Moni teistä on kysellyt töistäni lähes koko "blogiurani" aikana. Joku jopa on täällä tietäen kertonut, etten tee "oikeita" töitä. Nyt ratkaisen teidän mysteerin ja kerron hieman mitä teen, mistä saan elantoni! :D Toivoisin, että tämän postauksen myötä typerät väitteet kaikkoaisivat kauas ja saisitte hieman parempaa käsitystä siitä mitä teen päivittäin.

J. LINDEBERG

Syksyllä sain vakituisen paikan J. Lindebergin hoivista. J. Lindeberg on on ruotsalaisen muotisuunnittelija Johan Lindebergin vuonna 1997 perustama vaateyritys. Täällä Suomessa JL on vielä hieman tuntematon merkki, mutta Ruotsissa ja muualla maailmalla hyvin kasvava brändi. Mallistoja on sekä miehille, että naisille. Mallistoihin kuuluu myös urheilumallistot, jotka ovat pääasiassa golf ja lasketteluun tarkoitettuja. JL merkki kantautui muutama vuosi sitten tänne Suomeen ja ylpeänä kerron, että olen heidän ensimmäinen työntekijä täällä. On hienoa olla mukana kasvavassa hienossa yrityksessä ja olla yksi vaikuttava tekijä brändin kasvuun. Omaan työkuvaan kuuluu myynti, visuaalisesta ilmeestä huolehtiminen, siirrot ja muu shoppiin kuuluva työnteko. Tammikuussa pääsin myös työmatkalle ruotsiin niin sanotuille ostoille, jossa päätettiin tämän vuoden mallistojen ostoista. Tuntui upealta astua Lindebergin toimistoon! Nähdä kuinka mallistot syntyvät, kuinka suunnittelijat saavat inspiraationsa, tutustua mallistoihin, nähdä suunnittelijat, ostajat ja muu henkilökunta. Kokemus oli hyvin vaikuttava. Töitä tehtiin yli 12 tuntia ja reissun päällä oltiin yli 18 tuntia. :)

Tulevaisuudessa JL:lla olisi tarkoitus avata oma liike tänne Helsinkiin, mutta ennen sitä merkkiä löytää Stockmannilta, Sokokselta, Modista ja Erottaja19 liikkeestä. Itse olen Stockmannilla, mutta ilman Stockmannin työntekijän titteliä.

 
J. Lindebergin toimistolta Ruotsista.

8


1


5


3


6


7


2

4


Mutta jostainhan on aina lähdettävä vai mitä? Itse olen lajittellut ruuveja, myynnyt hodareita, hälyttänyt vaatteita Lindexin varastolla ja uskokaa tai älkää seisonut huomioliivit päällä huoltoaseman pihalla. Työelämässä on tärkeää olla nöyrä ja uskoa itseensä. Uskoa omiin unelmiensa ja tehdä niiden eteen paljon töitä. Jokaisesta edellisestä työpaikasta oltava kiitollinen. 

 
Tällä hetkellä olen tyytyväinen ja onnellinen. Rakastan työtä, jota teen - bloggamista ja JL:lla työskentelyä. Työuran aikana olen tutustunut aivan mahtavin ihmisiin! Yksi nostettavava työpaikka on Hugo Boss Store, joka muuttui tosin hetkettäin Erottaja 19 nimiseksi liikkeeksi. Tuosta kumminkin lisää ensiviikolla! :) 
 
Toivottavasti postaus vastasi teidän kysymyksiin. Ihanaa työpäivää kaikille teille joilla se on edessä! <3 

JLINDEBERG.COM

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram