Meillä kaikilla on omat niksimme mitä tulee kauneudenhoitoon. Päätin jakaa teidän lukijoiden kesken omat salaisuudet, mitä tulee juuri hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon. Nämä niksit saattavat olla joillekin täysin tuntemattomia, joillekin taasen täysin tuttuja. Toivottavasti pidätte ja saatte uusia näkökulmia ja vinkkejä kauneuteen! Tässä postauksessa tulen keskittymään ihonhoitoon, sekä hiustenhoitoon.

All of us have different beauty tricks, so I have decided to share a couple of mine with you guys. Some of these may be completely new, or perhaps absolutely familiar. Hopefully you will find them interesting.

                                                                                 OLIIVIÖLJYSAIPPUA

                                                                                 OLIVE OIL SOAP

Viime kesänä Kreikassa tutustuin tähän ihmesaippuaan. Tavallisessa kaupassa asioidessani huomasin lähes jokaisen paikallisen nappaavan hyllystä tämän muutaman euron maksavan saippuapalan. Hotellille päästessäni avasin netin kännykästäni ja lähdin surfaamaan hakusanoilla oliiviöljysaippua. Seuraavana päivänä suuntasinkin uudestaan tuohon lähikauppaan ja nappasin muutaman palan tätä saippuaa mukaani. Tätä olisi testattava! Kotiin päästessäni avasin pakkauksen ja aloin testaamaan.

Oliiviöljysaippia on todella hellävarainen ja monikäyttöinen, joka soveltuu mm. niin ihon, hiusten kuin vaatteidenkin pesuun. Aluksi olin hieman skeptinen mitä saippua voisi iholle tehdä. Muutaman kasvopesun jälkeen olin todella vaikuttunut. Saippua pesi kaiken meikin todella hyvin pois ja jätti raikkaan fiiliksen iholle. Ensimmäisten pesujen jälkeen iho tuntui hieman kuivalta, mutta jo muutaaman pesun jälkeen kasvot alkoivat tottuman tuohon oliiviöljysaippuaan. Nyt pesenkin kasvoni lähes tulkoon aina tuolla saippualla. Oikeastaan viimeisen siunauksen sain saippualle isoäidiltäni, joka on lähes aina pessyt kasvonsa vain tällä saippualla. Hänen ihonsa on todella hyvässä kunnossa ja ryppyjä ei ole lähes ollenkaan.

Tiesittekö, että liiviöljysaippua on myös välimeren naisten vanhan ajan hiustenhoitokeino? Kuultuani tämän kreikkalaiselta myyjättäreltä viimeisellä kreikanmatkallamme pistin tämän niksin korvan taakse. Kotona lähdinkin sitten testaamaan samaisella oliiviöljysaippualla ja vitsi miksen ollut tajunnut tätä aikaisemmin! Hiukset puhdistuivat todella hyvin. Oliiviöljy jätti hiuksiin myös kivan kosteuden ja tuoksun. Täytyy myös sanoa, että hiukset ovat paljon jämäkämmän ja paksumman tuntuiset kuin ennen. Hiukset myös kiiltävät aivan eri tavalla kuin vuosi sitten. Olen myös vähentänyt hiustenpesua nyt kuukauden aikana vain kahteen tai kolmeen kertaa viikossa, sillä saippua todellakin pesee kunnolla hiukset. Jos et ole ikinä kokeillut tätä ihmesaippuaa suosittelen testaamaan! Itse olen tykästynyt tähän muutaman euron maksavaan saippuapalaan. Kreikassa ollessamme hamstrasinkin tätä saippuaa muutaman ylimääräisen kotiin. Jos et ole matkalla Kreikkaan, saa oliiviöljysaippuaa ostettua myös esim. luontaistuotekaupoista käsittääkseni.

Last summer I got introduced to this amazing product. Every time I headed to the supermarket, I noticed that the locals would buy this. When I got back to my hotel room I started googling about olive oil soap. I had to have it too! It’s all natural, can be used for sensitive skin and definitely has multiple ways of using it. I washed my face with it a couple of times, and it really takes off your make up well. I use this soap almost every time when I wash off my make up. What definitely convinced me though, was when my grandmother (who has almost no wrinkles at all) told me that she has been using this soap for a long long time. I also heard that the women in Greece use this to wash their hair, and it’s their “secret” of having such beautiful, thick and healthy looking hair. So obviously I had to try to wash my hair with it too, and it worked. I have used it a couple of times now to wash my hair, and I have to say that my hair feels healthier and better than before. I’ve reduced my hair washes to 2-3 times a week, and this product definitely helps with the reduced amount of washes, because it washes your hair so well, that you don’t even have a need of washing it soon again. If you are not going to Greece anytime soon, you can also purchase this product online or in

                                                                                          VAUVAÖLJY

                                                                                           BABY OIL 

Toinen salaisuuteni on se perinteinen vauvaöljy. Vauvaöljyä olen käyttänyt jo muutaman vuoden niin ihon kuin hiustenhoitoon. Tätä vauvaöljyä käytän jokaisen suihku tai sauna kerran jälkeen iholle. Kuivatessani kasvot pyyhkeellä otan öljyn käteen ja sivelen muutaman tipan kasvoille pyörivin liikkein. Öljy imeytyy melko nopeasti ihoon ja tekee siitä pehmeän ja juostavan. Myös talvella levitän vauvaöljyä myös muualle kroppaan. Öljy tekee ihosta hetkessä kimmoisamman ja vie talven kuivattaman ihon pois. Kesällä levitän taasen vartalovoiteen joukkoon muutaman tipan tätä öljyä. Tiesithän, että tätä vauvaöljyä voi käyttää myös meikinpudistukseen? Meikki nimittäin lähtee helposti liukuen pois kasvoilta. Sopii myös herkälle iholle.

Kasvojen lisäksi käytän vauvaöljyä hiuksiin. Olen huomannut tässä muutaman kuukauden saatossa, että tämä muutaman euron maksava vauvaöljy ajaa aika saman asian kun kalliit hiusöljyt. Suihkun jälkeen harjaan hiukset kammalla. Tämän jälkeen otan muutaman tipan käteen ja hieron hiustenlatvoihin. Vauvaöljyä käyttäessä hiukset eivat rasvaannu tai takkuunnu niin heposti kuin muita hoitotuotteita käyttäessä. Ja mitä parasta hiukset tulevat kuntoon paljon paljon halvemmin! 

My second secret is baby oil. I have used it for years to take care of my skin as well as my hair. I apply it after each time I take a shower or go to the sauna. I also use it for my face, just a couple of drops; it absorbs quite fast, and leaves your skin smooth. Especially in winter this is definitely my go to product. I apply it together with my body cream, and it definitely helps when your skin is dry during the cold winter. You can also use this as a make up remover, even for sensitive skin. In addition, I aply it to my hair, and I have to say that this can easily replace all the expensive hair oils, the results are the same, but the price is a whole lot more customer friendly. 

Näillä nikseillä olen mm. hoitanut ihoani ja hiuksiani. Mikäli haluatte lukea lisää, kertokaa! Näitä "salaisuuksia" on nimittäin kertynyt melkoiset määrät tässä vuosien saatossa!

Ihanaa viikonloppua! ❤

These are some of my tricks on how I take care of my skin and hair. If you want to hear more, please let me know! 

                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie

Kommentit (17)

Jenny

Molemmat menee kyllä testiin! Ja ehdottomasti lisää vinkkejä, postauksen lopussa tuli vähän "nytkö se jo loppu" fiilis :-)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kannattaa ihmeessä testata! :) Ja sitten jos ei jostain kumman syystä tykkää, ei rahaa mene hukkaan - ainakaan paljoa! ;) Oi kiva kuulla! Ajatttelin jakaa näitä postauksia osiin, sillä aina tätä tekstiä tulee jotenkin paljon :D Näin postakset eivät tunnu älyttömän pitkiltä! ;D Xx

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Vaikka tuo oliiviöljy on vanha keksintö, ei siitä mielestäni puhuta ihan hirveästi? Ei ainakaan täällä Suomessa.. Joten testaamaan! Mikäli on kovin herkkä ja kuiva iho, kannattaa aloittaa varovasti testaaminen ja ottaa vauvaöljy samalla käyttöön. Näin iho saa tarvitseman kosteuden! :) Xx

Lotta-Nella

Ai vitsi, tosi hyviä neuvoja! Täytyy ottaa käyttöön ehdottomasti, erityisesti tuo vauvaöljy kuiviin latvoihin kuulostaa tosi hyvälle :)

annikaN

Etenkin rasvaisille hiuksille tuo palasaippuan käyttö on must - mutta ei minkä tahansa palasaippuan vaan juurikin öljysaippuan. Normaalit kaupan palasaippuat kuivattaa ihan sikana ja jättää hiukset kuiviksi ja nitiseviksi. Itse käytän hamppuöljysaippuaa. Ihonhoidossa öljyt on huippuja, mulla ainakin semmoiset aivan pienet näpyt ja nenän mustapäät on hävinny kokonaan. Meikinpoistoaine on kallista ostaa erikseen mutta ihan mikä tahansa öljy ajaa saman asian.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Niin on! Mikäli olen esimerkiksi käyttänyt päivän aikana monia eri hiustuotteita ja puhtaat hiukset on saatava, tekee tuo oliiviöljysaippua ihmeitä! Ei missään nimessä kaupan perussauppuoita! Ne kuivattavat aivan älyttömästi ja laittavat ihon huonoon kuntoon - liian kuivaksi. Hei kiitos vinkistä, täytyy itsekin kokeilla tuota hamppusaippuaa! Etenkin hamppurasva on hyvä kuivalle iholle. Ihonhoidossa öljyt ovat todella hyviä! Samalle ne hoitaa, puhdistaa ja kosteuttaa! :) X

Elli

Ei hitsi, olin pari vuotta sitten Kreetalla ja ja hamstrasin muutamia palasaippuoita, jotka tosin vieläkin on kaapissa käyttämättä. Muistan myyjän sanoneen oliiviöljysaippuan auttavan akneen ja ties mihin muuhun. Oon koko ikäni kamppailu epäpuhtauksia vastaan mut nyt kokeilen heti tätä saippuaa! Ehkä olin liian skeptinen koska yleensä sanotaan että saippuat kuivattaa eikä sais käyttää naamaan. :( mut nyt tämä testiin! <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ehdottomasti kokeilet tätä oliiviöljysaippuaa! Luin netistä, että tämä auttoi näppylöihin ja mm. mustapäihin. Etenkin kun käytti tuota öljyn saippuan kanssa. Ne tuoksuvat palasaippuat mitä myydään niissä kojuissa ovat hyviä esim. käsienpesuun, mutta nimen omaan saippuat jotka sisältävät oliiviöljyä ovat mahtavia!<3 Kivaa kesää! :) X

???

miten käytät tota palasaippuaa? noin isolla palalla on varmaan hankala hiuksia pestä? :-)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Joko hieron sitä suoraan hiuksiin tai sitten kädestä hiuksiin. Tuo vaahtoo jonkun verran, joten mitään älyttömiä määriä ei tarvita :) Xx

sisi

JEE! Huikeita kikkoja, oli molemmat ihan outoja mulle:D NYT lähtee ainakin saippua ostoon:) Ja lisää kikka kolmosii todellakin!;D

Nanna

tosi kiva postaus! olet kerrassaan upea <3 suosittelen testaamaan sophie la girafen baby oilia, se on täysin luonnonmukainen eikä sisällä mineraaliöljyä, joka saattaa tukkia aikuisen ihoa. Hintakaan ei mielestäni päätä huimaa kun maksaa n 15€ saa stockan baby osastolta! Ihanaa viikonloppua <3

Virpi

Näin kauneudenhoitoalan ammattilaisena pistää silmään, että mainostat vauvaöljyä jonain kauneuden ihmeaineena.. Sehän on 100 % mineraaliöljyä. Toivoisin, että lukisit aiheesta googlettamalla vaikka. Mineraaliöljyt ovat tunnetusti yhteydessä mm. ihosyövän kehittymiseen.

R

Jotenkin hankala uskoa, että jos nuo öljyt aiheuttaisivat syöpää, kun nimenomaan ne ovat vauvoille tarkoitettuja?? :D :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram