CHANEL GRAND SHOPPING TOTE BLACK CAVIAR GHW

77

chanel

555


5

Kevät on ollut yhtä muutosten "juhlaa" niin positiivisessa kuin negatiivisessakin mielessä. Asuinpaikka vaihtunut, parisuhdestatus muuttunut, vaatekaapin sisältö uusiutunut ja listaa voisi jatkaa loputtomiin... Vaikka muutoksia on tullut paljon lyhyen aikavälin sisään olen yrittänyt kääntää kaiken negatiivisen energian positiiviseksi ja mennä vain eteenpäin hymyssä suin. Se on auttanut. Se on oikeesti auttanut jaksamaan läpi rankan kevään unohtamatta tietenkään ihanien ystävien korvaamatonta tukea.
 
Kauniit asiat ja unelmien saavuttaminen ovat myös vieneet ajatuksia hetkeksi muualle ja tuoneet lohtua ja iloa kevääseen. Yksi näistä on uusi tulokkaani, uusi rakkaani ja silmätikkuni Chanelin Grand Shopping Tote Black Caviar laukku kultaisilla metalliosilla. Valitsin laukun kultaisilla metalliosilla, sillä pukeutumisessa käytän enemmän kultaa kun hopeaa. Caviar-nahka oli myös yksi kriteerini ostohetkellä, sillä Caviar-nahka tunnetusti kestää käyttöä paremmin kuin lampaannahka.  
 
Pitkään mietin tämän kyseisen mallin, sekä Chanelin klassisen mustan flap bagin väliltä. Hetken harkittuani tulin siihen lopputulokseen, että tällä hetkellä tarvitsen hieman isomman laukun, johon mahtuu kamera, lompakko, meikkipussi sekä muu "olennainen". Monesti olen kironnut sitä, että ulos lähtiessä vaihtoehtona on ollut vain yksi laukku sen tilavuuden takia. Nyt onkin muutama muu vaihtoehto, voi näitä elämän pieniä iloja! First world girl problems vai miten se meni!? Vaikka laukku maksoi pienen omaisuuden on se tulevaisuuden kannalta sijoitus. Klassinen laukku, joka ei mene koskaan pois muodista ja jonka arvo pysyy kohtalaisen samana. Hyvin hoidettuna ja säilytettynä toivottavasti joskus tämä kyseinen laukku heiluu jälkipolven käsivarressa. Olen rakastunut!
 
Finally I bought the perfect bag! It’s the Chanel Grand Shopping Tote Black Caviar GHW in black caviar leather and gold hardware. It has enough space for my camera, wallet, make up and other stuff I carry with me all the time. I think this bag it’s a nice classic piece and black goes with basically everything. Im in love!
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram