Kirjoittaessani teille toissapäivänä postausta olin todella ahdistunut. Koko päivä meni pelkässä sumussa itku kurkussa. En tiedä mistä tuollainen ylenpalttinen ahdistus oikein syntyi, sillä yleensä olen melko hyvä hallitsemaan tunteita. Mikään ei kumminkaan toissapäivänä oikein sujunut ja kaikki tuntui hyvin raskaalta. Kotiin tullessani yritin avata koulukirjoja, mutta jokin ihme tunne valtasi sisimmässäni ja suljin kirjat. Ainoa asia mikä eilen sai ajatukset hetkeksi muualle oli pitkä kävelylenkki ja ajatusten nollaaminen. Tullessani kotiin huomasin pöydällä nimettömän kirjelähetyksen. Kävelin kengät jalassa ja takki päällä kirjeen luo ja aloin avaamaan. Kirjeessä oli valkoinen kirja. Siro ja kaunis sellainen. Otin kirjan ulos ruskeasta pahvikirjeestä ja avasin sen satunnaiselta aukeamalta. "Kaikki on hyvin" näin kuului ensimmäinen lause, jonka luin.

 

EVERYTHING IS ALL RIGHT

I told you guys a couple of days ago that I was feeling a bit upset. I felt so bad for the whole day and just wanted to cry all the time. I don’t know where all of this came from, because I’m pretty good at controlling my emotions and keep them inside of me. I was just wondering and wondering for the whole day, I went out for a walk and when I came home I found a little package with my name on it on my table. I opened it and inside there was a book, the first sentence said, “Everything is all right”. I don’t know who gave me the book, but it felt right.

En tiedä kuinka moneksi minuutiksi jähmetyin paikoilleni. Joku käsittämätön tunne valtasi. Aloin selaamaan kirjaa sieltä sun täältä ja aloin huomaamaan yhtäläisyyksiä. Aforismeja. Sellaisia lauseita ja ajatuksia, joita olisin juuri sinä hetkenä halunnut kuulla. Olen huomannut, että tänä vuonna on tapahtunut ihmeellisiä asioita. Sellaisia asioita, joita olen vain salaa ajatuksissani toivonut. Kaikki nämä asiat ovat tulleet eteeni juuri silloin kun olen vähiten niitä odottanut. Sellaisina hetkinä, kun toivo on alkanut hiipumaan. Vai onko sattumaa, että poikaystävälläni on juuri samana päivänä syntymäpäivä, kun parhaalla ystävälläni Ellalla? Lukemattomien muiden sattumuksien kanssa. Tai onko se sattumaa, että juuri kun olin lopettamassa blogin kokonaan, sain kutsun kauan haaveilemaan tapaamiseen? Uskon siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Joka ikinen asia jonka täällä teemme, johtaa johonkin suurempaan. Johonkin sellaiseen pisteeseen, joka on ennalta määrätty. 

I just stood there for countless minutes, and I felt so weird. I started reading the book, and I noticed so many similarities with my own life. So many sentences that I wanted to hear, they were all in this book. This year a lot of weird things happened. Just when I thought that everything is going South, things turned around and took a turn to the better. Is it just a coincidence that my best friend has the same date of birth as my boyfriend? Or just when I was about to quit blogging, I get an invitation from Cosmopolitan to start blogging for them? I believe that everything has a deeper meaning, and everything that we do, all the decisions that we make, have a meaning. One thing leads to another. Everything is already decided for us, it just depends on the turns that we take.

En uskonut kohtaloon vielä muutama vuosi sitten. Vasta kun aloin huomaamaan asioita tapahtuvan silmieni alla, ajatukseni tuosta asiasta muuttui. Saattaa kuulostaa liian syvälliseltä pohdinnalta, mutta vitsi olen onnellinen. Tajusin sen tänään saatuani tämän nimettömän kirjalähetyksen. Kaikki on hyvin. Ihmiset lähellä, unelmia ja paljon mahdollisuuksia. Kaikki on oikeasti hyvin. 

Vaikka tulevaisuus on vielä auki, tiedän ettei paineita kuulu ottaa. Kaikki tapahtuu omalla painollaan elämästä nauttien. Ehkä lähdemme jonnekin päin maailmaa, ehkä pysymme täällä. On niin paljon asioita, jotka odottavat vain toteuttamista. Voi olla, että itsekin vain teen jotain sellaista mitä en itse odottaisi itseltäni. Mikäli saisin toteuttaa jonkun haaveen, lähtisin kauas ja antaisin ajatusten vain vaeltaa.

En tiedä keneltä tämä kirja tuli, mutta haluan sanoa kiitos. Tulen aivan varmasti lukemaan sen moneen otteeseen.

A couple of years ago I didn’t believe in faith. I started seeing things, that can only happen if there is faith. I know this might sound super deep and weird, but for me and in my head it makes sense. Everything is all right. People that I love surround me and they love me, I have so many things to look forward to in the future. I shouldn’t stress. I don’t know exactly what my future holds, but I know that everything is going to be fine. There are dreams just waiting to be accomplished. Maybe I will travel, or stay in Finland. Maybe I will do something unexpected and just let myself go. I don’t know. All I know is that everything is all right.

Whoever gave me that book, I thank them for it. I will read it over and over again.

                                "Helpoin tapa on löytää rakkautta on olla etsimättä. Keskittyä johonkin muuhun.

          Elää hyvää elämää ja tehdä asioita, jotka ovat meille mieluisia. Olla itse se ihminen, jonka tahtoisimme kohdata"

                                                    Sara Karlsson & Pia Sievinen - Hyvän mielen anatomia 

 

“The easiest way to find love is not to look for it. Focus on something else. Live a good life, and do things that make you happy. Be the person you want to meet”

Sara Karlsson&Pia Sievinen

                                                                                        With love,

                                                                                           Natalie

 

Kommentit (30)

Helu

Moi Natalie! Ihana blogi, ihana ihminen ja ihana kirjoitus. En tiedä miksi, mutta silmäni kostuivat tätä lukiessa. Jatka samaan malliin elämästä nauttien ja jaa sitä meillekin blogisi kautta. Kaikkea hyvää <3

Petrina

Vau! Kuulostaa niin maagiselta ja koskettavalta, että tuommoinen kirja ilmestyy yhtäkkiä huonon hetken perään! :)

H

haluan sulta nyt pyytää anteeksi, edes näin nimettömänä. Minä alotin sen keskustelin sinusta enkä ymmärtänyt kuinka paljon se voi satuttaa:-( en kuitenkaan pohjimmiltani tarkoittanut mitään pahaa, olet nuori, kaunis ja ahkera nainen jolla on kaikki edessä. Pääset varmasti vielä opiskelemaan sinne minne haluat ja saat asiasi järjestykseen. Anteeksi.

Ihme porukkaa täällä

Hyvä "P", itse luin kyseisen keskustelun, eikä siinä mielestäni Natalieta haukuttu, tai loukattu tahallisesti. Ihmiset keskustelivat aiheista, jotka olivat blogissa esillä ja kirjoitettuina. Se nyt vaan on fakta, jos itse pidät blogia, sinusta ja työstäsi keskustellaan. Se on oma valinta, jakaako asioitaan suurelle yleisölle.

Ja ei, en minä todellakaan hyväksy toisen haukkumista, tai perättömien huhujen levittelyä.

Hannah

Kyyneleet tuli silmiin kun luin tämän postauksen. Luin melkein koko blogisi läpi muutama päivä sitten kun ekan kerran tänne eksyin. Ja itse olen juuri tällaisia asioita pohtinut paljon, mitä nyt kirjoitit. Joten se kolahti, yllätti, koska blogisi on enimmäkseen käsitellyt muotia, opiskelua ym. Kiitos! Annoit mullekin uskoa, kun se oli hiipumassa. Uskon myös tällaisiin kohtalon "sattumiin", mulle tämä teksti oli sellainen. <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos kauniista sanoista!<3 Te olette ihan parhaita, kun tuotte uskoa ja voimaa tähän bloggaamiseen kommenteillanne! <3

mariam

Olipa ihana postaus! Mä en ole kauhean vakituinen blogisi lukija, nyt kuitenkin jostain syystä klikkasin itseni tänne. Oon kai ajatellut, että meillä ei ole hirveästi yhteistä, mutta nyt mulle tuli jotenkin "syvemmin" kuin aiemmin se fiilis, että aikalailla kaikkien ihmisten kanssa on yhteistä se että kaikki me halutaan tuntea olomme hyväksi. Kaikki vaan menee sitä kohti / on siinä tilassa vähän eri asioiden kautta, jokainen omalla tavallaan. Eli mitenniin ei muka mitään yhteistä, mun mielestä halu tuntea olonsa hyväksi on aika iso ja oleellinen juttu :) Tässä kommentissa ei ole varmaan päätä eikä häntää, mutta tuli vain se fiilis että haluan kirjoittaa jotain. Toivon sulle Natalie vilpittömästi paljon hyviä ja ihania asioita sun elämään <3 Oot upea ja rohkea! Ja mahtavaa että tuo kirja löysi luoksesi (en siis kuitenkaan ole lähettäjä, eli en voi ottaa kunniaa siitä heh).

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kovasti kommentista!<3 Tuli hymy huulille sitä lukiessa! :) Olette ihan parhaita. Kaikkea hyvää sinne ja ihanaa kesän odotusta!<3

miimi

olet hieno ihminen natalie kun pystyt antamaan keskustelun aloittajallekin anteeksi. tai ainakin yrität :) :( onko siis sinulla selittämättömiä kipuja? vai joku nivelsairaus? kannattaa käydä funktionaalisella lääkärillä eli funktionaalisen lääketieteen lääkärillä. tutkii kokonaisvaltaisesti. rasvat, ruokavalio, elimistön happamuus, stressi, kaikki aiheuttaa kipuja jotka pakkautuu kehoon. ja tää ei oo mitään hihhulihommaa. :D

miimi

ei sattuisi sun kreikan kuvissa oleva thaimaasta ostettu valkoinen tunika olemaan myynnissä?!:D sellaista just etsin....

Lukija

" Hei ihme porukkaa täällä", huomaatko olet yksi meistä :). Minusta on hienoa, kun joku huomaa tehneenä väärin ja pyytää anteeksi. Näin me kaikki opimme , ettei kannata provosoitua joka asiasta. Kantaa voi ottaa ja pitääkin ottaa, mutta rakentavasti. Me jokainen teemme hätiköityjä päätöksiä. Sitten on näitä, jotka ovat aina ilkeitä vaan sen ilkeyden sanomisesta nauttien. Mutta heillekin varmaan löytyy joskus tarkoitus elmälleen. Kiitos Natalie kivoista ja kannustavista blogeistasi. Olen sinun blogisi vakituinen lukija. Ihanaa kevättä sinulle

Ihme porukkaa täällä

Kritisoin tässä nimimerkin "P" lähettämää viestiä, kommentoi minusta todella epäasiallisesti ylempään anteeksipyyntöön. Ja vielä se, että tuskin itse on edes lukenut kyseistä keskustelua, sillä tuskin tulisi noin ihmeellistä kommenttia kirjoittamaan.

Lina

Tää kommentti liittyisi ehkä paremmin edelliseen, mut antaa mennä. Natalie, vielä pystyt pääsemään sisään yliopistoon. Oot lukenut pitkin kevättä ja viime keväänä, joten pohja on. Opiskellaanhan tentteihinkin ahkerasti viime tingassa. Nyt vikat viikot kovaa panostusta, lueskelet vaikka töiden ohella tms. Jos sait viikon yo lukemisella hyvät yo numerot nii sulla on pakko olla hyvä "opiskelupää". Tsemppiä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Kiitos kommentistasi! :) Itse asiassa en ole lukenut pitkin kevättä. Olen lukenut silloin, kun aikataulut ovat antaneet periksi ja kun voimaa on ollut. Toki pohja on jonkunlainen, mutta lukeminen ei ole ollut perehtymistä ja ulkoa opettelemista. Vaikka olen lukenut tunnin päivässä, lukeminen ei ole ollut tehokasta... :/ Tehdessäni kahta työtä, työt eivät vain ns. "pääty" työpaikalle, vaan nuo työt jatkuvat kotona ja näin ajatukset ovat todella vaikea saada pois töistä. Toinen on ollut juuri työ väsymys, jonka yli kymmenen tunnin töpäivät ovat tuoneet. Tämän takia tämä on viimeinen kerta, kun teen kahta työtä päästessäni sisään yliopistoon. Tajusin sen tänä keväänä, että lukeminen pitäisi olla ainoa työ, jota tekee kevään mittaan. Kiitos tsemppauksista ja ihanaa kevättä sinne!<3

KTM

Nimimerkin Lina kannattaa itse yrittää pyrkiä suosituimmille yliopistoaloille (oikis, lääkis, kauppis, valtsikka) opiskelemaan, jotta karisee noi harhaluulot siitä että pääsykokeisiin "lueskellaan" viime tingassa siinä urakassa onnistuen. Valmistun tänä keväänä kauppatieteiden maisteriksi ja pyrkiessäni opiskelemaan Helsinkiin luin 40 tuntia viikossa tammikuun alusta kesäkuun puoleenväliin samalla käyden valmennuskurssia, yhteensä lukutunteja tuli viimeiseen iltaan mennessä 798 kpl. Tota urakkaa ei voi edes verrata yo-kirjoituksiin. Natalie on oivaltanut jotakin sanoessaan, että lukemisen pitää olla ainoa työ jota tekee kevään mittaan,mikäli meinaa sen sisäänpääsykirjeen postilaatikostaan saada. Kaikenlainen muu vähäinen lukeminen ym. puuhastelu on turhaa, sen ajan voi käyttää järkevämminkin rentoutumiseen ja elämästä nauttimiseen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram