YESTERDAY'S OUTFIT

"The real power of a man is in the size of the smile of the woman sitting next to him"

                                                        YESTERDAY'S OUTFIT

Paita ZARA // Hame MyAnnika // Kengät ZARA // Kaulakoru ZARA

Blouse from ZARA // Skirt from MyAnnika // Shoes from ZARA // Necklace from ZARA

Viikonloppu vietettiinkin sitten hieman erilaisissa tunnelmissa. Alunperin olin suunnitellut olevani tänä viikonloppuna vain kotosalla tekemättä mitään, mutta toisin kävi! Sain nimittäin kutsun kihlajaisiin, seuralaiseksi. En voinut kieltäytyä kutsusta, sillä juhlat kuulostivat todella ihanilta. Ja voi, sitä ne juuri olivat! Töideni jälkeen pistäydyimme viinilasillisille Belgeen. Yhdet lasit juotuamme kävelimme Aleksanterin katua pitkin Katajanokalle, jossa juhlat järjestettiin. Jännitti suoraan sanottuna ihan hirveästi! En nimittäin tuntenut juhlista ketään! Vaikka jännitys oli kova, kaikki meni täysin niin kuin piti. Uusia ihmisiä, pitopalvelun mieletöntä ruokaa, musiikkia, skumppaa, naurua, lahjoja... Nämä olivat ensimmäiset kihlajaiset joissa olin, joten en tiennyt mitä ilta tuo tullessaan. Omat ystäväni eivät ole vielä kihloihin menneet, joten ilta oli täynnä yllätyksiä.

Perjantai-iltana mietin kuumeisesti mitä ihmettä laitan päälleni. Halusin ehdottomasti laittaa mekon tai hameen päälleni, mutta asu olisi ylipäätään sopiva? Ulkona ei ole kumminkaan vielä lämmin ja ilman sukkahousuja en voi lähteä tuollaiseen juhlaan. Lopulta päädyin koko mustaan asuun. Zaran puseroon, sekä mustaan kynämekkoon. Punaa huuliin ja kaulakoru kaulaan.

Täytyy sanoa, että kaikin puolin täydellinen viikonloppu takana... Mutta eikö se ole niin, että ne parhaimmat asiat tapahtuvat aina silloin, kuin niitä vähiten odottaa? 

Saavuin juuri kotiin. Ilta oli ehkä hieman pitkä, mutta kaiken sen arvoinen. Tällä hetkellä olen todella väsynyt, mutta todella onnellinen. Drunk in love. 

 

ENGAGEMENT PARTY

I wasn't planning on doing anything this weekend, but I got invited to an engagement party as an avec. I just could not say no to that, the party sounded really interesting and just lovely! And oh my, it was a beautiful event. After I finished work we went for a glass of wine and then walked to the place where the engagement party was taking place. I can tell you that I was a bit nervous at first, because I didn't know anyone from the party except for my date. I met so many nice people, ate amazing food, great music, some bubbly drinks, laughter and presents. The event was full of happy emotions. This was the first engagement party that I attended, because none of my friends are engaged yet.

I had a hard time deciding on what to wear. I really wanted to wear either a dress or a skirt. So I ended up wearing an all black outfit. Shirt from Zara and skirt from MyAnnika. I put on some red lipstick and a statement necklace, also from Zara. 

I just got home, it was an eventful weekend, but worth every single moment. I am sooo tired now, but extremely happy. Drunk in love.

Onnea vielä parille ja ihanaa naistenpäivää kaikille upeille naisille! ❤ She believed, she could. So she did.

I want to send my best wishes for the couple and wish all of you beautiful women happy international women's day! <3

                                                                                         
 
                                                                        Follow by Blog with Bloglovin
 
 
                                                                                         With love,
                                                                                            Natalie
 
 

Kommentit (17)

annas

Muuten tosi kaunis asu, mutta olisin laittanut aavistuksen läpikuultavammat mustat sukkikset. Noin tummat saavat jalat näyttämään jotenkin tankeilta ja lyhyiltä. Ymmärrän kyllä että sää ei välttämättä anna periksi ohuemmille sukkiksille. :)

Oot Nanne kyllä niin upee! <3 (ps.älä loukkaannu, mutta onko sulle tullut vähän lisää massaa? näytät entistäkin kurvikkaammalta, ei siis huonolla tavalla) :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 Mietin juuri perjantaina, että voikun olisi ollut hieman läpikuultavammat sukkikset... Tosiaan, jos olisin kerennyt käydä ostamassa, olisin laittanut tuonne hieman ohuemmat sukkikset. Mutta näillä mentiin mitä kaapista löytyi ;)

Uskon, että kyllä! :D En ole vaalla käynyt, mutta en saanut yhtä mekkoa laitettua päälle toissapäivänä pepun kohdalta, joten uskon muutaman kilon tulleen haha.

https://mycosmo.fi/article/natalievilen/perfection-is-the-disease-of-a-n... Tein muutama kuukausi sitten tuollaisen postauksen koskien painoa :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tosiaan saattaa näyttää kaljulta, kun on hiukset ovat kiinni. Mutta tosiaan tyvikasvu tulee sieltä. Omat vaaleat hiukset kasvavat. Kontrasti tummaan ja vaaleaan hiukseen on aikamoinen.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tosiaan saattaa näyttää kaljulta, kun on hiukset ovat kiinni. Mutta tosiaan tyvikasvu tulee sieltä. Omat vaaleat hiukset kasvavat. Kontrasti tummaan ja vaaleaan hiukseen on aikamoinen.

On myös totta, että hiukseni kärsivät ainaisesta värjäämisestä. Tällä hetkellä päähäni kasvaa paljon uutta hiusta katkenneiden hiusten tilalle.

rv

Olet ollut niin hyvännäköisenä liikkeellä <3 Koita nyt vaan jaksaa olla värjäämättä hiuksiasi, kyllä siitä hyvä tulee. Painoa sinulla ei ole yhtään liikaa.On hienoa huomata, kuinka nuoret naiset kannustavat toisiaan ;(? Lihominen? tai kaljuuntuminen, näin sitä ollaan solidaarisia. :(

Anna

Näytät todella hyvältä! Pari lisäkiloa mitä on tullut, on tehnyt susta vaan upeamman!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram