Ihonhoidostani on kyselty jonkun verran, joten päätin pyhittää koko postauksen sille. Hoidan ihoani aamuin illoin. Pesen meikit aina illalla pois ja aamulla huuhtelen kasvoni aivan vain vedellä. Olen ollut siinä mielessä onnekas, että ihoni on aina ollut hyvässä kunnossa. Mitä nyt silloin tällöin jokin näppy ilmestyy sinne sun tänne. Varsinkin stressaavissa elämäntilanteissa tai huonosti nukuttuina öinä voin olla varma, että ihoni kukoistaa. Uskon kumminkin siihen, että oikeat tuotteet ovat auttaneet pitämään ihoni suht hyvässä kunnossa.

15-vuotiaasta lähtien olen käyttänyt vain kahta samaa tuotetta puhdistamaan meikit ja lian kasvoilta. Käytän puhdistukseen kahta Nivean tuotetta vaihdellen. Kyseessä on nimittäin Nivean Pure Effect Clean Deeper Daily Wash Scrub tai Nivean Pure Effect Wash off! Effective Cleansing Gel eli puhdistusgeeli. Käytän kuorintavoidetta sekä puhdistusgeelia vuorotellen. Useimmiten tuota kuorintaa vain kerran pari viikossa. Riippuen aivan siitä kuinka voimakasta meikkiä olen käyttänyt viikon mittaan. Uskon, että tämä Nivean puhdistusgeeli on yksi ihoni "salaisuus". Niin kuin Acon tilaisuudessa puhuttiin, että mikäli on kokenut jonkun tuotteen hyväksi niin miksi sitä vaihtamaan - vaikkakin ikää olisi jo reilusti tuotteen alottamisesta. 

 

NIVEA PURE EFFECT CLEAN DEEPER DAILY WASH SCRUB
KUORINTAVOIDE

 

IMG_7384

 

NIVEA VISAGE STAY CLEAR
KASVOVESI

Kasvovesi ei kuulu jokapäiväiseen käyttöön, mutta esimerkiksi käyttäessäni voimakasta / raskasta meikkiä puhdistan pesun jälkeen kasvot tällä Nivean Visage stay clear- kasvovedellä. Pidän tuotteen koostumuksesta hyvin paljon. Ei jätä tahmeaa tunnetta ollenkaan kasvoille. Ehdoton suosikki ja toimi hyvin ylläolevan tuotteen kanssa. Plussaa Nivealle hyvin edullisista hinnoista! Nivean tuotteita saatavilla mm. Stockmanneilta tai Sokoksista ympäri Suomen.


1-IMG_9023

ACO FACE NOURISHING FACE CREAM
KASVOVOIDE
 
Ennen Acon tilaisuutta en ollut niin vakuuttunut heidän tuotteistaan. Syynä tuohon oli tietämättömyys ja kokemattomuus tuotteita kohtaan. Tuotteiden testailu on kumminkin saanut minut vakuutetuksi. Nyt olenkin löytänyt muutaman suosikin tuotteiden joukosta. Yksi on Face Nourishing Face - kasvovoide. Hoitovoide sisältää runsaasti pehmentäviä ja kosteuttavia aineita. Se sopii loistavasti herkälle ja kuivalle iholle. Etenkin kasvoilla pidän tuotteista, jotka ovat hajustamattomia ja parabeenittomia. Tämä kasvovoide sopii loistavasti päivä ja yökäyttöön sekä meikin alle. Monikäyttöisyyden vuoksi ehdoton suosikki! Saatavissa apteekeista ympäri Suomen.


1-IMG_9038

 
HYDROCORTISON

 

Nyt kerronkin teille yhden salaisuuden, jota en ole jakanut kellekään aiemmin! Nimittäin käytän Hydrocortison liuosta aina silloin tällöin näppylöihin ja muihin ihon epäpuhtauksiin. Tämä ihmetuote poistaa näppylän tai muun epäpuhtauden iholta hetkessä - useimmiten noin päivässä. Mikäli tiedän, että kasvoihin on tulossa joku sinne kuulumaton haha pistän "Hydroa" siihen heti. Rikon vain hieman ihoa, jolloin tuote pääsee heti vaikuttamaan. Hydrocortison liuos on tarkoitettu pääasiassa päänahan ihottumiin erityisesti hilseilevään hiuspohjaan. Tämän takia tuote kohtuudella käytettynä soveltuu iholle. Mikäli huomaan kasvoissani näppylän levitän puhtaalle iholle liuosta pari kertaa päivässä. Hydrocortisonin teho perustuu siihen, että se rauhoittaa ja kuivattaa ihossa olevan epäpuhtauden. Tätä kikkaa olen käyttänyt monta vuotta ihonhoidossa ja nyt jaan sen teidän kanssa! Saatavissa apteekeista.


1-1-IMG_9026

Näitä tuotteita käytän jokapäiväisessä ihonhoidossa. Ökyhintaiset tuotteet ovat jääneet hyllyjen perälle, sillä näillä tuotteilla olen pärjännyt aivan loistavasti! Parempia tuotteita ei ole tullut eteen. Edullista ja kaikkien saatavilla.
 
Olisi kiva tietää mitkä ovat teidän luottotuotteet ihonhoidossa? Mistä ette luopuisi?!

 
 

 

Ihanaa keskiviikkoa! 
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram