Olen rakastunut, aivan rakastunut Lontooseen! Eilen yöllä saavuimme Suomeen aurinkoisesta ja kauniista kaupungista. Matkamme meni oikein hyvin. Niin hyvin, ettei se olisi voinut enää mennä paremmin. Perjantaina lähdimme aamu kahdeksan lennolla kohti Lontoota. Englannissa olimme jo yhdeksän aikaan aamulla, joka sopi meille oikein mainiosti! Hotellille vietyämme tavarat vaihdoimme hieman vaatteita ja lähdimme aivan ytimeen kiertelemään, syömään ja hieman shoppailemaan.

Lontoon kadut täyttyivät jo perjantai aamuna ihmisistä. Myös auringon näkeminen pitkästä aikaa toi hymyn kasvoille. En muistanutkaan milloin olin viimeksi nähnyt auringon, tai tuntenut sen lämmön. On se vaan niin, että valo tekee ihmeitä!

Lontoosta tuli otettua muutama kuva kameraan. Jaankin postaukset teidän kanssanne osissa. Hope you like it!

LONDON

3

2


4

 

8

 

7

 

IMG_6485

 

1

 

IMG_6490

 

5


6

IMG_6486

IMG_6487


Lontoo kyllä yllätti meidät molemmat aivan täysin! Olen kerran käynyt aikaisemmin kyseisessä paikassa, mutta silloin sairastuin, jolloin kaupungista ei jäänyt niin hyvää kuvaa. Myös muiden varoittelut kylmästä, sateisesta ja vaarallisesta kaupungista eivät luoneet täydellistä mielikuvaa. Onneksi kumminkin tuo mielikuva haihtui saman tien mielestä, kun kävelimme Lontoon kauniita katuja ihastellen arkkitehtuuria ja paikallisia ihmisiä. Luultavasti rakastuin kaupunkiin aivan täysin sen takia, etten paikasta ollut minkäänlaisia odotuksia sen pahemmin. Jos saisin päättää, lähtisin saman tien Lontooseen takaisin! Ja se aksentti... Olen täysin rakastunut! Oli myös jännä nähdä katumuotia parhaimmillaan. Odotankin, että tuo samainen muoti siirtyisi myös tänne pohjolaan!

Onko muita Lontooseen rakastuneita? :)

London I love you!

Xx Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram