Toisena päivänä Lontoossa heräsimme päänsärkyyn, kylmyyten ja kamalaan nälkään. Edellisenä iltana olimme siis olleet ensimmäistä kertaa ulkona Sohossa. Taisi muutama Margarita ja viinilasi maistua. Valttimme olikin tuona iltana "First time in London" jep... Siinä sitten baarimikot tarjoilivat tervetuliaisdrinkkejä. Olihan se silloin ihan mukavaa!

Kylmyys iski kyllä monta kertaa yöllä, sillä ystäväni ja minä nukuimme samalla king size bedilla jakaen saman peiton. Kuulostaa oikein mukavalta, mutta peitto painoi ainakin sen 10 kiloa ja milloin se oli tippunut jomman kumman puolelle... Siinä sitten yöllä ihmeteltiin missä peitto on haha. Kolmas asia joka oli pielessä aamulla oli ravintopuoli... Nälkä oli kyllä suorastaan järkyttävä, kun heräsimme! Klubilta lähtiessämme etsimme sitä kuuluisaa pikaruokaravintolaa, mutta kaikki tuon lähialueen ravintolat olivat menneet kiinni, joten jouduimme menemään nukkumaan nälkäisinä, huono huono asia...

Onneksi kumminkin kaikki asiat korjaantuivat, kun pääsimme nauttimaan ihanaa englantilaista aamiaista. Tuon täyteläisen ja ihanan aamupalan jälkeen lähdimme Lontoon keskustaan kävelemään ja nauttimaan auringosta. Hetken käveltyämme törmäsimme Waterloo siltaan, josta näki ihanasti maisemat, sekä Lontoon silmän. Sillalla oli lukuisia todella hyviä artisteja, jotka lauloivat todella kauniisti ja loivat älyttömän makean miljöön. Sillalla pysähdyimme hetkeksi vain nauttimaan auringosta ja ihanasta fiiliksestä.

Waterloo Bridge

1

 

3

 

4

 

12

 

 
2


3

11

9

Sillan käveltyämme otimme Metron lähelle Brompton Roadia, jossa seuraava pääränpäämme sijaitsi. Metrosta ulos tultuamme astuimme kuin pieneen paratiisiin, Kensingtoniin! Ensimmäinen kauppa jonka näin oli Chanel... Näimme myös naisen parkkeeravan mustan Lamborghini autonsa Chanel kaupan eteen ja astuvan suoraan ulos autosta verkkareilla kyseiseen kauppaan ovimiesten hymyilessä leveätä hymyä, right! Hetken "ihasteltuani" näkyä näin toisen Lamborghini auton suoraan edessäni, mutta tällä kertaa "vain" valkoisena.  Seuraavan kerran kun tulen Lontooseen, tiedän mistä varaan hotellin!

1

4

 

5


4

6

RAKASTAN LONTOOTA!

English translation coming soon

Rakkaudella,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram