Nyt on takana Indiedaysin ensimmäiset Blog Awardsit!  

Saavuimme S kanssa Klaus K:n noin puoli kahdeksan jälkeen. Ennen saapumista paikan päälle meinasi itsellä iskeä hius ja meikkikriisi... Kyytimme saapui puoli kahdeksalta, mutta vielä seitsemän aikaan hiukseni olivat märät ja meikkivoide kadoksissa... Ei siinä mitään ainakin S sai hyvän shown, kun siinä samaan aikaan yritin kammalla kuivatella hiuksia ja etsiä meikkivoidetta sängyn alta... Lopuksi kaikki tarvittavat asiat löytyivät ja Inspiration lookin kokoaminen alkoi!

Viikonlopusta jäi todella hyvä mieli kaiken kaikkiaan! ID oli loihtinyt todella upean gaalan kaikkineen tarjoiluineen ja tiloineen. Iso kiitos heille! Paikan päällä oli toinen toistaan upeimpia bloggaajia inspiroivien asujen kanssa. Tunnelma Klaus K:ssa oli käsin kosketeltava, sillä oli hienoa tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä niin monta bloggaajaa samassa tilassa. Oli myös mahtavaa tavata Adreas Wijk, Angelica Blick ja Sandra Hagelstam!

5

Illan asu / Dress code

3
 
 
11

Haalari / TOY G
Statement koru / Zara
Laukku / Guess
Käsikoru / OXXO Design
Korkokengät / Rooma

Jump suit / TOY G 
Statement Necklace / Zara
Purse / Guess
Bracelet / OXXO Design 
High heels / Rome 

Asuksi olin valikoinut TOY G merkkisen klassisen silkkihaalarin, ison hopeisen statement kaulakorun sekä hopeisen OXXO Design käsikorun. Laukuksi valikoitui S:lta saatu Guessin kirjekuorilaukku, jonka sain Roomassa ollessamme. Asun kruunasi vielä yli 16 sentin korkokengät! 

Meikiksi olin valinnut tumman smokey eye- silmämeikin ja vaaleanpunaiset huulet. Mitä pidätte? :)

4

 Rakas Jannina 

2

10


9

8


7

Ihana Vilma 

Illan viimeinen kuva parin viinilasin jälkeen... 

Haluan vielä onnitella kaikkien kategorioiden voittajia! Haluan myös kiittää teitä lukijoita, sillä ilman teitä blogini ei olisi päässyt kymmenen parhaan muotiblogin joukkoon! Olen todella todella onnellinen jo tuosta sijoituksesta, sillä se antaa itselleni uskoa tähän touhuun 

Huomasin myös, että viikonlopun aikana 3 000 000 kävijäraja meni rikki! Uskomatonta! Kiitos teille, että jaksatte lukea juttujani päivästä toiseen. Voin sen sanoa, että minulla on maailman parhaat lukijat!

Ps. Lisää kuvia Blog Awardseista heti kun valokuvaaja julkaisee kuvat!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram