Olen puhunut ulkonäköpaineista ennenkin blogissani. Uskon tämän asian kumminkin kiinnostavan kovasti lukijoitani ja sen takia otankin sen uudestaan esille blogissani. Aiheesta pyydettiin myös postausta, joten tässä oma mielipiteeni kyseiseen asiaan, etenkin painoon.

En itse ole mallin mitoissa. Hyvä kun juuri ja juuri olen päälle 160cm. Mikäli tarkkoja ollaan, olen luultavasti 164-165cm pitkä. Itse en omista pitkiä sääriä tai kapeita reisiä. Jokaiset kokeilemani farkut pysähtyvät reisiin tai eivät mene pepun ylitse. En voi käyttää lyhyitä mekkoja, sillä kävellessä mekko nousee kirjaimellisesti ylös. Mikäli itse pistäisin päälle lyhyen kireän mekon, näyttäisin enemmän ylikypsyneeltä lenkkimakkaralta kuin tuoreelta porkkanalta. Kadehdin naisia, jotka voivat kulkea lyhyissä shortseissa näyttämättä täyteen ahdatulta patongilta.Tämän takia kaapistani löytyy vain yhdet shortsit ja niitäkin käytän vain korkokenkien kanssa. Näin saan edes jalkoihini hieman enemmän pituutta. Mutta ei se mitään, rakastan vartaloani juuri tälläisenä.

Pysähdyin toissapäivänä katsomaan Instagramin feedia. Suoraan sanottuna tarkkailemaan. Lähes jokainen nainen suosituissa kuvissa näytti lähes samalta. Tai no samalta ja samalta, mutta lähes tulkoon jokainen oli kuin identtinen kaksonen toisensa kanssa. Oli pituutta, valkaisua, täytettä, lisäkettä ja hoikkuutta. Jokainen melkein oli ottanut lähes samassa asennossa kuvatkin. Peppu pystyssä, maha sisällä. Aivan kun samassa asennossa oltaisiin oltu jo pari tuntia. Aloin pohtimaan, onko tämä se kauneusihanne, jota 2000-luku jäljittelee? Onko tosiaan tarkoitus näyttää mahdollisimman treenatulta vatsalihaksien kanssa? Proteiinijuoma oikeassa kädessä ja hampaidenvalkaisuliuskat vasemmassa kädessä? Mikäli et poseeraa peppu paljaana alusvaatteissa olohuoneen matolla, et varmaankaan saa sitä haluttua näkyvyyttä, josta lähes tulkoon taistellaan joka päivä sosiaalisen mediassa. Eli toisin sanoen, mitä enemmän paljastat huolettua vartaloasi, sen enemmän saat tykkäyksiä ja näkyvyyttä. 

// I have talked about this topic before on my blog, but I will bring it up again. I think this is something that is very important, and something that interests many of my readers. I have been asked to do a post about this topic, and to give my opinion on it. So what is it that gives us girls, and guys so much stress? It is the pressure to look perfect.

I am no model, just at bit above 160 cm tall, 165 cm maximum; I don’t know my exact height to be honest. I don’t have long legs, or skinny thighs. Every single pair of jeans I try on doesn’t fit on my ass, or sometimes even my thighs. I can’t wear super short dresses, because the dress will just start going up, which looks completely ridiculous. Also, I can’t wear super tight dresses, because otherwise I will look like I have been stuffed in it, just doesn’t fit me. I’m jealous of women who can wear short shorts, without looking like an overstuffed taco. I own one pair of shorts, and I can only wear them with heels, not to make my legs look even shorter. But that’s okay; I love my body as it is.

Sometimes when I scroll through my Instagram feed, I must admit that I think that many of the girls I follow or go and check out their profile, look the same. Not exactly the same of course, but very similar to one another, it’s like they all fell from the same tree. The poses are the same; hair is whiter than snow, ass up, stomach down, and protein shake in one hand while having crest-whitening strips in the other. Really? Is this what it has come down to in todays world? If you don’t post pictures in your underwear, you won’t get the attention that you are aiming for. The more you reveal, the more likes you get. Anybody disagree on that?

Olin itsekin muutama vuosi sitten menossa tähän samaan suuntaan. Harkitsin jo leikkauksia ja mietin kuinka saisin lantiotani kapeammaksi ja reisiä pienemmäksi. Luojan kiitos järkeä tuli päähän ja ymmärsin, että kelpaan juuri tälläisenä. Olen täysin oma itseni, vaikkakaan vartaloni ei ole täydellinen ja satoja farkkuja täytyy ensin kokeilla ennen kuin löytää ne hyvin istuvat housut. Vuosi sitten aloin pitämään vartalostani. Ymmärsin vartaloni hyvät puolet ja aloin hyväksymään ne vähemmän paremmat puolet vartalostani. Meitä on jokaiseen lähtöön, mutta itse henkilökohtaisesti pidän luonnollisuudesta. Luonnollisuudesta, jota voi ehostaa itse kylpyhuoneen peilin edessä.

A couple of years ago, I was heading in this direction too. Sadly. I was thinking of surgery, thinking of how to make my waist look skinnier, and thighs look smaller. Thank god I came into my senses and understood that I am good as it comes. I guess every girl goes through a bit of struggle sometimes, trying to look for her true looks/ personality. So it is important to keep in mind, what you like, what is it that you are looking for, and accept your own “flaws”. We are all different, and you won’t all have to look like those girls on Instagram. I like natural beauty, and what I mean by this, is beauty that you can enhance at home. In your own bathroom, in front of the mirror, no need for surgery and other such drastic measures.

                                          Uimapuku Triumph // Aurinkolasit Dolce & Gabbana // Käsikoru H&M                                               

                                Swimsuit from Triumph // Sunglasses from Dolce & Gabbana // Bracelet from H&M

Kamppailin joskus itsekin painon kanssa ja taistelin itseni alle 50 kiloiseksi. Olinko onnellinen? En! Mieli ja keho kävivät lähes koko ajan taistelua keskenään. Kroppa olisi tarvinnut ravintoaineitaan, mutta mieli vain halusi joka viikko kilon pois painosta. Lopulta aloin ymmärtämään sen, että kyllä kroppa itse kertoo missä mennään ja mitä tarvitaan. Nykyään olen pysynyt lähes saman painoisena, koska luotan siihen että näillä mennään mitä on. Kyllä mieli ja kroppa kertoo missä on hyvä olla. Mikä on se parhain paino itselleen. 

I also had problems with accepting my weight. I purposely lost so much weight that I weighed less than 50 kg. It was my one goal; I had to weigh fewer than 50. That was all in my head, because obviously my body didn’t compile with my thoughts, and that didn’t work out too well. Your body will tell you when you need to stop, you need certain vitamins and proteins, so forget about being too skinny, it’s way more worth being healthy than losing those few extra kilos.

Nykyään en enää stressaa painosta lähes ollenkaan. Mikäli haluan syödä sen rasvaisen pizzan syön sen. Seuraavana päivänä vain kävelylenkki koiran kanssa ulkona ja näin ne ulkonäköpaineet on selätetty. Joten relatkaa tekin ja olkaa onnellisia juuri sellaisina kuin olette, sillä toista samanlaista ei ole olemassa ❤

Nowadays I don’t really stress about my weight. If I want to eat a greasy pizza, I will eat it. Perhaps I will take a longer walk with Lady the next day, to burn off some extra calories, but I am definitely not counting them. Let yourself go, and accept yourself the way you are, because remember; there is no second you on this planet, and that you should be happy about.

 
                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (62)

vera

En ole muistaakseni koskaan aiemmin kommentoinut sinulle mutta nyt on pakko. Minusta on todella hienoa, kuinka kypsästi kerrot näistä monille niin tutuista ulkonäköpaineista - ja jaat omia kokemuksiasi ja mietteitäsi. On todella upeaa, että olet oppinut hyväksymään itsesi! Toivon, että joku päivä pystyn itsekin samaan.. Mutta all in all, olet todella sympaattisen oloinen persoona ja blogiasi on mukava lukea! Olet aito <3.

Isa

Natalie, aloin seuraamaan blogiasi n 2vuotta sitten ellen aiemminkin. Ajattelin aluksi että oo semmonen ärsyttävän pintaliitäjä ym. Mutta kuitenkin jäin seuraamaan blogiasi jostai kumman syystä. Nyt tämän vuoden puolella käsitykseni sinusta on muuttunut roimasti, positiivisessa mielessä!! Arvostan sua ihan äärettömästi ja olet nykyään yks mun esikuvista joita mulla on vain kolme. Taas kerran upea teksti, huomaa kyllä että olet erittäin kypsä nainen ja kaukana siitä pintaliitäjästä joksi sinua aluksi luulin.Olet upea❤️

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos todella paljon kommentistasi! <3 Hui sitä oli ihan mahtava lukea :) Toivon, että tämän blogin avulla oikea persoonani tulisi esiin postauksien, sekä videoiden avulla. Yritän mahdollisimman paljon tuoda esille itseäni ja ns. sitä oikeaa elämää - ei vaan pintaa. Kiitos vielä <3

Anonyymi

Jee hyvä natalie! Tää oli erittäin hyvä teksti, oon sun kanssa täysin samaa mieltä ja luulen kanssa että nykyajan kauneusihanne on tämä "fitness" vartalo. Musta on hyvä joo jos pitää itsestään huolta mutta jos se menee yli nii plaaah. Oma siskonikin on lähtenyt tähän hömpötykseen mukaan ja musta se on nii naurettavaa koska hän ei edes tajua näistä fitness jutuista yhtään mitään, olevinaan siis on niin fitness kun käy kerran kuussa salilla. Mutta kiitos tästä tekstistä tosi hyvä ja toivottavasti ihmiset tajuis tästä jotain!

Roosa

Ihana teksti! Oon täysin samaa mieltä! Ite en ole kauneusleikkauksia vastaan, mutta ne ovat huono asia etenkin silloin, kun joku pieni tyttö/poika ihailee ihmistä jolle niitä on tehty. Eli ei ymmärrä ettei se ihminen ole niin "täydellinen" ollut ennen leikkauksia. Jos ymmärrät mitä tarkotan sekavasta selityksestä huolimatta :) jos katsoo julkkiksia, esimerkkinä kylie jenner, niin ero aikaisempaan häneen on todella huomattava! :D
Sinä Natalie tosin oot melko täydellinen ilman niitä leikkauksiakaan <3

rhannakaisa

Itse myös juurikin kirjoitin tästä aiheesta blogissani. :) niin tärkeä aihe mutta niin vähän ymmärretty.

Zana

Kirjoitit ettei vartalosi ole täydellinen, mutta miten määritellään täydellisen? Itse uskon että jokainen vartalomalli on täydellinen. Olemme jokainen täydellisiä. Emme ehkä täytä kaikkia kauneusihanteiden kriteerejä, mutta se ei minusta määrittele täydellisyyttä. Toki on eriäviä mielipiyeitä, mutta itse koen juuri ne ns."virheet" asioina jotka tekevät meistä jokaise niin upeita. Samaistun paljon ajatuksiisi ja menneisyyteesi ajattelutapaan.. Nykyään olen todella onnellinen kun olen antanut itselleni luvan rakastaa jokaista osaa itsessäni. Ps.Olet ihana <3

Mimmu

Ihana teksti! Voin niin samaistua sinuun noissa nuoruuden ulkonäköpaineissa. Minulla on aika saman mallinen kroppa kun sinulla, kapea vyötärö ja suht leveä lantio. Kaikki rasva tuntuu kertyvän reisiin, peppuun ja lantiolle. Ja minäkin olen vain noin 160cm pitkä. Aiemmin kadehdin kapealanteisia ja pitkäsäärisiä naisia, mutta nykyään olen ylpeä naisellisista muodoistani :) Ihanaa kun meitä naisia on niin eri mallisia ja kokoisia! :) ps. Näytät upealta noissa kuvissa, hyvä että olet nykyään sinut kroppasi kanssa <3

Sonja

Aivan mahtava teksti! Täyttä asiaa ja onneksi olen vanhimmiten tehnyt samat huomiot. Täytyy arvostaa itseään ja sitä mitä on, sillä tama on vain yksi elämä ja en halua käyttää sitä murehtimiseen ja jossitteluun :) Mukavaa lomaa ja tuo sinun uimapukusi on aivan ihana ja sopii sinulle :)

nnn

"Luonnollisuus jota voi itse ehostaa kylpyhuoneen peilin edessä" Ihania sanoja! Sun vartalo näyttää mun silmään täydelliseltä, voittaa kaikki fitnesspimut 100-0. Sä näytät naiselta! :)

Vierailija

Nyt ei voi sanoo muuta ku et oot upee!! Ihana asenne ja näytät kyllä ihan pirun hyvältä. Oon niin kateellinen tosta sun asenteesta, koska ite tällä hetkellä kamppailen vähän paino-ongelmien kanssa.. Toivottavasti mäki pystyn jossain vaiheessa ajattelemaan samanlailla ku sä ja olemaan stressaamatta painosta.

milla

Hyvä teksti! Vähän vaa nauratti koska vannon et 99% ihmisistä kadehtii sun ulkonäköä ja ihanaa kroppaa. Mut tottakai se ei sulje pois ulkonäköpaineita :)

Läski

Lol... Ai sulla muka paksut reidet ja levee lantio? Kyllä joo. Oliko tää taas tällainen laihan ihmisen säälinhuuto, koska sä oot laiha, eikä sulla todellakaan ole paksut reidet tai levee lantio. Tervetuloa oikeasti paksun elämään kokeilemaan niitä housuja kun ei enää perus vaatekaupasta löydy sopivia vaan pitää mennä johonkin isojen naisten liikkeeseen ja sisäreidet kului puhki alle viikossa. Nivuset on verillä koko ajan kun joku puristaa jostain. Miettisit vähän mitä sanot.

Vierailija

Lihava onkin lihava ja aina tuntuu löytyvän joku vielä lihavampi. Natalie varmaan tarkoitti oman kehonsa mittasuhteita sanoessaan että hänellä on leveä lantio ja paksut reidet. Natalie on varmuudella normaalipainoinen, eli suhteutettuna painoonsa (ja ehkä ylävartaloonsa) hän totesi olevansa muodoltaan enemmän päärynä. Ei ollut tarkoituskaan varmaan verrata kaikista lihavimpiin ihmisiin! Ja turha tuollaisesta on lihavan loukkaantua, jos ei näe vaivaa laihduttaa. Ja kyllä, kaikki laihtuvat ellei nyt jotain superharvinaista elefanttitautia sairasta...

..

Niinpä, jotenkin tuntuu että esitellään omaa vartaloa ja aina omasta kehosta puhutaan ja vatvotaan, ihan, kuin väkisin täytyisi kalastella ihmisiltä ihastelevia ja kannustavia kommentteja. Minun mielestäni tästä blogista ei aina niinkään välity kuvaa kypsän aikuisen ihmisen kirjoituksista vaan epävarman ja itsekkäänkin oloisista kirjoituksista.

Julia

Natalie puhuikin varmaasti terveestä kropasta, joka ei silti täytä nykyajan kauneusihannetta. Lihavat on sitten asia erikseen, se taas ei ole tervettä ollenkaan.

Viivi

Ja se että sä olet (ilmeisesti, koska itse niin kerrot) ylipainoinen tarkottaa sitä et vaan sulla on oikeus olla tyytymätön kehoosi? Kaikilla ihmisillä on jokin omasta mielestä heikko kohta, tai joku suru. Se että jollakin on "isompi" vika tai suru ei tarkota et jotenki muut ei sais omistaan olla tyytymättömiä. Mieti itse mitä sanot. Ei sulla oo mitää valtaa päättää muiden oikeuksista.

Mira

Pitäskö sit tehdä asialle jottaaai ? ;) eiköhän monella muullakin vartalon mallista riippumatta menee hetki löytää sopivat farkut.

E

Kannattais siis varmasti tehdä asialle jotain,eikä tulla inisemään sinulle tuntemattoman ihmisen blogiin asiasta? :D Jos sisäreidet kuluu housuissa puhki viikossa,niin se ei kuulosta millään tavalla terveeltä ja normaalilta.

tinkerbell

Ihaana!! Itse kamppailen nyky kaneusihanteiden kanssa, en sovi niihin muotteihin vaikka "hyvä" kroppa onkin(vinot hampaat, pulleat reidet). Kiitos kun sait minutkin järkiini. Mieheni on yrittänyt selittää, kuinka olen täydellinen ja naisten ei pitäisi kroppaansa "muokkailla". Silti kun joka pv katsoo IG kuvia naisista niin miettii, pitäisikö itsekin olla samanlainen. Kiitos Natalie, oot niin upea ja kuumempi kuin kukaan some naisista!! huhhuh...

Inna

Ou maai you look gooooood tossa sinisessä uikkarissasi! Tekstisi on niin täyttä asiaa. Ihan huippua, että bloggaajana näytät tervettä ja hyvinvoivaa esimerkkiä meille lukijoillesi! <3 Rentouttavaa lomaa kaunokainen!

ida

Kuulostaa hyvältä, mutta juuri vähän aikaa sittenhän aioit vielä kiinteyttää kroppaasi? Nää itsensä hyväksymiskirjoitukset on niin yleisiä, mutta vaikuttavat usein lähinnä itsensä vakuuttelulta :/ Luulisi, ettei itseensä tyytyväinen ihminen jaksaisi tehdä asiasta numeroa.

Miina

Ihana postaus, pisti taas muistamaan sen mikä oikeasti on tärkeää. Itse olen 157 cm 53 kiloinen ja muutama vuosi sitten +10 kg! Silloin alkanut fitnessbuumi auttoi mua pääsemään nykyisiin mittoihin ja oonkin melkein löytänyt kultaisen keskitien ravinnon ja liikunnan suhteen. Nuorempana mulla oli hirvee pakkomielle olla tasan 50 kg, sitten halusin näyttää mallilta pitkine tikkujalkoineen ja pohdin omien luiden katkomista sen takia. Naurettavaa! Silikonit, rasvaimut ja kaikki mahdollinen mietittynä. Halusin näyttää "täydelliseltä." Nykyään oon suht tyytyväinen peilikuvaan, mut välil on niitäkin päiviä ku ois toivonu voittavansa geenilotossa. Ja sekin ärsyttää et naisten pitää hirveesti todistella itselleen näyttävänsä hyvältä vaikka itsensä hyväksyminen pitäis tulla luonnostaan! Mutta tämä postaus oli hyvä muistutus siltä, että ihmisten on helppo peittää virheet filterillä ja kaikesta halutaan täydellistä feikkaamalla. Tavoitteita saa ja kuulukin olla, mut kyllä sen huomaa milloin ihminen tekee asioita oikeista tai vääristä syistä. Luonnollisuus ja itsensä hyväksyminen kunniaan. :) Mäkin just kurkkasin peiliin ja mietin et hitto mulla on hyvä peppu ja nätit kasvot, pituudelleni en voi mitään, sillä mennään mitä on tai pistetään korkkarit jalkaan! ;)

rankentavana kritiikinnä

Taas näitä tusinatekstejä. En omista huonoa omatuntoa, mutta pieni huomautus, älä valita yhdestä finnistä aknesta kärsivälle. Hienoa että olet ajan saatossa oppinut hyväksymään omat "epäkohtasi", ja niinkuin jokainen omasta ulkonäöstään välillä kamppailee, en ole ihan varma oletko oikea ihminen kirjoittamaan tälläistä tekstiä. Varmaan aiheuttaa monelle myös pahan mielen ;) kokemuksensa kullakin tietysti ja jokainen kokee asiat erilailla, toiset raskaammin kuin toiset.

juujuu

Sinäkö päätät siitä kuka saa murehtia mitäkin? Olen itse todella hyvässä kunnossa, mutta silti päällimmäisenä mielessäni on, että en ole tarpeeksi hyvä ja vielä pitäisi kiinteytyä lisää. Elämäni on suurimmaksi osaksi ruuan ja urheilun miettimistä. En voi syödä suklaapatukkaa tai jättää salikäyntiä väliin ilman, että minulle tulee syyllinen olo. Mutta hei joo joku on minua 10kg lihavampi eiköhän hänellä ole suurempia ongelmia.

Meiju

En oo paljo sun blogia seurannu, mutta pakko sanoo et sulla on aivan upee kroppa, etenki just reidet näyttää niin treenatuilta ja kiinteiltä! oon kateellinen, oon ite ns. laihaläski että reidet on kyl kapeet mut silti "löysät". Tollaset jalat ois mun tavoitteena. :)

pohtija

Moikka=) Tosi hyvä että voit kertoa omista ulkonäköasioistasi näin paljon täällä blogissa=) se auttaa muitakin hyväksymään itsensä sellaisena kun on=) mielestäni sun kroppa on kyllä tosi hyvässä kunnossa, jos ajattelee että et varsinaisesti tee sen eteen mitään=)! mulla kuitenkin tuli mieleen tossa viimeisten lauseiden kohdalla "Joten relatkaa tekin ja olkaa onnellisia juuri sellaisina kuin olette, sillä toista samanlaista ei ole" sellanen fiilis, että tää unohtuu meiltä kaikilta liian usein =( varsinkin sillon kun kysytään, että millainen se unelma puoliso on yms. niin sehän tavallaan ruokkii niitä ulkonäköpaineita tai tuo tavallaan esille sitä, että pitäis olla tietynlainen=D en tiedä saatko tästä poimittua sitä punaista lankaa, koska selitys on hieman omituinen=D Mutta siis kuitenkin siis kiteytän tämän tekstin näin, että olet erittäin kaunis ja saat syödä rasvaista pizzaa niin paljon kun haluat=P

jenni

Siis oliko toi teksti sun kirjoittama? Koska jos pitäisi arvata, niin sanoisin kirjoittajan olevan joku vakavasti ylipainoinen kilojensa kanssa kamppaileva tyttö.

"Itse en omista pitkiä sääriä tai kapeita reisiä. Jokaiset kokeilemani farkut pysähtyvät reisiin tai eivät mene pepun ylitse. En voi käyttää lyhyitä mekkoja, sillä kävellessä mekko nousee kirjaimellisesti ylös. Mikäli itse pistäisin päälle lyhyen kireän mekon, näyttäisin enemmän ylikypsyneeltä lenkkimakkaralta kuin tuoreelta porkkanalta. Kadehdin naisia, jotka voivat kulkea lyhyissä shortseissa näyttämättä täyteen ahdatulta patongilta" -- Tulikohan nyt PIKKUSEN liioteltua??! Vai onko sulla ongelmia itsetunnon kanssa kuitenkin? Vai haluat kuulla kehuja vartalostasi?? Olet kuitenkin normaalipainoinen ja kaunis! Mikä syy sulla olisi olla tyytymätön vartaloosi! Hienoa kuulla että olet tyytyväinen, niin sen kuuluukin olla!

ps. kyllä sä niitä tiukkoja mekkoja käytät myös?? esim https://mycosmo.fi/article/natalievilen/hempean-vaalenpunaistahttp://www...

Sartsa

Elämässä on niin paljon muutakin kuin ulkonäkö. Loppu peleissä se merkitsee niin vähän. Hatun nosto sinulle!:)

A

1. oot kokeillu liian pieniä farkkuja. tuumakoista kyllä löytyy sopiva pituus ja vyötärö ja mallejaki on joka lähtöön
2. miks seuraat tollasia tyyppejä jotka kaikki näyttää samasta muotista veistetyltä? täällä ainakin yks kenestä täyteläiset (lue: täytetyt) huulet, vitivalkoset hampaat, ylimeikatut kulmat jnejn ei ole niin viehättävää mitä instagram antaa ymmärtää nii en itse mieltäis sitä 2000luvun kauneusihanteeksi :D

mutta niin, aina voi muokata kauneusihanteita oman ulkonäön mukaan! eikä toisinpäin. ei ole mitään muottia täydellisyydelle vaan se mikä on toisesta kaunista voi yhtähyvin olla toisesta vastenmielistä. muutenki porukka on nykyään liian omistautuneita sille some-imagolle joka useimmissa tapauksissa eroaa hyvinki paljon siitä oikeasta elämästä

EE

Ah tää postaus oli ihanaa vastapainoa kaiken fitnesshössötyksen keskellä! Mihin on kadonnut tavallisen kauneuden ihannointi? Olen miettinyt pääni kipeäksi tätä aihetta. Onneksi puit mun ajatukset sanoiksi :) Ahdistavaa joskus lukea miten paljon ihmiset murehtii syömisiään. Olen syönyt kesäkuun vähän sitä sun tätä ja silti on pudonnut reilut kaksi kiloa, koska käyn juoksemassa useita kertoja viikossa. Löydän valehtelematta parit sopivat housut vuodessa. Ketjuliikkeiden kirjaimelle merkityt housut voin suosiolla unohtaa. Lahkeen pituus on poikkeuksetta liian lyhyt ja tappeleminen reisien ja pepun kanssa on sitten muiden liikkeiden housujen kanssa ongelma, huhhuh :'D Pitäisi opetella enemmän käyttämään mekkoja, niin ei tarvitsisi tuskailla asian kanssa :P btw, upealta näytät! :)

Tanja

Voisin kirjottaa hirveen pitkän ylistys kommentin tätä tekstiä kohtaan, mut mitä turhia kun riittää sanakin! Paras<3

Sanna

Kiitos mahtavasta tekstistä! Itsekin olen paljon samojen asioiden kanssa kamppaillut, mutta onneksi pikku hiljaa tullut enemmän sinuiksi vartalon kanssa. Olet kaunis, ihanaa kesää! :)

Anonyymi

Muuten hyvä teksti, mutta en vaan pysty nykypäivänä ottamaan tosissaan noita "voi ei mulla on niin iso peppu" -juttuja. Monii kavereitaki jotka aina "muka valittaa" liian leveestä lantiostaan, sillee eikä ku oon näin muodokash!! Ja sit kuitenkin samat ihmiset ihannoi näitä Beyonce tyyppisiä kroppia? Siis en tiedä missä pimennossa säki oot elänyt, kun et oo (muka) ymmärtäny et isoja peppuja ihannoidaan tällä vuosikymmenellä. Herranen aika vaikuttaa ittensä korostamiselta, ku sunki järjettömän monessa postauksessasi tuot esille isoa lantion seutuasi.

Katariina

Oot tosi kaunis ja sulla on upea kroppa!:) Kaikilla on "epäkohtia" mistä ei tykkää ja miksei niitä saisi sanoa ääneen oli sitten minkä kokoinen tahansa. Noi on tosi henkilökohtaisia juttuja ja kaikki kokee nämä erilailla. On rohkeaa sanoa ne ääneen kaikille. Oon onnellinen, että mä olen saanut kannustusta silloin, kun olen valittanut muiden mielestä olemattomista asioista mun kropassa.

mery

Mulla taas on ns.mallivartalo,pienet rinnat,kapee lantio,pitkät jalat, mut mä taas ihailen naisia joilla on levee lantio :) mutta oon kiitollinen myös omasta vartalostani, mut musta levee lantio on superkaunis!! Toi instagram vaikuttaa ihmisen mieleen (itsellä ei ole enkä seuraa ketään). Kaikki asiat, mitä tulee päivittäin tajuntaan,vaikuttaa ihmisen ajatusmaailmaan. Mitä jos ihmiset selais päivittäin sellaisia lauseita kuin "tee toiselle se,mitä haluaisit itsellesi tehtävän" tai kuvia afrikan meikkaamattomista, lisäkkeettömistä, upeista naisista joiden elämässä on tärkeintä yhteisö ja yhteinen hyvinvointi. Ihmisellä on valinnan vapaus,valitse tarkkaan haluatko osallistua sellaisiin ilmiöihin kuten instagram :) bless!

miimi

siis sulla on niin hyvä kroppa. mulla on samoja ongelmia vaatteiden sun muun suhteen vaikka olen luiseva 170cm! :D sulla on peppua ja muotoja ! ;) mulla ei... toi uikkari sopii sulle NIIN hyvin! mulle ei sopisi :D:D:D:D

Pia

Hei Natalie!

En ole aijemmin kommentoinut tänne cosmon puolelle mutta kerta se on ensimmäinenkin :-)
Sinun postaukset saavat aina hyvälle tuulelle ja tälläiset postaukset saavat fiiliksen "minä olen juuri hyvä tälläisenä kun olen". On ilo lukea ja seurata blogiasi ja mukavaa kun päivittelet niin usein! :-)
Sinulla on ihana kroppa ja olet upean näköinen nainen niin sisältä kuin ulkoa. Kaikkea kivaa kesääsi <3

t

Ihana Natalie! Ihanaa, että johonkin bloggaajaan voi samaistua; olet kuitenkin loppujen lopuksi tavallinen tallaaja. Tavallinen kroppa, joka voisi olla kellä tahansa. This is why I read your blog <3

Essi

Hyvä teksti! Olen itsekin samaa mieltä että luonnollisuus on parasta :) On hyvä liikkua ja syödä terveellisesti, mutta moni vetää sen yli.. Näytät upealta! Toi sinun uimapukusikin on aivan ihana! <3

H

Sulla on kyllä hemmetin hyvä takamus! Hahah no kyllä mun piti ihan oikeaakin asiaa kommentoida! :) hyvä postaus, upea sinä! Puhut asiasta todella avoimesti. Olet todella rohkea, kun uskallat jakaa henkilökohtaisia asioitasi täällä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram