How's it going?

Mitä minulle kuuluu?

 
Elän tällä hetkellä todella kiireistä arkea. Työskentelen kokopäiväisesti ja siinä samalla yritän treenata minimissään neljä kertaa viikossa. Kaiken tämän lisäksi minulla on pikku Lady ja tämä blogi hoidettavana, parisuhdetta unohtamatta. Vaikka päivät täyttyvätkin nopeasti olen todella tyytyväinen elämääni tällä hetkellä. Oikeestaan rakastan sitä tällä hetkellä! Rakastan erityisesti sitä, että on monta rautaa tulessa, rakastan haasteita. Olen parhaimmillani silloin, kun yritän tehdä monta asiaa samaan aikaan. Niinä päivinä kun olen vapaalla, huomaan etten oikein pysty olla aloillaan. En pysty hoitamaan yhtä asiaa loppuun. Eikö olekin ihmeellistä?  Tällä hetkellä teen töitä paljon. Vähintään 55 tuntia viikossa, mukaan lukien tämä blogi tietenkin. Vaikka työmäärät ovat suuria ja unenmääräni vähenee päivä päivältä voisin huutaa koko maailmalle, että vitsit kun rakastan, rakastan töitäni ja elämääni tällä hetkellä! 

Koko elämäni olen kyllä ollut se - suorittaja. Olin se tyttö joka kävi taitoluistelutreeneissä kuusi/seitsemän kertaa viikossa ja hoiti samaan aikaan koulun hyvin. Tästä kaikesta voin kyllä kiittää vanhempiani, jotka kannustivat, tsemppasivat ja tukivat minua kaikkina niinä vaikeina aikoina, kun muut tytöt saivat jäädä kotibileisiin, mutta minun piti tulla ajoissa kotiin. Silloin 15-vuotiaana tuo tuntui niin epäreilulta, mutta näin jälkikäteen sitä voi vain kiittää kuinka he välittivät.  Joku saattaa miettiä, miten tämä liittyy ensimmäiseen kappaleeseen, mutta kyllä, kyllä se liittyy. Uskon, että kaikki tämä kunnianhimo ja ahkeruus on juuri tullut sieltä, juuri niistä kasvatusmetodeista. Joku saattaa myös miettiä, että miksi kirjoitan näin perjantai-iltana näinkin syvällistä tekstiä blogiini? Kirjoitan siksi koska nyt vain tuntuu siltä. Tällä hetkellä tuntuu vain, että elämässäni kaikki palaset ovat loksahtaneet paikoilleen, niin kliseiseltä kuin se vain kuulostaakin.

Haluaisin jatkossakin, että tämä minun oma blogini olisi avoin kaikille ajatuksille ja syvällisille pohdinnoille. Haluaisin, että voisin jakaa täällä blogissani kaikki ne surulliset kuin myös iloiset ajatukset ja mietteet. Tiedän sen olevan paljon, sillä blogiani lukee monta tuhatta ihmistä päivässä... Mutta haluan kumminkin yrittää. Haluan vähän enemmän raottaa elämääni teille. Haluan, että pääsette oikeasti tutustumaan minuun ja minun omaan blogiini. En tiedä mitä se verottaa, mutta kaikkeahan on kokeiltava eikö?

2

Haluaisinkin nyt kysyä teiltä toivepostauksia. Mitä te haluatte tai toivotte blogissani olevan? Mistä haluaisitte, että kirjoittelen? Otan kaikki toiveet ja ajatukset avosylin vastaan! xx

Muuten oikein ihanaa ja rentouttavaa lauantaita kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram