan sanottuna ihan sairaita, mikä ihmisiä vaivaa. Mun mielestä teksti oli hauska, mutta ajattelin silti että ei hitsi mikä tilanne, itselläni kun ei olisi juuri nyt varaa kadottaa puhelinta ja ostaa uutta edes! Mä just eniten pidän näistä sun lifestyle-postauksista, harmi jos niitä ei enää tule.. Ymmärrän kyllä sua täysin, olisin itsekin hämilläni tästä 'kohusta', joka on mielestäni täysin turha.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kommentit olivat melko sairaita, etenkin ne kommentit jotka kätin julkaisematta. Olen ehkä surullisempi näiden kommentoijien ihmisten puolesta, etenkin aikuisten ihmisten. Itse en pystyisi arvostelemaan tai haukkumaan muita ihmisiä. Kiitos vanhemmilleni, jotka opettivat jo varhain itselleni hyvät käyttäytymissäännöt. Kiitos Heidi kovasti <3

Emilia

OLi kyllä turhaa moittia sua tuosta viime postauksesta. Itse olisin kirjoittanut tapahtuneesta aivan samallatavoin. Hyvää tekstiä mielestäni sinulta:) kokoajan asiallisella ja siistillä linjalla, ja kyllä pientä huumoriakin pitäisi ihmiset sietää. Katsokaa kommentoijat itseänne peilistä, kateelliset ne vaan laulaa :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Siis en todellakaan ymmärrä! Ymmärtäisin moittimisen, jos kirjoittaisin koko ajan vaan tästä samaisesta aiheesta MUTTA kirjoitan lifestyle-blogia omasta elämästäni, omista asioistani, kaikesta siitä mitä koen tai tapahtuu elämässäni. Nämä arvostelijat eivät sitä näköjään ymmärrä, että olen bloggaaja. Bloggaaja joka kirjoittaa blogia lähes joka päivä. Kiitos kommentistasi <3

Katsku

Mä en oo lukenut edellisen postauksen kommentteja, mutta voin jo arvata mitä siellä saattaa olla. Musta on jotenkin hassua että heti jos julkisesti kertoo ärsytyksestään jotain asiaa kohtaan, leimataan heti pinnalliseksi, kiittämättömäksi ja turhamaiseksi. Aina löytyy niitä kommentoijia, jotka antavat perspektiiviä "sulla ei sentään ole vakavaa sairautta"- tyylisesti. Että ihan kuin elämässä ei saisi mikään muu harmittaa kun vasta vakava sairaus tai läheisen kuolema. Aiettä kun ottaa päähän!! Kyllähän sitä nyt ihmistä saa harmittaa jos oma puhelin katoaa ja sun tapauksessa vielä ehdit uudenkin jo ostamaan. En enää tiedä mikä tää mun pointti oli mutta kannustan sua olemaan vaan oma itsesi ja vaikka välillä tuleekin tämmöisiä kohuja niin koita miettiä - koskaan et voi miellyttää kaikkia. Jos mietit jatkuvasti sitä, niin se syö sun omaa persoonallisuutta. Kaikkea hyvää sulle :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos huimasti kommentistasi <3 Kaikkea hyvää myös sinne, täällä jatketaan täysin samanlaisena ihmisenä. PS. Jäikö vielä jollekin epäselväksi mikä puhelin minulla on käytössä tällä hetkellä? ;) Haha

Mimmu

Tosi kurjaa, että postauksestasi tuli tämmöinen soppa :( Myönnän, että itsekin kummastelin postauksen dramaattista sävyä, mutta en siltikään ymmärrä aiheutunutta kohua.. Tuli ihan paha mieli puolestasi, kun näin facebookissa jonkun jakaneen tekstisi ja ihmisten kommentit. Mielestäni homma meni jo vähän nettikiusaamisen puolelle, enkä ymmärrä, mitä jotkut ihmiset tuollaisesta saa.. Ilmeisesti he ovat sitten niin paljon parempia ihmisiä. Toivon, ettet anna tämän lannistaa sinua ja muuta blogiasi pelkästään muoti- ja kauneusblogiksi. Itse en enää edes jaksa lukea niitä persoonattomia ja siloteltuja blogeja.. Toivottavasti vielä muuttaisit mielesi blogin jatkon suhteen, kaikkea hyvää sinulle Natalie <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tuo dramattisuus välittyi tuonne postaukseen, sillä avasin koneen vasta sunnuntaina kello 11 aikoihin illalla. Koko viikonloppu oli mennyt tämän kännykkä asian puimiseen ja olin täynnä tätä asiaa.. Itse en edes lukenut niitä ihmisten kommentteja, kuulin niistä vaan ystäviltäni. Ehkä juuri parempi näin. Olisi aiheuttanut vaan turhaa surua ja murhetta :) Tottakai se meni nettikiusaamisen puolella ja jos olisin yhtään sen tyylinen ihminen voisin haastaa luultavasti puolet kunnianloukkauksesta oikeuteen. Mutta antaa olla, itse ainakin tiedän olevani heitä korkeammalla, en kiusaa ja osaan ainakin käyttäytyä :) Kiitos kovasti <3

Katsku

Okei kävin nyt lukemassa niitä kommentteja. Eiiiii ku mulla alko kiehumaan, en voinu ees lukee kommentteja loppuun asti! Tullaan kertomaan omista ongelmista ja verrastetaan niitä tähän sun "surulliseen tarinaan", ja haukutaan vaan. Voi että, ihmiset on niin tosikkoja. En kestä. Oikeesti vilpittömät tsempit sulle, ite en kestäis katella tollasia kommentteja :D

T. Jos äsken kommentoinut

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Juuri tuota kommenttien verrastamista en ymmärrä laisinkaan! Ymmärtäisin toki, mikäli olisin verrannut itse näitä asioita keskenään postauksessa, mutta en, en niin tehnyt. Käsittämätöntä! Kaikkea on kyllä nähnyt näiden vuosien saatossa, mutta hei oikeasti :D Jätin nuo pahimmat julkaisematta juuri teidän lukijoiden takia myös. Turha negatiivisuus pois....

Heidi

Mä oon ihan ihmeissäni, en oo lukenu sun edellisen postauksen kommentteja, postauksen kylläkin. Olin sun puolesta tosi surullinen puhelimen katoamisen takia. Oon itse kadottanut 3 viikkoa vanhan puhelimen eikä sitä koskaan löytyny. Kyllä harmitti. Tää oli n 13 vuotta sitten, joten puhelimet oli kovin erilaisia. Nykyään harmittaisi vielä enemmän koska puhelin sisältää paljon tietoa ja tärkeitä asioita henkilökohtaisesta elämästä.

Ihmetyttää tää ihmisten ilkeämielisyys nykyään. On totta että puhelimen katoamista kamalampiakin asioita tapahtuu. Ei se silti tarkoita sitä, ettei saisi olla harmistunut puhelimen katoamisesta. Yks bloggaaja kirjoitti noin kuukausi sitten toive listan haaveilemistaan sisustusjutuista. teksti loppui siihen että bloggaaja kirjoitti,ettei tällaisena pakolaisvirtojen aikana saisi haaveilla mistään tyhjänpäiväisestä. Mun mielestä saa ja pitää. Ei se posta maailman ongelmia, et lopetetaan haaveilu ja surkutellaan kaikki. Elämässä saa olla vähän hömppää :). Vähän asian vierestä, mut oli pakko kirjoittaa.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ihmisten ilkeamielisyys ihmettää todellakin... En ymmrrä miten toisen suru, onni, rohkeus..jne.. on toisilta pois? Tottakai tapahtuu paaaaljon pahempia ja rankimpia asioista. Ei tulisi mieleenkään verrata tuota asiaa mihinkään toisiin juttuihin. Satuin vain siitä kirjoittamaan, sillä no kuten oletettavaa kerron elämästäni aika paljon täällä. Mikäli olisin ollut ravintolassa syömässä tuona iltana ja jotain kivaa / surullista olisi tapahtunut, olisin aivan varmasti kertonut siitä. Kyllä näin juuri <3

Jonnaerika

Haha! Mua ainakin hymyilytti se postaus... En todellakaan kuvitellut, että olisit mitenkään kovin "tosissasi" sitä kirjoittanut. Selkeästi kauhean moni noista arvostelijoista ei lue blogiasi päivittäin, tai ei vain ole ymmärtänyt minkälainen tyyppi sä olet.
Itse näin kirjoituksen niin, että se toi julki juuri sen kaiken ärsytyksen ja harmituksen mitä JOKAINEN kokisi SILLÄ HETKELLÄ kun puhelin vietäisiin, mutta myös sen että jälkeenpäin ehkä vähän jopa huvittaa?

On todella törkeää ihmisiltä tulla heittämään mitään syöpä tai keskenmeno juttua... Totta helvetissä sun mielestä ne on surullisia ja todella vakavia asioita. Sun kohdallesi sattui ONNEKSI vain puhelimen katoaminen. Ei jokaisen ihmisen kuulu ajatella, kun jotain tapahtuu omalle kohdalle, että hitto en mä voi tästä kirjoittaa tai kertoa, kun jollain saattaa olla syöpä, tai joku on saattanut saada keskenmenon. Se ei silti tarkoita, että mielestäsi sinun ongelmasi olisi suurempi kuin jonkun toisen.
Tuttavani sai keskenmenon, mutta siinä tilassa ihminen ei kyllä mene kirjoittamaan jonkun blogiin, kuinka ongelmasi on niin säälittävä, kun itse sain keskenmenon.
Jokaisella on omat harmituksensa, eikä niitä kuulu vertailla, jos eivät edes ole verrattavissa.
Se nyt vain on sanottava, että osa lukijoista ei vain halua ymmärtää, vaan silmät kiiluen huomaavat minkälaisen myrskyn saavat postauksesta tehtyä someen. Kertoo aika paljon heistä itsestään...

Jokatapauksessa, kaikkea hyvää sulle Natalie. Oot todella hyvä bloggaaja ja arvostan itse sitä miten paljon kirjoittelet meidän iloksemme, vaikka sulla on tämän ohella paljon muutakin meneillään kokoajan. Olen saanut susta sellaisen kuvan, että oot oikeesti rento ja hyvä tyyppi. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tuohan juuri siinä on kun tuntemattomat ihmiset arvostelevat ihmistä jota ei tunne. Silloin tapahtuu tälläisiä asioista. Surullista.. Joo siis ihmettelen kylläkin tuota asiaa, mikäli olisin kokenut jotain todella kamalaa, en silloin todellakaan haukkuisi muita ihmisiä, mutta kukin tyylillään...

Kiitos kommentistasi <3 Toivottavasti pysyt lukijana pitkään! :)

Tiiasara

Hei Jonnaerika. Olen itse saanut keskenmenon kahden vuoden yrittämisen ja yhden omakustanteisen ivf-hoidon jälkeen. Kun makasin sohvalla peiton alla supistelujeni kanssa, niin luin blogeja. Ja todellakin siinä surussa olisin voinut tähän liittyen kommentoida jotain vastaavaa siitä, miten mitätöntä joku fuckin hukkunut puhelin on. Ja vaikka tässä elämässä sattuu ja tapahtuu, niin moista "draamaa" en ole koskaan saanut vielä aikaiseksi vaikka puhelin / lompakko kortteineen on hukkunut. Alkuperäinen teksti oli kirjoitettu niin, ettei pilke silmäkulmassa siitä välittynyt. Mutta se on ihan ok. Se, että joku kertoo miten keskenmenon saaneet toimii vaikka itse ei ole moista kokenut, ei ole ok. Sitä keskenmenon tuskaa ei voi kertoa kokeneensa "tutun" kautta ja kyllä se aiheuttaa tuskaa mikä tekee mieli purkaa myös syyttömien niskaan, kuten tässä tapauksessa Natalien.

Dontunderstand

Siis menin heti tän postauksen jälkeen ettimään sun "kohu" postausta ja katoin tän kyseisen postauksen jälkeisiäkin kirjotuksia, koska en mitenkään pystyny liittää tota postausta johonkin mikä aiheuttaus kohua! En kyllä pysty ymmärtämään miten joku voi ottaa nokkiinsa siitä postauksesta vaikka se ei edes olisi pilke silmäkulmassa kirjotettu!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

En itsekään ymmärrä. Etenkään _aikuisten ihmisten_ käyttätymistä. Ymmärtäisin mikäli kyseessä olisi teini-ikäiset tai lapset, mutta 30-vuotiaat? 40-vuotiaat? 50-vuotiaat?? Oikeasti. Se taitaa pitää paikkaansa, että nuorilla on paljon paremmat käytöstavat kuin vanhemmilla :) Paljon tsemppiä siis heille :) En ylestä tietenkään, mutta kommenttien perusteella näin asia on.

J

Olen tykännyt lukea sun lifestyle-postauksia myös todella paljon, mutta kannustan kyllä pysymään nyt muodin ym. puolella kunnes "pöly" laskeutuu. Ihmiset on aivan idiootteja paskamyrskyjensä kanssa ja kun huumoria ei ymmärretä niin sitä sitten jaetaan joka suuntaan. Moni kaverini oli jakanut sun postauksen parin päivän aikana ja jokaiselta uupui se inhimillisyys sua kohtaan, olethan säkin vain ihminen. Tsemppiä sinne suuntaan <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Kiitos kommentistasi! <3 Tässähän tämä on, että ihmiset jakavat ja kommentoivat ilman sen suurempaa perehtymistä koko asiaan. Ihmiset saavat kuin voimansa toisista ja sitten iskevät. Olen pahoillani heidän puolestaa, että käyttäytyvät näin. Toivottavasti kumminkin aika opettaa heitä :)

Ida

Nainen hei, ihan turhaan täällä pyytelet anteeksi! Jos jonkun täälä pitäis pyytää anteeksi, niin mun mielestä kaikkien niiden jotka kommentoivat ilkeästi kyseiseen postaukseen ja alkavat ruotia toisen elämää jonkun yhden tekstin perusteella, joka vielä kaiken lisäksi koski puhelimen katoamista (?? XD) Itse en tajua kyllä yhtään huhhuh. Äläkä vain vähennä lifestyle postauksia!! Ne on kaikkein parasta luettavaa. Jos omalle puhelimelleni kävisi noin ja kirjoittaisin blogia, niin tekstistä olisi tullut kyllä semmoista että nää kommentoijathan ois varmaan pyörtynyt! :D Mutta anyway, keep going girlll oot paras

Tuulia

Luulisi jokaisen tajuavan että kun hukkaa omaa omaisuutta joka on täynnä kuvia, viestejä ja yksityiset kalenterin tapaamiset, niin kyllä se pistää itkettämään :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Jep! Ja muutenkin. Kai sitä saa olla surullinen erilaisista asioista? Joskus olen esim. surullinen / harmissani vaikkapa kun myöhästyn bussista. Se on sitä elämää, olemme ihmisiä ja meillä on tunteet.

A

Piti käydä ihan tsekkaamassa noita kommentteja :D Ihanaa miten jaksat vastata kaikkiin niin asiallisesti. Olihan tossa vähän klikkiotsikon ja ylidramatisoinnin makua mutta enpä ois arvannut että jotkut siitä vetäis herneen nenään. Itseäni vaan vähän huvitti että samantien löit hanskat tiskiin vanhan puhelimen suhteen ja menit ostamaan kalliin iphonen ja kappas kummaa, vanha luuri löytyikin :D Itse oisin vastaavassa tilanteessa esim. lainannut jonkun vanhaa puhelinta ja punninnut kunnolla että millaisen puhelimen tahdon seuraavaksi. Kävi myös mielessä että ehkä joku oli ottanut sen puhelimen, panikoinut kun se alkoi soimaan ja piilottanut sen jonkun toisen taskuun?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tää on niin tätä mun tuuria, että sitten löytyy jostain kummasta paikasta :D Niin kun tässä tapauksessa tuntemattoman miehesn taskusta :D Tiesin sen alunperin, että haluan pysyä Applessa, sillä se toimii hyvin yhteen muiden koneiden kanssa. Mutta joo kommentit, huh onneksi en ole lukenut kuin murto-osan vain kaikista keskusteluista :) Parempi niin! Tulisi vaan turhaa stressiä ja murhetta, elämä on juuri hyvä näin! :)

siru

Voi Natalie, mua harmittaa näin aktiivilukijana tosi paljon se miten ikäviä kommentteja saat niskaasi ja usein ihan syyttä. Itse en todellakaan ymmärrä miten tuosta edellisestä postauksesta on joku voinut provosoitua niin paljon, ihan kuin moni olisi odottanut jotain oikeasti surullista tarinaa ja pettynyt kun sellaista ei sitten löytynytkään. Tykkään lukea blogiasi juuri siksi että tästä välittyy sellainen tietty kiva fiilis ja aitous, vähän kun tuntisi sinut jotenkin vaikka tämä blogi ei kerrokaan kaikkea. Toivon että et pahoittanut kovasti mieltäsi ikävien kommenttien vuoksi, täällä ainakin yksi pitkäaikainen lukijasi odottelee kovasti aina uusia postauksia :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kommentteihin on onneksi totuttu näiden viiden vuoden aikana, mutta edellisen postauksen kommentit ovat jotain todella ihmeellistä. Itse vaan en ymmärrä sitä kuinka ihmiset ottivat herneen nenäänsä bloggaajan kadotetusta puhelimesta :D Kertoo paljon heistä haha!

Kiitos Siru kommentistasi, uusia postauksia on tulossa <3 Tämä vaan antaa itselleni lisää voimaa ;)

Tiia

Mun on nyt ihan pakko kommentoida. Edellinen postaus ei ehkä ollut kaikista järkevimmin kirjoitettu ja siitä saattoi saada sen kuvan että sulle tosiaan tärkeintä on se yks iPhone. Mulle ei tosin sitä käsitystä syntynyt. Facebookissa näin kommentin postaukseen liittyen, että "tarinasta puuttui enää isän maksama BMW". Olen lukenut blogiasi pitkään ja tiedän, että teet ympäripyöreää päivää töissä ja ansaitset omat rahasi kovalla duunilla. Olen lukenut sun blogista esimerkiksi että olet maksanut vanhemmillesi vuokraa kotona asuessasi. Siksi mua otti ihan älyttömästi päähän lukea noita kommentteja, joissa yhden postauksen perusteella leimattiin sut kultalusikka suussa syntyneeksi bimboksi, joka ei ymmärrä maailman menosta mitään. Suututti ihan mielettömästi sun puolesta. En tiedä sun elämästä paljoa, mutta sun blogia lukeneena tiedän, ettei toi yksi postaus ollut koko totuus sun elämästä. Enkä ymmärrä, miksi ihmistä ei saisi harmittaa se että uusi ja kallis puhelin varastetaan/katoaa. Varmasti joka ikistä noista idioottikommentoijistakin harmittaisi. Älä anna tollaisen häiritä sun bloggaamista, kyllä blogisi seuraajat tietää millainen oot oikeasti. Sun elämänasenne on ihailtava ja voit olla ylpeä itsestäsi! Kivaa syksyä sulle kaikesta huolimatta. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Joo itseasiassa tuo oli ainut Facebook-keskustelu jonka luin ja ei voi hyvää päivää! XD Ihanaa, kun ihmiset tietävät niiiiin paljon minusta :) Minkälainen olen, mitä teen yms yms. Hauskaa. Tosiaan olen 17-vuotiaast tienannut omat rahani. Olen 15-vuotiaasta lähtien käynyt töissä. Maksoin vanhemmlleni rahaa kun asuin vuoden kotona kaksi vuotta sitten. Tällä hetkellä teen kahta työtä ja opiskelen. En ole syntynyt kultalusikka suussa tai pumpulissa. Olisi pitänyt enää laittaa mikroon popparit ja näytös olisi voinut alkaa, niin hauskoja juttuja sieltä pääsi aikuisten ihmisten suusta :D Oi voi.

Kiitos Tiia kauniista sanoista <3

Ellu

Mä en voi ymmärtää miten tosta postauksesta tuli iso kohu ja miksi niin moni pahoitti mielensä? Mä luin kommentteja ihan ihmeissäni, kun itse taas ajattelin postausta lukiessa, että otitpa asian rauhallisesti ja järkevästi sait hoidettua kaiken kuntoon. Itse en olisi saanut edes nukutuksi ollenkaan. Mä oon kauhee panikoija ja olisin ollut aivan paniikissa jos puhelin olisi hävinnyt....ja itkukin olisi varmasti tullut :Dvuosien ajalta kuvia ja kaikkea muuta tärkeää tietoa, kauhea ajatus että joku ventovieras pääsisi niitä katsomaan tms.
Pelkällä olankohautuksellako nää mielensäpahoittajat suhtautuisi oman puhelimensa häviämiseen ? Ehkä mä sit oon pumpulissa kasvanut, mutta olis mulle kyllä aika iso juttu jos puhelin häviäisi, juurikin senkin takia, jos joku pääsee kuviin ja viesteihin käsiksi:(
Ja mitä tulee tohon fb-kommentointiin....aikuiset ihmiset haukkumassa ihmistä, jota eivät tunne. Ja "isän maksama BMW"-kohta varsinkin huvitti. Ensinnäkin, ihmistä tuntematta oletetaan asioita. Toisekseen, mitä sitten vaikka sinulla kuvitteellisesti olisikin se isän maksama auto. Mitä sitten, mitä se ketään muuta haittaa? Miksi Suomessa tehdään vanhempien maksamista asioista joku suuri häpeän aihe? Jos jonkun vanhemmat ovat sen verran varakkaita, ja haluavat vaikka ostaa lahjaksi auton lapselleen, mitä se on keneltäkään muulta pois? Pitäisikö siitä kieltäytyä ja sanoa, että ei, mä tässä teen töitä vielä vuosikaudet ja otan lainan sitä varten myöhemmin? :D ihmeellistä.
Ja kyllä elämässä on isompiakin asioita: kuolemia, sairauksia, tapaturmia jne. Mutta sulkeeko nuo asiat pois sen, ettei niinkin pienestä asiasta, kuin oman puhelimen häviämisestä, jossa on paljon yksityistä tietoa, saisi olla ahdistunut ja surullinen?
No, ehkä minäkin vielä joskus tässä "kasvan aikuiseksi" ja voin kuitata jonain päivänä näinkin pienet asiat olankohautuksella ja siinä se.
Tsemppiä sulle Natalie, mut muista et ihmiset tykkää siitä, kun löytyy joku jota pilkata ja haukkua, purkaa se oma paha olo ja turhautuminen johonkin muuhun. Ei noin ilkeitä kommentteja sulle selitä mikään muu, joten pää pystyyn ja unohda typerät kommentit! :)

Sinikka

Isekkin luin tuon jutun vaan siksi koska joku on sen facebookkiin linkittänyt. Et mielestäni voi millään puolustella kirjoitustasi näin jälkeenpäin. Tämän päivän Suomessa missä monet ihmiset ihan oikeasti ovat hädässä , kuka sitten mistäkin syystä, sinun kirjoituksesi oli todella lapsellisen naurettava. Syy miksi ihmiset ovat siihen reagoineet ja kommentoineet on varmasti se että nyt me kaikki tutustuimme blogiisi, eikä meistä moni voi uskoa että olet edes todellinen ihminen ? Mutta hei ei mitään , jatka omalla tyylilläsi ja jonakin päivänä huomaat ehkä sinäkin että olet kenties kasvanut aikuiseksi ja mietit ehkä muutaman kerran otatko juuri vaikka sinä päivänä vaan yhden kuvan itsestäsi ja julkaiset "ehkä" vähän tärkeämpiäkin juttuja!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei Sinikka! En ole nyt varma ymmärsinkö kommenttisi oikein tai ymmärsinkö ollenkaan kommenttisi sanomaa? Tottakai mielestäni voin puolustaa itseäni, kun minua kohtaan on hyökätty aika kovin ottein. Millä tavoin en olisi todellinen ihminen, tai miksei moni voi uskoa sitä? Olen ollut aikuinen jo kauan, kiitos kumminkin kommentistasi ja mukavaa päivää sinne! :)

Giirl

Tuntuu pahalta sun puolesta :( toivon että ihmiset lopettaisivat sellaisen turhan ja itsekkään vihaamisen. Paljon voimia ❤️

Maria

Hei! Mitä muutin alkuperäiseen tekstiin oli alkuun lauseen: (Luethan postauksen pilke silmäkulmassa) ja loppuun samaisen asian, kun tekstiänä ei ymmärretty lukee juuri tuolla tavalla. Lisäsin myös kaksi hymyiötä, jota ei ollut alussa. Nämä asiat olen muuttanut tekstissäni. Tarkoittaako tämä "rankalla" kädellä? Ei.

Mielestäni kyllä. Kun negatiivista palautetta alkoi tulla, päätit muuttaa tekstin "pilke silmäkulmassa" kirjoitetuksi.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ai tuo nuo lauseet lisättynä tekstiin, muutti koko tekstiä? Ei, ei todellakaan, alkuperäinen teksti säilyi kaikkineen lauseineen. Halusin lisätä tuon lauseen "Luethan tekstin pilke silmäkulmassa" tekstin alkuun, kun jotkut eivät tekstiä ymmärtäneet ja sain siitä todella paljon pahaa niskaa. Tottakai laitoin tuon lauseen tuonne postauksen alkuun, jotta negatiivistä palautetta ei tulisi niin paljoa ja ihmiset saattaisivat ymmärtää tekstini paremmin. Aurinkoista tiistaita sinne! :)

Ansku

No kyllä mä ainakin varmasti hätääntyisin jos kallis puhelimeni häviäisi tietoineen kuvineen kaikkineen, se tunne on myös äärimmäisen kamalaa että jollain on sun henkilökohtaisia tietoja hallussa :D En ymmärrä mistä ihmiset veti tollaiset raivarit sulle..,.

:)

Täytyy sanoa, että itekin ehkä dramaattisen otsikon takia odotin jotain muuta ja pelästyin. Mut sitten onneksi kyse oli "vain" puhelimesta. Varmasti ite samassa tilanteessa olisin ollut paniikissa, vihainen ja kaikkea mahdollista jos ois sama juttu sattunut. Oon lukenu sun blogia enemmän ja vähemmän aika pitkään, niin osasin ajatella, että vaikka tekstin perusteella saikin dramaattisen kuvan, ettet aivan niin sitä tarkoittanut. En osaa kuvitella sua niin tyhjäpäänä et se ois sulle pahinta mitä voi tapahtua, mutta jotenkin ajattelin et millonkohan sun kommenttikenttä täyttyy näistä jotka eivät ajattele tarpeeksi :D Sit nyt parin päivän jälkeen palasin tänne ja kohu olikin syntynyt. Mut onneks puhelin löyty, vaikka kerkesitkin uuden ostaa. :) Menin eilen paniikkiin, kun pidän aina puhelinta takin taskussa tai laukun pikkutaskussa, tälläkertaa se ei ollut siellä ja 10min päästä lähtisi bussi turkuun. Puhelimessa bussilipun koodit s-postissa. Kaivoin laukkua ja en meinannut löytää, onneks se oli vaan valunu tavaroiden alle pohjalle ja pääsin työreissuun :D Eli kyllä se älypuhelin on tärkeä suurelle osalle nykypäivänä.

kaneli

Minua häiritsi ainoastaan yksi asia viime postauksessa. Itse sain sen vaikutelman, että puhelimen katoaminen oli lähinnä kännisen miehen toilailu... Kuitenkin mielestäni jokaisen pitää itse huolehtia omista tavaroistaan, eikä sitä pysty edes osittain ulkoistamaan kenellekään. Mun mielestä se, että jätä hetkeksi vartioimatta kännykkäsi baarissa, ei kyllä kerro ihmisenä sinusta mitään :D Kaikille sattuu mokia. Ei kukaan voi olla skarppina koko ajan... Tällä kertaa ei edes syntynyt mitään isoa vahinkoa. Kyllä sen uuden puhelimen saa varmasti myytyä 5-10 euroa edullisemmin kun muutaman päivän takainen ostohinta :) Siinä on kuiteski kuitti ja takuu vielä voimassa, eikä sitä ole käytetty hirveästi. Tietty jos haluaa siirtyä uuteen puhelimeen, niin vanhasta ei saa niin paljon.. Täällä netissä kyllä kaikki on spekuloimassa kaikennäköistä, mutta se vaan lähinnä johtuu siitä, ettei ihmisillä ole tarpeeksi sisältöä omassa elämässä. Tietysti se loukkaa aina, mutta se on vaan jonkun mielipide tai tulkinta. Jokainen on oma persoonansa, eikä kaikkia voi millään miellyttää.

Vakkarilukija

Aivan upea asu! Oot kyllä sellanen inspiraatio :) Ja näytät superkauniilta hiukset kiinni. Näin sut kanssa kerran kadulla ohimennen ja näytät livenä yhtä freshiltä kun kuvissa! Se ei oo aina itsestäänselvyys kun filtterit jne tekee niin paljon. En halua ottaa kantaa tohon kohupostaukseen, mutta nyt oli pakko kommentoida jotain kivaa sulle koska sait tarpeettoman paljon paskaa niskaan..

Juulia

On kyllä melko käsittämätöntä, kuinka ihmiset voivat vetää kyseisestä postauksesta noin suuren jutun! Kun itse luin tekstin, koin sympatiaa sua kohtaan ja samalla ärsyynnyin tajutessani kuinka helposti tavarat hukkuvatkaan.. Oon lukenut sun blogia jo pitkän aikaa ja kauneutta & muotia käsittelevät postaukset antaa aina hyödyllisiä vinkkejä ja ovat viihdyttävää ja kevyttä luettavaa. Lifestyle -postaukset ovat kuitenkin monipuolistaneet kattausta kivasti! Ymmärrän kuitenkin täysin, että tämän jälkeen ei tee mieli jakaa omaa elämää tänne enää samalla tavalla. Olen samaa mieltä yhden yllä olevan kommentoijan kanssa: pari viikkoa ja koko juttu unohtuu :) Toivotaan näin! Jatka samaan malliin ❤

soniiiiia

Kommentoin nyt ekaa kertaa ja satunnaisena blogisi lukijana(ehkä tästedes vakituisena)olen sitä mieltä ettet koskaan voi kaikkia miellyttää, teet mitä vain, aina joku arvostelee. Ole siis niiden yläpuolella ja tee juuri sellaisia postauksia kuin haluat, mielestäni lifestyle on tärkeää pelkkien muotijuttujen lisäksi. Jatka samaan malliin siis. Aina on ihmisiä jotka ymmärtävät (tahallaan?) väärin ja nauttivat loukkaamisesta, se täytyy vain hyväksyä mutta osoittaa vain tällaisten ihmisten ymmärtämättömyyttä. Tsemppiä!

27.10.2015

Kyllä sä oot herkkä. Kyllä kritiikki pitäisi kestää. Ja ihan joka ihmisen, ei tietenkään vaan ja ainoastaan sun. Yllättäen tässä postauksessa annatkin sen kuvan, että sulla ei olekkaan rahaa. Sulla oli puhelimen häviämisen jälkeen heti rahaa mennä ostamaan kallis puhelin. Monella muulla ei ole varaa ostaa ikinä kallista puhelinta. Sun kannattas oppia arvostamaan elämääs.

Viivi

sulla ei ole tuhansia seuraajia ja vielä enemmän ilkeitä kommentteja joten älä puhu asioista josta et ymmärrä ollenkaan :)!

Netta

"Kommentteihin on onneksi totuttu näiden viiden vuoden aikana, mutta edellisen postauksen kommentit ovat jotain todella ihmeellistä. Itse vaan en ymmärrä sitä kuinka ihmiset ottivat herneen nenäänsä bloggaajan kadotetusta puhelimesta :D Kertoo paljon heistä haha!"

Nyt Natalie vähän yksinkertaistat asioita. En usko, että kukaan on vetänyt hernettä nenään sinun kadotetusta puhelimesta. Varmasti jokainen olisi reagoinut samanlaisella harmistuksella, jos oma puhelin olisi ollut kyseessä. Tässä kohussa on kyse nimenomaan siitä _tyylistä_ jolla olet valinnut tuoda asian esille. Ja tuo tyyli on todellakin lapsellinen. Tässä keskustelussa on nyt erotettava harmistusta tuottava asia ja tyyli, jolla olet siitä ihmisille kertonut.

Reett

Hei netta, sä oot näköjään vetänyt kaikist isoin herneen nenään koko asiasta, rauhoitu ja nauti elämästä <3

...

Miksi kukaan haluaisi lukea paskasti kirjoitettua tekstiä siitä että joku ammatikseen pukeutumista miettivä on kadottanut puhelimensa? Kyllä täytyy pitää itseään melkoisen erityisenä ja mielenkiintoisena.

Viivi

Et selvästi ymmärrä mitä blogi omasta elämästä tarkoittaa :) voin vähä auttaa, lifestyle blogi yleensä kertoo blogaajan elämästä jne. Ja kai tuhansia seuraajia + kuuluisuus tarkoittaaa et joku on nyt ollu kiinnostunut lukea ;)

Stella

Mua harmittaa aivan älyttömästi, koska oon tykännyt nyt eniten sun blogista kun mennään hieman pintaa syvemmälle. Olisko mitenkään mahdollista, että jatkaisit vaan ja antaisit vihaajien vihata? Koska heittereitä tulee olemaan aina! t. alusta asti lukijasi

Stillshowroom4life

Mä oon edelleen sitä mieltä, että se tyyppi saalistu sun kännykkää ja halus sun kuvat sieltä. Tai ehkä se oli sun vannoutunut fani ja halusi tietää kuka sun poikaystävä on. Toivottavasti teit asialle jotain, koska se ei tsta vaan saa tietää sim-kortin perusteella kuka sen omistaa..

blogisi ystävä

Miksi Natalie vaivautua mokomien kirjoittajien takia? Kait huomaat, että he ovat kateellisia sinulle KAIKESTA. Miten ihmeellisiä vastakkain asetteluja kasvain, keskenmeno, eihän niillä ole mitään tekemistä sinun blogikirjoitukseesi. Kyllä em. tapahtumia sattuu vaikka Natalien puhelin ei olisi kadonnut. Jos haluatte sääliä omiin vaikeuksiinne, niin lukekaan niitä asioita käsitteleviä blogeja, Toi on niin turhaa parkumista ja itsesäälin ylläpitämistä. Tuntuu aivan kuin näistä arvostelijoista osa olisi sinun entisiä/ nykyisiä kavereitasi. Niin hyvin he tietävät elämästäsi. Näin ne "ystävät" yrittävät puukottaa sua selkään.Jatka vaan entiseen malliin blogin kirjoittamista.

Pia

Olen ihan hämilläni miten ihmiset voivat reagoida tuolla tavalla kirjoitukseesi! Olisin itse myös aivan paniikissa jos puhelimeni katoaisi siellä menisi hirveästi tunnearvoa kantavat kuvat jne.. Ja uudet puhelimet ovat kalliita! Veikkaanpa että näistä huutelijoista jokainen olisi itsekin harmissaan kun näin kävisi omalle kohdalle :/

Olet Natalie esikuvani, minusta on hienoa kun jaksat tehdä paljon töitä ja sen lisäksi vielä kirjoittaa tätä blogia meille kaikille inspiraatiota kaipaaville :-)
Olet reipas ja ansaitset kiitokset kirjoituksistasi, et haukkuja! Mukavaa talven alkua sinulle <3

x

Hei!
Eksyin sattumalta blogiisi ja päädyin lukemaan tuon edellisen postauksen kommentteja. Itse jonkin aikaa yllättävän negatiivisen huomion kohteeksi joutuneena toivon, että yrität jättää huomiotta ne, jotka tulevat arvostelemaan elämääsi. Minä koin kritiikin vastaanottamisen paljon haastavampana kuin olisin odottanut, vaikka kyse oli loppujen lopuksi pienestä asiasta. "Jollain muulla on asiat huonommin" -asenne ei kanna pitkälle. Kaikesta saa olla pahoillaan mikä vähänkin laskee mielialaa eikä muilla ole siihen sanomista. Hyvä että kaikki kuitenkin järjestyi!

NelliL

Joskus ei tarvita kuin pikkuinen tyrkkäys niin joku hermostuu ja saa puolelleen ison lauman kanoja ja sen jälkeen onkin helppo nokkia. Netti on myös täynnä ihmisiä, joilla on elämässään jos jonkinmoisia ongelmia ja se saattaa purkautua vaikka nyt sinuun tällä kertaa.
Nautinnollista bloggailua tästä eteen päin :)

http://villananna.blogspot.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram