"Now summer is officially over.
Missing, moving on, enjoying."
 
"Had best summer ever even it went by too fast"

1-IMG_6899

Tuli vain sellainen olo, että pakko päästä kirjoittamaan ja purkamaan fiiliksiä tänne. Kello on jo yksi yöllä, mutta uni ei tuu millään. Pyörinyt sängyssä jo muutaman tunnin, vaikka lupasin itselleni aamulla meneväni tänään aikaisin nukkumaan. Jep, sama toistuu joka aamu maanantaista sunnuntaihin. Tuttua? Jotenkin liian paljon ajatuksia päässä tällä hetkellä. Vihaan tätä fiilistä. Tuntuu, että kaikki asiat olisivat omissa käsissä, vaikka ne eivät ole lähelläkään sitä. Tällä hetkellä jotenkin tosi omituinen olo. Kuulostaa varmaan todella fiksulta. Vaikka asiat ovat hyvin, olen ensimmäistä kertaa elämässäni epävarma itsestäni ja kyvyistäni. Ikinä ei ole ollut tälläistä fiilistä kuin esimerkiksi nyt on. Keskiviikkona olisi tärkeä kahden päivän työmatka Ruotsiin. Jännittää ihan mielettömästi. Mitä jos matka ei suju suunnitellusti tai jokin asia menee pieleen? Mitä jos en saa valittua oikeita sanoja suuhun oikealla hetkellä tai tuotua oikein itseäni esille - tai löydettyä oikeaa hotellia kiireessä.

Jännittää tavata uusia ihmisiä ja kollegoita ympäri Eurooppaa. Jännittää haastaa itsensä ja viedä asioita äärirajoille. Mutta tiedättekö juuri niistä asioista syntyy ne makeimmat hetket ja muistot. Kun eteeni tuli tämä ainutlaatuinen työmatka en epäröinyt hetkeäkään, vaikka jännitys meinasi viedä voiton. Ainakin matkan jälkeen voi olla tyytyväinen itseensä. Olla ylpeä.

Jännittää myös muut asiat elämässä. Tiistaina pitäisi ilmoittautua yliopiston kursseilla ja aloittaa avoimessa opiskelut. Haluan päästä opiskelemaan, vaikka olenkin nauttinut työnteosta alyttömästi. Aloitettuani opiskelut, en tule jättämään töitä. Täytyy vain löytää itsestään niitä resursseja, joilla jaksaa painaa elämässä eteenpäin useiden asioiden kanssa. Onneksi kumminkin pienet asiat elämässä tekevät onnelliseksi ja auttavat jaksamaan. Se on sitä parhautta.

1-IMG_7071

Ajatuksiin. Kello on nyt kaksi yöllä. Jotenkin todella outo olo. Tunti kulunut kirjoittaessa pientä tekstiä tänne blogiin. Olisi varmaan kulunut vain viisitoista minuuttia, ellen olisi kirjoitellut ja kumitellut tekstiä kerta toisensa jälkeen. 
 
Voi haluaisin olla tällä hetkellä aivan jossain muualla. Mutta tällä kertaa voivottelut eivät auta. Ihanat paperityöt, sähköpostit, siivoukset ja muut pakolliset asiat odottavat huomenna. Myös vahva paluu arkeen kolkuttaa selän takana. Voisin vain jatkaa loputtomiin viikonloppuja ja olla vain. Voisin lähteä vaikka ulkomaille. Ottaa vain läppärin ja kameran mukaan. Se olisi muuten unelma! Jatkaa bloggailua päivittäin jostain muualta. Päivittää blogia jatkuvasti. Olisiko se edes mahdoton asia? Olen miettinyt nyt vuoden ulkomaille muuttoa. Leikitellyt hieman asioilla ja fiilistellyt. Rakastuin Lontooseen helmikuussa ja voisin ilomielin muuttaa sinne. Aloittaa vaikka opiskelun ja kaiken elämän puhtaata pöydältä. Tai no en puhtaalta pöydältä siinä mielessä, sillä olen hyvin onnellinen tällä hetkellä.
 
Useat ystävät ottavat sen ison askeleen elämässä ja lähtevät. Hyvä ystäväni muuttaa LA:hin musiikin perässä. Hän lähtee tekemään musiikkia ja seuraamaa unelmiaan, joista on vain unelmoinut. Toinen ystävistäni muuttaa Ruotsiin opiskelujen perässä ja kolmas vain lähtee ja avaa uuden kappaleen elämässä Australiassa. Minäkin haluan. 
 
En tiedä miksi on hieman apea olo. Tai no tiedän, mutten uskalla paljastaa sitä teille. En uskalla myöntää sitä asiaa itsellenikään, olisi se sen verran outoa. Tai outoa siinä mielessä, että ikinä ei ole ollut tälläinen olo. Nyt alkaa menemään liian syvälliseksi, joten ehkä nyt on hyvä kokeilla saada unen  päästä kiinni. Päähän ei mahdu enää yhtäkään ajatusta. 
 
Tässä tekstissä ei kyllä ollut tällä kertaa minkäänlaista ideaa. Ehkä ihan hyvä niin.
 
Kauniita unia.


1-IMG_6960

With love, 
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram